Skocz do zawartości

Połączenie uniwersów   

122 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za połączeniem uniwersum 2 z uniwersum 3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uniwersum 2: 78,52 na tak, 21,48 na nie.

Uniwersum 3: 74,57 na tak, 25,43 na nie.

Suma z obu uni: 77.40 na tak, 22,6 na nie (wynik nie jest proporcjonalny, bo z u2 było więcej głosów).

77% to znaczna większość, dlatego dojdzie do przeniesienia graczy z u2 na u3. Szczegóły niebawem.

Napisano

Będzie to bardzo proste, całą procedurę przeprowadzimy sami.

Pojawi się komunikat w grze, podobny do tego z ankiety. W nim będzie pełny opis co musimy spełnić, aby przycisk "Dalej" zadziałał (do przeniesienia konta).

Żadna flota nie może być w locie w momencie przeniesienia konta i konto musi być na urlopie.

Klikniemy dalej, system pokaże nam nasze przyszłe kordy i dane (w tym również nick, bo może być zajęty), zaakceptujemy procedurę, regulamin przeniesienia konta i system przeniesie nasze konto na uniwersum 3, wylogowując nas. Zalogujemy się na nasze konto już na uniwersum 3 i będziemy mogli wyłączyć urlop - to wszystko.

Napisano

W dniu 9.04.2013 o 08:44, M a t h a r - Warning^.-^ napisał:

1. jak włącze urlop to anuluje mi się badanie i kolejka budynków

2. załóżmy że mam kolonie na 2:2:2 i na u3 te kordy będa zajęte to przeniesie mnie na 2:2:1/3/4/5/6/7/8/itp ?

Ad 1. Nie, nic nam urlop nie anuluje (będzie on przerobiony na czas przenosin).

Ad 2. Tak, skrypt będzie szukał najbliższej wolnej pozycji w dól lub w górę, przy czym parametry planety zostaną identyczne.

Napisano (edytowane)

hmmm to gitara ;) Revenge wielki flociarz ura bura zapowiedział ze po złączeniu universum robi demont :D floty :D

04-08 21:42:44 +0200 RevenGe [x:xxx:x] Brak Tematu http://ogam.online/skins/epic/img/m.gif - Jak połączą Uni demonta robie wiec baw sie ;) i nie strasz mnie bo sie nie boje a Ty trzesiesz sie jak galaretka bo wiesz ze moony masz lepsze ;) a moje to zadna rewelacja tydzien budowy ;] Edytowane przez JAMAJKA
Napisano

ATI,

W dniu 1.04.2013 o 09:56, <span itemprop= napisał:

Ci, którzy nie przeniosą konta będą mogli nadal logować się na uniwersum 2, jednak rejestracja i możliwość zakupu astatów zostaną wyłączone, a konta przeniesione na u3 usunięte z u2

Czy tak naprawdę trudno przeczytać? Uniwersum 2 dalej będzie istnieć.

Zanim ktoś się jeszcze o coś zapyta, niech przeczyta wszystkie poprzednie posty albo chociaż od zacytowanego.

Napisano

ale dlaczego z uni2 na uni3^^?

dlaczego nie na odwrót.......................

Wsumie zostać na uni2, wyłaczą asaty, asatowcy przejdą na uni3 i będzie całkiem przyjemne uni :D:D

Gość -LEON-
Napisano (edytowane)
  W dniu 9.04.2013 o 22:20, kOtello napisał:

Napisano dziś, 00:20

Racja, rejestrujcie się na UNI2 skoro jeszcze można, nie będzie astatów to i pograć będzie można a floty będą bardzie wyrównane.

Po roku od wyłączenia usługi 'ASTAT' Deus wam zamknie u2. Więc nie radzę się zachwycać. Wystarczy przeczytać regulamin ze zrozumieniem

edit:

Musi je zamknąć, ponieważ reszta graczy nie wyrazi zgody na finansowanie u2, które nie przynosi dochodu

Edytowane przez DropShot
Napisano

W dniu 9.04.2013 o 22:36, DropShot napisał:

Musi je zamknąć, ponieważ reszta graczy nie wyrazi zgody na finansowanie u2, które nie przynosi dochodu

Jakoś nie słyszałem jeszcze o tym żeby którykolwiek administrator jakiegokolwiek serwisu pytał graczy o rady a gracze demokratycznie decydowali o sposobie finansowania :) no może tu jest inaczej, być może nawet utrzymywanie subdomen jest bardzo kosztowne z uwagi na konieczność zaprzężenia do pracy kolejnych serwerów. Poza tym właśnie 6 kwietnia minął rok od kiedy zarejestrowałem się na U2 i jeśli jeszcze rok będzie działało to dla mnie w zupełności wystarczy taka rozrywka a jeśli będę miał ochotę to założę sobie konto na U3 i będę się dalej bawił :) Przecież chodzi o ten FUN :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.