kOtello Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 W takiej sytuacji ja nie mam już nic więcej do dodanie, dla mnie temat jest zamknięty. P.S.Wiesz co Drop, chyba zaczynam rozumieć tych którzy ciągną z Ciebie łacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) W takiej sytuacji ja nie mam już nic więcej do dodanie, dla mnie temat jest zamknięty. P.S.Wiesz co Drop, chyba zaczynam rozumieć tych którzy ciągną z Ciebie łacha. Nic nie rozumiesz.Tutaj (OGam) jest brylowanie potęg militarnych i gospodarczych. Skany co 1h, tuż po przeliczeniu i wyłapywanie niedoświadczonych graczy, którzy zdecydowali się pofruwać.A jak ma mimo wszystko nadal 'S' to debilne prośby o atak 1 LM (w celu zdjęcia ochrony) OGam to garstka cwaniaków, którzy myślą, że im wszystko wolno. Zmieniają konta, zamieniają się nimi, żeby zrobić woda z mózgu Musisz trochę tu pograć eko, trochę flotką - wtedy dużo zrozumiesz. A najgorsze jest to, że bugerzy nonstoper tu wracają. Wrócił Skuzi, wrócił Dymek.Mają nową zabawkę i o to mogę się założyć (!!!!!) ............editSS nie potrafiło zdjąć jednej lamy, która wykosiła im cały sojusz.Owa lama staneła im właśnie na drodze, w wykaszaniu nowopowstałych flot. Itd, itd i... mamy ochronkę dla słabych graczy. (słabych w " ") Dokładnie nie wiem jak to działa, ale nie podoba mi się to do końca, bo na u6 mając zaledwie 2kkk ow widzę chyba tylko 3 graczy co mają 'D'Więc jeszcze system ochrony ma spore luki. Ale lepszy taki, niż żaden Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez DropShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Leon wnerwiasz mnie już, ja nawet nikomu skanów nie puszczam a ty stwierdzasz, że posiadam 'nową zabawkę' sugerując tym moją aktualnie nieuczciwą grę. Kiedyś ok, lubiłem cheatować, ale teraz to ja nawet aktywnie nie gram. Opanuj swoje paranoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 A najgorsze jest to, że bugerzy nonstoper tu wracają. Wrócił Skuzi, wrócił Dymek.Mają nową zabawkę i o to mogę się założyć (!!!!!) To strzel jakiś zakładzik u buka - jak to zwykłeś mawiać. Założyć możesz co najwyżej damskie rajstopy, o ile posiadasz jakiś fetysz lub nią jesteś. Człowieku z każdym kolejnym postem staczasz się coraz niżej i jesteś drażniąco nieprzyjemny - uwierz, nie tylko dla mnie. Skoro nie pasuje Ci mój powrót do gry - zawsze droga stoi otworem i możesz kliknąć przycisk na forum i w grze "Wyloguj" - ale wtedy już nie wracaj i nie szukaj współczucia u innych. Być może kiedyś ktoś Cię wspomni - owszem, obliczyłeś kilka działań, stworzyłeś kilka wzorów, co z tego - skoro zmieniłeś się i to na gorsze. Podobna sytuacja jak z byłym prezesem PZPN'u. Każdy, kto będzie opowiadał jego historie będzie mówił:Świetny piłkarz ALE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Podobna sytuacja jak z byłym prezesem PZPN'u. Każdy, kto będzie opowiadał jego historie będzie mówił:Świetny piłkarz ALE jest dużo racji w tym.Ale to dlatego, że mi nie zależy na sympatii. Znam natomiast mniej więcej zasady tej gry i wiem jak tutaj się gra.Gra musi być uczciwa bez względu na to, czy grasz tydzień, czy 5 lat Odbiegacie stanowczo od tematu, ponieważ objawy sympati lub antypati wobec mojego nicka są nie na miejscu. Temat dotyczy ochrony słabszych, którą to ochronę próbują zdeforsować mocniejsi gracze.Nie zapisałem cytatu Revenge z SB, ale brzmiał on mniej więcej tak......... Nie mogę złomnąć przez ta ochronka szperek (!) a więc złomnie je ktoś, kto dzięki tym szperkom urośnie. Proste? Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez DropShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 piszesz ze gra musi byc uczciwa ciekawe, przez ta ochronke kazdy bedzie tylko myslał jak ja obejsc zeby tylko zezłomowac cel JESTEM NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Obejść ją ACSem. Mam nadzieję, że pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 a jak niema z kim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Widzę że słowo uczciwa to znaczy teraz coś innego ...że jeden może złomować a drugi już nie bo ma za mocną flotę , czyli równi i równiejsi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi