deusx Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Nagrody te można w dowolnej chwili przenieść z powrotem. Zostanie to uczynione niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) A co z kolejnością zadań i ilością wymaganych ekspedycji? Kolejność na pewno można zamienić, a faktycznie by się przydało, bo mam już 1000 ekspedycji wylatane a 25 PTE dopiero się zaczyna badać xP Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Możesz dać więcej szczegółów? Zadania z ekspedycji są bardziej elastyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Bardziej szczegółowo niż w powyższym cytacie się nie da - jest podana cała lista zadań tamtego działu Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 14 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Deus, chodzi o to, że ja np czekam aż znajde 500k trytu (łącznie zebralem z tym co wydałem 400k) i to mnie blokuje. Mam wykonalem już:- Wykonaj 1500 ekspedycji.- Traf 250 razy tryt na ekspedycji. i powoli zbliżam się do 5,000 ekspedycji (jakieś 3,500 na koncie) PTE na 25 lvl można by śmiało wrzucić na 8 pozycję (za 1500 wykonanych lotów), a 500k trytu, za PTE 25.W ten sposób zadania były by wykonywane mniej więcej po kolei, bo w tej chwili Neriel zrobil 4, 5, 6, 8, 9 ale jednoczesnie nie zrobił zadania trzeciego, które jest hmmmm lekko ambitne (czas badania) a jest bardzo wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi