spinrad Napisano 31 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Wydobycie pojawia się, lecz żeby faktycznie nastąpił przyrost surowców z kopalni muszą być one zasilane energią - to jest logiczne i nie widzę tu żadnego błędu. Reasumując budujemy kopalnie - zasilamy je albo satelitami albo elektrowniami po to są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astalabator Napisano 31 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Wydobycie pojawia się, lecz żeby faktycznie nastąpił przyrost surowców z kopalni muszą być one zasilane energią - to jest logiczne i nie widzę tu żadnego błędu. Otóż jest błąd, poniewaz satelity wybudowałem, mam dużą nadwyżkę energii a i tak nie zalicza zadania.W ogóle to co z tymi zadaniami, mógłby deus się wypowiedzieć w tym temacie, bo już dawno nie widziałem postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 31 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Deus musiał służbowo wyjechać bez dostępu do internetu.Wszystko co od niego zależy się z tego powodu nieco opóźni. Astalabator dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 31 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Odśwież sobie, to może pomoże (wejdź na każdego kolona po 2-3 razy po wybudowaniu satelit). Ja rozbudowywałem kiedyś kopalnie do zadania, ale po rozbudowie wydobycie mi nie wzrastało, zrobiłem tak i zadziałało. Z energią może być tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 31 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 To wystarczy w imperium wejść - ma taki sam efekt i u mnie to nie pomagało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 31 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Może dałoby radę zminić interfejs użytkownika,na taki: -Rozwój...........-Nawigacja.........-Wspólnoty.........-Zadaniatechnologiaekologiamoonekspedycje badaniaekspedycje misje.........? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 31 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 hm, w sumie ciekawy pomysł popieram:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ltg Napisano 2 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 I jak sytuacja z testami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Jutro będzie pełna wersja zadań z ustalonymi oficjalnymi nagrodami, pojutrze (sobota) prawdopodobnie zadania znajdą się na uniwersach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misigo Napisano 2 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 jo dobra sciema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DexMorgan Napisano 3 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Wszystko fajnie ale na teście, część zadań ma błędy. Nie lepiej dopieścić je do końca i dopiero wprowadzić na uniwersa?Przypomnę:-w dziale ekologia zad. nr 34 "Przy pomocy terraformera stwórz planetę o co najmniej 580 polach" - spełniłem warunki, ale zadania nie da się ukończyć.-dział flot zad. nr 5 "Wykonaj atak na 10kk %" - j.w. Nie zostały wprowadzone jeszcze gałęzie z działu flot. No i przydałoby się odświeżyć statystyki, żeby móc pójść dalej z zadaniami w dziale technologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) W głównej gałęzi badań proponuję zamianę zadania 16 i 18 miejscami (nagrody mogą zostać) ze względu na nieproporcjonalny czas badań (18 MSBN to jakieś 8 dni, a komputerowa i szpiegowska ok. 14).Ponadto zadanie 16 jest wyższą formą zadanie 14, a więc są stanowczo zbyt blisko. Przypominam o błędzie w zadaniu 9 z eko, 3 zera za mało w zadaniu 18 z badań oraz o propozycji zamiany zadań w ekspedycjach ustalone na poprzedniej stronie. Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 4 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Czy jest jakaś szansa abyśmy dostali chociaż na papierze ostateczną listę zadań i nagrody? Wielu z Nas chciało by się zacząć przygotowywać do ich wykonania, niektórzy z tego co wiem kitraja po bankach surowce i czekają czekają, doczekać się nie mogą Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Straps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Lista, która jest na test serwerze to oficjalna lista zadań, jak będą zmiany to drobnostkowe. Nagrody dopiero wieczorem będą ustalone, ale te z początku również będą bez zmian, te końcowe się zmienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DexMorgan Napisano 4 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Część zadań nadal nie działa na test serwerze (nie da się ich ukończyć) i takie coś zostanie wprowadzone na uniwersa? Pisałem o nich już kilka dni temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 A gdzie pisze, że niedziałające zadania zostanie wprowadzone na uniwersa? yukari21 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukari21 Napisano 4 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 deusx na kiedy przewidujesz wprowadzenie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misigo Napisano 5 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 przewiduje co 3 dzien i czekamy 3 tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astalabator Napisano 6 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Widocznie za mało astatów ludzie kupują i brak motywacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 I co z tymi zadaniami??? Już 3-4 dni spóźnienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 ale wy stekacie chłop chce raz a dobrze zrobic a nie potem poprawiac i co chwile serwa wyłaczac niewiem czy sie obija czy nie ale tydzien w ta czy w tamta jak i tak pol roku czekamy to nas nie wbawi : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ciekawe skąd ten półroczny termin wziąłeś ? Dokładnie od dzisiaj jest to 14 dni (od pierwszej oficjalnej zapowiedzi na uni). A od 21 lipca padła pierwsza oficjalna zapowiedź zadań.Wczoraj została wgrana następna wersja zadań, może zamiast spamować lepiej wejść na test serwer i wykonywać testy?Nie dało się przewidzieć pewnych aspektów, a i termin trochę zbyt ambitny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 jak to z kad wzielem ?od poł roku przeciez juz sie mowi o zadaniach...pierwsze listy nowych zadan juz bardzo dawno były robionea ze dopiero 2 tyg temu sie za to wziełes to nie moja wina : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ok, ale czemu ty bierzesz nie oficjalne rozmowy, a później pliki czy wartości za oficjalne terminy ? Przez ten czas była kupa innych rzeczy robiona, która zresztą w jeszcze niedokończonym w 100% stanie została odłożona specjalnie na te zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) no skoro sie zaczeły rozmowy to znaczy ze ludzie juz chyba chcieli nowe zadania ? i od pierwszych rozmow/planow zaczeli juz na nie czekac ... proste EDIT// dobra kij z tym, mniejsza o to, rob te zadania Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez marshall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi