deusx Napisano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 może zbyt mało urozmaicenia ? nie wiem.Domyślnie było to bardziej urozmaicone, jednak na obecną chwilę system nie jest przygotowany pod zbyt duże rozmaitości i na razie zostanie to bardziej proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 27 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 deusx ja latac nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinrad Napisano 27 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) Nie rozumiem po co taki to użytkownik Feniks, który próbuje nagiąć "zadania" dla swoich potrzeb szybkiego nachapania się surowców zaśmieca swoimi pretensjami to forum (kup sobie astaty, farm, przekonaj innych graczy, żeby ci przesłali surowce w ramach obowiązującego limitu) Deusx tworzy te zadania jedynie jako urozmaicenie gry dla tych, co grają w tą grę już jakiś czas, a użytkownik Feniks chciałby wykonać je kilkoma kliknięciami najlepiej w 10 min. Znając tego typu użytkowników popisze on jeszcze kilka dni, postara się wykazać niesamowitą elokwencją i inteligencją, po czym pójdzie grać w kierki do czego szczerze go zachęcam. Deusx! Proszę nie wprowadzaj zadań lub zdecydowanie podnieś wymagania dotyczące ich wykonania! Edytowane 27 Lipca 2012 przez Spinrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feniks Napisano 28 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 (edytowane) [wymoderowano] Edytowane 28 Lipca 2012 przez deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Zadania są obecnie w opcji BETA. Dzisiaj będzie wgrane ich pominięcie (zadań z kolonizacją) dopracowane nagrody oraz niektóre błędy konstrukcyjne jak i dokończone gałęzie z sekcji flota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 nie, żeby coś, ale...Do piątku, tj. 27 lipca na pewno pojawią się zadania na uniwersach.Dzisiaj będzie wgrane ich pominięcie (zadań z kolonizacją) dopracowane nagrody oraz niektóre błędy konstrukcyjne jak i dokończone gałęzie z sekcji flota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinrad Napisano 28 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 No toś włożył chłopie kij w mrowisko (i dobrze:)). Uważam, że lepiej jeszcze trochę przetestować zadania aby nie było obsuwy 1 - 2 - 3 dni nie zrobią wielkiej różnicy. Wakacje zresztą są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 (edytowane) mi już nie chodzi aż tak bardzo o to, czy zadania są czy też nie ma, ale o to, ze szef trochę za bardzo rzuca słowa na wiatr i nie trzyma się tego co mówi. może to ja jestem taki dziwny i tylko ja mam takie stare podejście, ale dla mnie dla przykładu "na pewno" oznacza "na pewno", a nie "może" lub "jak mi się będzie chciało". mi chodzi teraz o sam fakt, że jest pisane jedno, a robione drugie.już lepiej by było (moim zdaniem) napisać, że będą np. 1 sierpnia, ale trzymać się tego terminu, a nie pisać że będą 27 i później przekładać po kilka razy. Edytowane 28 Lipca 2012 przez spieriz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinrad Napisano 28 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 szef trochę za bardzo rzuca słowa na wiatr i nie trzyma się tego co mówi 200% racji ale ach ci programiści ile to mnie się udało na nich powywieszać - dajmy deusx szanse dopieścić zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Miałem dzisiaj trochę innej pracy a test idą mozolnie ! Nawet bym powiedział, że bardzo mozolnie bo niektórzy stracili już wszystkie surowce a nie zrobili nawet 10% zadań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 nie da się badać na teście, bo mi wyskakuje błąd "aktualnie już badasz jedno badanie" - zgłaszałem to kilka miesięcy temu podczas innych testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Nie można przeskoczyć 22 zadania z działu ekologia..Mimo,ze przekraczam potrzebne wartości t nie zalicza...Skonsultowałem, problem mam nie tylko ja...Chodzi o to zadanie.....: Uzyskaj z wszystkich kopalni kryształu wydobycie dzienne 100.000.000.000 kryształu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) Ja bym przypomniał, że w ostatnim zadaniu z eko miało być 1 bld metalu (biliard lepiej wygląda niż 250 bln ) więc jak już musi być w deu to zmienić na 250 bln. @UPA mi udało się wykonać zadanie ale nie wiem po osiągnięciu jakiego wydobycia @EDIT1 zadanie z ekspedycjami. Mógłbyś chociaż zerknąć co kopiujesz //notka dla deusa - warunkiem wykonania ma być odbiór raportu, nie wysłanie floty. Edytowane 29 Lipca 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DexMorgan Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) Mimo, że spełniłem warunki zadania nr 25 w dziale ekologi "Rozbuduj na przynajmniej 10 planetach magazyny metalu do poziomu 20..." to wyświetla mi się że oczekuje na ukończenie zadania. W ekologii Moona zamiast napisu zaliczono zadanie wyświetla się coś w stylu "wystąpił błąd, napisz na...." ale zadanie zalicza. I w tym momencie jestem zablokowany:-w dziale ekologia na zadaniu nr 25;-w dziale technologii na zadaniu 8, bo na testowym narazie jestem niesklasyfikowany w statystykach;-oraz w dziale floty na zadaniu 5, powód j.w. Więc moje pytanie kiedy podlicza statystyki na testowym, żeby ruszyć dalej? Edytowane 29 Lipca 2012 przez DexMorgan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 No właśnie to chciałem napisać.. Co najmniej 10 planet, a więc od 10 powinno zaliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Nie rozumiem zadań w dziale flota/stwórz. Jak mam zrobić 100, 250 moonów, jak maksymalnie mamy 21 planet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 masz prosić sojuszników aby Ci je niszczyli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DexMorgan Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Chyba chodzi o to, żeby komuś stworzyć. Ponawiam pytanie, kiedy są podliczane statystyki na testowym, żeby ruszyć dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kossos Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 dajeci lina do testoego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 jest podany na pierwszej stronie tematu... play.ogam.online/test/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astalabator Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Ten serwer miał służyć do testowania, tymczasem niektórzy głównie na nim farmią.Niech wchodziłem na test od wczoraj, a tu patrzę i ktoś skradł surkę, którą zostawiłem na planecie (ze względu na prowizję w banku).Przecież nie będę robił FSa na teście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Tworzenie moonów dotyczy własnych moonów.Jeśli ktoś szuka floty niszcząc 4 moony dziennie to 100 moonów zrobi się w mniej więcej miesiąc lub szybciej na siłę z kumplem niszczyć i robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 topka tych zadań nie zrobi, bo nikt ich nie atakuje, a sami sobie moonów nie będą niszczyć - kto by niszczył moony z telepkami na 8-9 i falanga na 16 dla zadania..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Wystarczy jednego zniszczyć, poza tym czyja to wina, że TOPka taka nietykalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Jeżeli chodzi o zadania z wydobyciem to jeżeli nie zalicza, dobudujcie na każdej planecie satelity słoneczne (mimo, że energia jest na plus). Powinno zaliczyć.Zadania z magazynami poprawione (trzeba było mieć magazym o jeden więcej niż domyślnie).W moonach nie powinien już błąd występować. We floota stwórz są zadania zdobądź własne moony, zawsze można to zmienić na stwórz ogólnie moony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi