Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Przyszedł czas na oficjalną informację w odpowiednim dziale odnośnie zadań.

Jak większość z was już wie będą wprowadzane nowe zadania. Będą one podzielone na różne kategorie (gałęzie). Poszczególne gałęzie będą odblokowywane wraz z wykonaniem podstawowych gałęzi, które są podzielone na budynki, badania i flotę - wygląda to tak:

scaled.png

Pierwsza wersja zadań pojawi się (zmiana) w poniedziałek w godzinach popołudniowych na test serwerze (będzie podany adres dla wszytkich). Do piątku, tj. 27 lipca na pewno pojawią się zadania na uniwersach.

Jak przebiegnie zmiana i co będzie z nagrodami itd ?

Obecne zadania zostaną usuniętę i zastąpione nowymy. Uzyskane surowce z obecnych zadań zostaną policzone, a wykonując nowe zadania nie będziemy dostawać nagród dopóki bilans surowców się nie wyrówna ze starymi.

Wszelkie wartości jak zniszczone księżyce, wygrane walki - są zapisane i nie będzie trzeba ich wykonywać od początku. Natomiast niektóre zadania choć podobne, trzeba będzie wykonać zupełnie na nowo, np. tworzenie księżycy.

Napisano

Niestety ilość zadań przegrała z założeniami, jestem dopiero w większej połowie. Przekładam udostępnienie test serwera z nowymi zadaniami na jutro w godzinach ok 12.

Napisano

Oj tam, poczekamy... dzień czy tydzień i tak to trwa już z 3-4 miechy.

Tylko niech ktoś teraz powie, że 150 zadań to nadal za mało...

Napisano

Kończona jest ostatnia sekcja zadań, sekcja flotowa. Niestety różnorodność i komplikacje niektórych zadań przekładają się na dłuższy czas ich wdrażania w system.

Napisano

Jutro w godzinach przedpołudniowych można się spodziewać danych do test serwera z zawartymi nowymi zadaniami.

Jeżeli jutro nie zostaną stwierdzone błędy to w godzinach wieczornych zadania będą na uniwersach. Jeżeli błędy będą istotne to zadania zostaną przełożone za sobotę.

Napisano

po 1 fajnie jakbys dał kazdemu po 25 lvl w kazdym w badaniach i przynajmniej ten 20 lvl nanitów bo w 24 h sie nie wyrobimy z zadaniami..

ponadto z 50 astatow

i powiedział od ktorego zadania mam zaczać bo wzialem ekologie wymienilem surke i nie zalicza mi zadania

Napisano

i powiedział od ktorego zadania mam zaczać bo wzialem ekologie wymienilem surke i nie zalicza mi zadania

musisz dac na dole "zapisz sie do zadań"

i w handlarzu musisz wymienić surkę dwoma sposobami, zwykły metal -> kryształ oraz proporcją.

Napisano

przydałoby się również dodać przy kliknięciu "sprawdź" automatyczne przekierowanie do odświeżonej już strony z zadaniami, które wykonywaliśmy, ponieważ ciągle klikanie zadania -> dział -> sprawdź -> zadania -> dział -> sprawdź może być trochę męczące, gdy mamy wykonane już kilka zadań. :)

Napisano

powiem tak, zalozylem konto, juz zaczalem robic te zadania

ekologia

zad 1 nie dostalem 5 kk nagrody

zad 2 brak nagrody

zad 3 brak nagrody

zad 4 brak nagrody

5 bn

6 bn

itd

Napisano (edytowane)

powiem tak, zalozylem konto, juz zaczalem robic te zadania

ekologia

zad 1 nie dostalem 5 kk nagrody

zad 2 brak nagrody

zad 3 brak nagrody

zad 4 brak nagrody

5 bn

6 bn

itd

nie czytasz nawet, pisze w zakładce zadania że nagród na teście nie ma

Uwaga, aktualnie nie będziemy dostawać nagród za wykonywane zadania, to nie błąd.
Edytowane przez Paco
Napisano

zadanie 6 oraz 9 pokrywaja sie w pewnym stopniu

Zbuduj wszystkie podstawowe budynki: Kopalnia metalu poziom 4, Kopalnia kryształu poziom 2, Ekstraktor deuteru poziom 1, Elektrownia słoneczna poziom 6, Fabryka robotów poziom 2 oraz Stocznia poziom 1.

Rozbuduj kopalnię metalu na poziom 4, kryształu na poziom 2 i deuteru na poziom 1. Jest to podstawowe źródło surowców na początku gry.

Napisano

zadanie 6 oraz 9 pokrywaja sie w pewnym stopniu

jak zobaczysz większość zadań sie "pokrywa" tylko z czasem każde ma coraz większy poziom wymagań. nie da sie niestety tego ominąć bo tak naprawde nie ma czego wymyślać z czasem już. jakbyś chciał niepowtarzające sie zadania to wyglądałoby to tak:

zbuduj kopalnie metalu na 70 lvl

- l l - kryształu na 70 lvl

- l l - deuteru 70 lvl

itd z każdym budynkiem, potem każde badanie osobno, potem zaatakuj kogoś, przeskanuj kogoś, zrób asc i w sumie tyle, po zdaniach masz

Napisano

Nie wiem dlaczego, ale nie podobają mi się te zadania, jak dla mnie za głupie i uważam że idea jest dobra lecz wykonanie mizerne,

Stare zadania w mojej ocenie są lepsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.