Zybi Napisano 13 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam napisalem wczoraj podanie do turniejuDzis byla aktualizacja a mnie nie maNick Sroka unwersum 4.Obliczylem sklad mam nadziej db jak zawsze wiec nie wiem co jest nie tak prosze o odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Zybi jeśli coś było nie tak z Twoją flotą to na pewno dostałeś stosowną informację na e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 13 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Oki juz sprostowalem chodz nie wiem o co chodzilo teraz pasuje zrobic aktualizacje o 17 okolo zebym wiedzial cz jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 to i ja posiedziałem, policzyłem troche i posłałem. Deus ten kalkulator Neriela nie chce jakoś u mnie działać, nie wiem czy inni spotkali sie z podobnym problemem ?a w sumie to czym on sie różni od kalkulatora Anatha na którym liczyłem ?To dwa osobne programy, kalkulator anahla ma inne funkcję, ale ma też funkcję liczenia, obojętnie w czym to sobie policzysz.Pare wiadomości czeka jeszcze na rozpatrzenie, także jeżeli nie macie zwrotnej wiadomości i nie ma was na liście znaczy to, że skład jest jeszcze sprawdzany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 13 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Kolejna aktualizacja zrobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smakosz Napisano 13 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dostałem wiadomość :Flota ma być watra od 9.5 bln do 10 bln deuteru.a jest warta równe 10 bln deuteru (o co tu chodzi)???będe brać udział ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 13 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ten kalkulator podaje wartość w metalu a nie deuterze. Jak obliczysz poprawny skład floty to będziesz brał udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rastaman Napisano 13 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Moglibyście poprawić mój nick na u2 , z Rastman na Rastaman . Przepraszam za pomyłkę , mail był pisany na szybko . Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 a ja chciałbym się spytać kiedy będą znane wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 a ja chciałbym się spytać kiedy będą znane wyniki?Najpierw zostanie stworzony harmonogram walk, po nim zostaną ustanlone walki i kolejne fazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiechu Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 eh nie było mnie wczoraj niestety, a dzisiaj zaglądam do skrzynki a tam 2 różne informacje... jedna ze moja flota przekracza wartość deuteru a druga że flota nie przekracza 9,5 bln dexu wiec to za mało... wiec ja się pytam o co chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 14 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Bo były dwa maile od ciebie i jedna flota była warta miej niż 9.5 bln deuteru a druga flota więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 14 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Aktualizacja uczestników zrobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 proszę o poprawienie mojego nicki wpisane jest hhsnakeproszę o dopisanie 0 (złowinie ZERO) hhsnake0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiechu Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Catalyst, jakim cudem jak były to dwa identyczne składy floty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 14 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 kalkulator pokazywał dwie różne wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 40.000.005.040.000 Wiechu, tyle dokładnie flota jest warta (Cat, musiałeś coś pomylić), więc jest to i tak za dużo o parę statków. Proszę o ponownie wysłanie składu tak, aby nie przekraczał on 40.000.000.000.000 metalu, czyli 10 bln deuteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Najlepiej sprawdzać kopiując złożony skład kopiując go do pierwszej zakładki liczącej koszt floty. Nie powinno źle liczyć ale jeśli coś jest nie tak to dla pewności nie zaszkodzi. Na przyszłość dodam guziczek który sam skopiuje całą flotę do 1 zakładki Goldi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiechu Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 dziękuję uprzejmie za szybkie odpowiedzi wysłałem już poprawioną wersje mojej floty i mam nadzieje że wreszcie się uda pozdrawiam wiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki44 Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Lubię tego typu konkursy, nie jest brane pod uwagę ile gracz ma floty tylko jak strategicznie ją złoży:) wtedy wychodzi kto ma największe doświadczenie lub strategię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Na przyszłość dodam guziczek który sam skopiuje całą flotę do 1 zakładki i za to łapiesz ode mnie plusika bo kopiowanie i wklejanie tysiąc pięćset razy tego samego jest męczące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki44 Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 i za to łapiesz ode mnie plusika bo kopiowanie i wklejanie tysiąc pięćset razy tego samego jest męczące wg mnie w ogóle nie powinno być jakichś kalkulatorów, niedługo wygrywanie będize polegać na kopiowaniu i wklejaniu i fartem wyliczaniu proporcji też kalkulatorem, praktycznie zero wkładu własnego, a tu jeszcze się doradza kalkulator.może w następnej edycji tylko się wciśnie guzik i samo wszystko się policzy? tak przynajmniej to widzę, możliwe że jestem w błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 nie jest brane pod uwagę ile gracz ma floty tylko jak strategicznie ją złoży:) wtedy wychodzi kto ma największe doświadczenie lub strategię. Kolega nawet nie wie, jak bardzo się myli Strategia w tym konkursie, to może 25% szans na powodzenie. Pozostałe 75% to szczęście.Jeśli ktoś ma doświadczenie, to doskonale wie, że nie istnieje skład idealny. Jednego przeciwnika rozwalisz prawie bez strat, a od drugiego dostaniesz złoma. Pozdrawiam i powodzenia w konkursie życzę. @Ten sam skład potrafi w jednej edycji, być 4 składem konkursu - a w następnej odpada w pierwszej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki44 Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kolega nawet nie wie, jak bardzo się myli Strategia w tym konkursie, to może 25% szans na powodzenie. Pozostałe 75% to szczęście.Jeśli ktoś ma doświadczenie, to doskonale wie, że nie istnieje skład idealny. Jednego przeciwnika rozwalisz prawie bez strat, a od drugiego dostaniesz złoma. Pozdrawiam i powodzenia w konkursie życzę. @Ten sam skład potrafi w jednej edycji, być 4 składem konkursu - a w następnej odpada w pierwszej rundzie Nie ma czegoś takiego jak szczęście, albo się wygrywa albo przegrywa.Jest flota idealna, tylko że raczej nikt sobie nie wyliczy co do jednego lm-a z każdą możliwą flotą.Ale masz racje co do tego że jeden skład raz może wygrać konkurs a raz przegrać w 1 rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKY FIGHTER Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 tak wogóle jeśli można zapytać kiedy będa znane pierwsze wyniki symulacji?? bo zapisy trwają do dziś do 23:59 i tak sie zastanawiam czy odrazu po zapisach będzie start czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi