Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Deus napisałem zgłoszenie z flota na idealnie 10bln dexu a tu klopsik :P WTF?

Noone (u5)

Treść e-maila:

Lekki Myśliwiec: 32.000 (32000)

Aurora: 16.600 (16600)

odpowiedź

Minimalna wartość floty to 9.5 bln deuteru

Data 10 marca 2012 11:13 i innych wiadomości od Ciebie nie ma.

P.S Kolega wiechu, twoja wiadomość trafiała do spamu, została ona przywrócona do rozpatrzenia.

Napisano

Niby tak.aczkolwiek mozna zauwazyc,ze gsy i ich szybki ogien jest w zasadzie fikcyjny

Napisano

Nie jest fikcyjny tylko działa w tajemniczy sposób.

Jedne statki atakują tyle razy ile mają SD, a GŚ coś koło 2x.

Noone, mała rada, zmień skład... chyba, że celujesz w max. ćwierćfinały ;)

Napisano (edytowane)

hmmm w jaki sposób zostaną ogłaszane wyniki i czy jest jakiś lider tych zawodów np KAWUSIA czy wszyscy mają równe szanse?? ;)

Edytowane przez SKY FIGHTER
Napisano (edytowane)

no ja to tam nie wiem dlatego zapytałem poprostu z ciekawości bo wiem jak jestem postrzegany tu na ogam i jak administracja mnie traktuje....

To nie było żadne oskarżenie ani nic z tych rzeczy tylko zwykłe pospolite zapytanie... ;)

Gość Braus
Napisano

Na kopach bym cię z konkursu wywalił. Mało tego, za propagowanie takich bredni wyebał bym cię z serwisu. Niestety władzy takiej nie mam.

Po ciula tu wracasz, jak masz wątpliwości?

Napisano

skoro masz wątpliwości co do uczciwości konkursu to może od razu zrezygnujesz? siejesz tylko niepotrzebne domysły.

Napisano (edytowane)

Na kopach bym cię z konkursu wywalił. Mało tego, za propagowanie takich bredni wyebał bym cię z serwisu. Niestety władzy takiej nie mam.

Po ciula tu wracasz, jak masz wątpliwości?

poczytaj post wyżej to nie było stwierdzenie itp tylko poprostu zapytanie bo to mi się na myśl akurat nasuneło ;)

Nie mam żadnych wątpliwości poprostu zapytałem... a wy juz robicie z igły widły zwłaszcza leon... musi zawsze wtrącić swoje 5 groszy nawet gdy nie o niego chodzi...

Napisano

czyli co jak flota bedzie warta rowne 40.000.000.000.000 to przepadło ?

3. Flota nie może przekraczać wartości 10 BLN deuteru i nie może być mniejsza niż 9.5 BLN deuteru (przelicznik 4:2:1).

Jak będzie równa to nic się nie stanie. Taka właśnie ma być, ale nie może przekraczać tej wartości. Czyli jak masz równe 40.000.000.000.000 metalu to jest okej, ale nie może być więcej. ;)

Napisano

to i ja posiedziałem, policzyłem troche i posłałem.

Deus ten kalkulator Neriela nie chce jakoś u mnie działać, nie wiem czy inni spotkali sie z podobnym problemem ?

a w sumie to czym on sie różni od kalkulatora Anatha na którym liczyłem ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.