Matura Napisano 11 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 a mnie nadal nie ma na liscie... co prawda chcialbym wyjsc z I Fazy co watpliwa sprawa... ale tez sie dopisałem juz ze 2 dni temu a nadal mnie nie ma Ja to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 11 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Zgłoś flotę , popraw , zgłoś maa flotę ,popraw dużą ... może polosujemy kto ma wygrać i będzie łatwiej i szybciej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 11 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Podstawową flotę zmieniłem, a co z poboczną?Nadal nie wiem do czego ona jest.. jak mam wybrać drugi skład, na ślepo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 I działa poprawnie licznik w tej pobocznej? Bo ktoś mówił że też źle liczy wartość floty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Nie trzeba poprawiac floty pierwszego skladu, to tylko opcja. Do czego sluzy druga flota jeat napisane w pierwszym poscie.Jutro koniec zapisow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Poprawiłem 1 skład ale flota poboczna była do tego 1, do nowego bym dał inną.. eh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Licznik floty pobocznej jest kopia tego z glownej, wartosci statkow sprawdzilem i wszystko sie zgadza.Podmiana skladu drugiego bedzie mozliwa jutro. Koniec zapisow 13.10 godzina 20:00.Harmonogram walk bedzie 14 pazdziernika, pierwsza faza 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parsley Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Mi nie pokazuję mojej floty "pobocznej", wszędzie mam "0" (słownie - zera), a ją wpisałem. Coś wiadomo ? Ktoś też tak ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 U mnie się wyświetla ale Podmiana skladu drugiego bedzie mozliwa jutro. Także raczej nie masz się co przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Witam, zobaczyłem skład macie poważny błąd, zamiast X statków mam y statki, nie będę podawał o które chodzi , proszę to poprawić albo na priv do Mnie się zgłosić wytłumaczę dokładnie. W każdym bądź razie choć dobrze zgłosiłem moja flota jest teraz warta 900 bln deuteru !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 (edytowane) To chyba MT zgłaszałeś, bo one mają złą wartość Nie nazwałbym tego poważnym błędem, więc może coś innego znalazłeś? Edytowane 13 Października 2014 przez Neriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 (edytowane) Coś innego, napisałem priv już do administratora, jak mi nie przepiszecie floty no to tą proszę uwzględnić jak takie błędy macie. Edit: Wiecie o błędach i nawet nie poprawiacie - dobre Neriel. Edytowane 13 Października 2014 przez Y2K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Problem jest tylko w wyświetlaniu, będzie to poprawione z samego rana jak i udostępniona opcja podmiany składu, zapisy przedłożone o 24h. Błąd został wykryty, dotyczył UT oraz auror, składy z tymi statkami będzie trzeba aktualizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parsley Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Tak się kończy podmiana składu drugiego : Wystąpił błąd. Skontaktuj się z administratorem.Numer błędu: #21, kod błędu: OGamtest@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin3 Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Aurory wogole nie wyswietlaja sie w podgladzie wyslanego skladu. Czy to oznacza ze bede musial wyslac nowy sklad czy to jest tylko blad w wyswietlaniu jak pw napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlaraS Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Teraz wymiana składu 2 kończy się już tak Wystąpił błąd. Skontaktuj się z administratorem.Numer błędu: #124, kod błędu:OGamtest@gmail.com Prosimy o naprawienie błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parsley Napisano 15 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 24h później... to samo ! Wystąpił błąd. Skontaktuj się z administratorem.Numer błędu: #29, kod błędu: OGamtest@gmail.com Znów przedłużymy o 24h ? Nagrody to powinny być za same dotrwanie do końca zapisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 15 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 tez mam lipe parsley dobrze napisane moze dotrwamy MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parsley Napisano 15 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Bądźmy dobrej myśli, a los się do Nas uśmiechnie hehe Tak poważnie, coś wiadomo w temacie ? Czy temat zapomniany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolos88 Napisano 15 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Ja też nie mogę zgłosić floty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 15 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Bo tak to jest jak sie czeka do ostatniej chwili.Potem lament,ze nie moge floty zglosic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 15 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 ARAB dobrze gadasz zgłosiłem jak zaczęło działać i jest OKdodatkowa teżchociaż dalej nie wiem jak to będzie działać ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parsley Napisano 16 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 ARAB, MOCZAR - Problem nie tkwi w tym, że nie możemy jej zgłosić, ani, że nie zgłosiliśmy jej na czas, tylko w tym, że widzimy same ZERA (0) - choć zgłosiliśmy je poprawnie i na czas.Zgłoszona główna flota wyświetla się poprawnie, lecz ta poboczna nie, widoczne są tylko same ZERA. Czytajcie proszę dokładnie wszystkie poprzednie posty zanim się wypowiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 16 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Arab a kto czekał do ostatniej chwili? Od samego poczatku gdy tylko pojawił sie link w grze niemoge zgłosic floty tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolos88 Napisano 16 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Ja główna zgłosiłem a tej teraz nie mogę. I ponoć ta główna mam widzieć a jej nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi