Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Licznik floty pobocznej jest kopia tego z glownej, wartosci statkow sprawdzilem i wszystko sie zgadza.

Podmiana skladu drugiego bedzie mozliwa jutro.

Koniec zapisow 13.10 godzina 20:00.

Harmonogram walk bedzie 14 pazdziernika, pierwsza faza 15.

Napisano

Witam, zobaczyłem skład macie poważny błąd, zamiast X statków mam y statki, nie będę podawał o które chodzi , proszę to poprawić albo na priv do Mnie się zgłosić wytłumaczę dokładnie.

W każdym bądź razie choć dobrze zgłosiłem moja flota jest teraz warta 900 bln deuteru !!

Napisano (edytowane)

To chyba MT zgłaszałeś, bo one mają złą wartość :P

Nie nazwałbym tego poważnym błędem, więc może coś innego znalazłeś?

Edytowane przez Neriel
Napisano (edytowane)

Coś innego, napisałem priv już do administratora, jak mi nie przepiszecie floty no to tą proszę uwzględnić jak takie błędy macie.

Edit:

Wiecie o błędach i nawet nie poprawiacie - dobre Neriel.

Edytowane przez Y2K
Napisano

Problem jest tylko w wyświetlaniu, będzie to poprawione z samego rana jak i udostępniona opcja podmiany składu, zapisy przedłożone o 24h.

Błąd został wykryty, dotyczył UT oraz auror, składy z tymi statkami będzie trzeba aktualizować.

Napisano

Teraz wymiana składu 2 kończy się już tak :D

Wystąpił błąd. Skontaktuj się z administratorem.
Numer błędu: #124, kod błędu:
OGamtest@gmail.com

Prosimy o naprawienie błędu

Napisano

24h później... to samo !

Wystąpił błąd. Skontaktuj się z administratorem.
Numer błędu: #29, kod błędu: 
OGamtest@gmail.com

Znów przedłużymy o 24h ? Nagrody to powinny być za same dotrwanie do końca zapisów :D

Napisano

ARAB, MOCZAR - Problem nie tkwi w tym, że nie możemy jej zgłosić, ani, że nie zgłosiliśmy jej na czas, tylko w tym, że widzimy same ZERA (0) - choć zgłosiliśmy je poprawnie i na czas.

Zgłoszona główna flota wyświetla się poprawnie, lecz ta poboczna nie, widoczne są tylko same ZERA.

Czytajcie proszę dokładnie wszystkie poprzednie posty zanim się wypowiecie ;)