Skuzi Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Porównanie polityczne macie dobre z wyjątkiem nie na prezydenta a wybory partii. Tam się tak liczy. Jak dla mnie floty latają za szybko a swego czasu też lubiłem polatać chociaż lamiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Porównanie polityczne macie dobre z wyjątkiem nie na prezydenta a wybory partii. Tam się tak liczy. Jak dla mnie floty latają za szybko a swego czasu też lubiłem polatać chociaż lamiłem. pewnie ostatnio nie farmiłeś, nie szpiegowałeś, bo powiem ci że kiedyś gale można było przelecieć w 3-4 godziny teraz nie ma sensu bo trzeba czekać i czekać i czekać i telewizje lepiej pooglądać niż grać masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 jeśli na dniach prędkość sie nie zmieni to spadam na u5 pograć a u7 oddam. Lot na gracza trwa ZA DŁUGO ! o reckach i gs nie wspomnę bo to w ogóle jedna wielka porażka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 jeśli na dniach prędkość sie nie zmieni to spadam na u5 pograć a u7 oddam. i właśnie o to chodzi . że jak ktoś chce większą prędkość, to idzie na inne (martwe) uni. a tutaj jest mniejsza prędkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 spieriz , U7 jeszcze nie wystartowało a juz było martwe Co to jest 200 osób zarejestrowanych , z czego moze ze 150 aktywnych a 100 online ?Niema powodu do radości, reklamy skutku nie przyniosły. Dla mnie to uni jest za wolne dlatego bede z niego spadał. otworzył bym najlepiej uni gra x300 surowce x300 i flota x 300 :] było by git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 z ta flota x300 to przesadziłeś. w układzie 10 sekund? nawet ja bym tam nie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 może i macie racje, że lepiej iść na stare uni - wrócić na u7 sojusz zrobie na eko i będzie git tylko dla sojuszu szefa musze znaleźć można by powiedzieć że AlieN wkracza w nowy rozdział swojej historii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi