DiabelTasmanski Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Na razie jest kompromis, głosy są prawie równe.Proponuję zatem zmienić prędkość o 2 razy, czyli minuta w układzie (zmiana praktycznie żadna, ale jest zauważalna i na acs'y, podstawki daje dużo więcej czasu). Bingo! Jestem jak najbardziej ZA tym pomysłem Niemniej jednak proponuję zmniejszenie prędkości GŚ o 1.5x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gleiss Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Bingo! Jestem jak najbardziej ZA tym pomysłem Niemniej jednak proponuję zmniejszenie prędkości GŚ o 1.5xDlaczego masz w sygnaturze mój podpis (obrazek?) przecież to było moje konto. //a co to ma do tematu ? Zapytaj się przez pw / shoutbox.//warn za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WucOsamma Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Na razie jest kompromis, głosy są prawie równe.Proponuję zatem zmienić prędkość o 2 razy, czyli minuta w układzie (zmiana praktycznie żadna, ale jest zauważalna i na acs'y, podstawki daje dużo więcej czasu). To jeśli chodzi tu o loty w układzie by zwolnić zatem może pozostawić szybkośc fleet slov i Gs,zmiana praktycznie żadna bo 4 min w układzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No 1 minuta jest najlepszym wyjście dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 pozostawienie bez zmian lepsza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Nie ma to jak najpoważniejsze decyzje podejmować chwilę przed startem. Czy jeżeli dojdzie do zmniejszenia prędkości będą do niej dodane jakieś zmiany coś typu usunięcia robienia moona samemu sobie ? A może po prostu obniżamy na pałę po wyniku ankiety ? Jestem za obniżeniem prędkości, kilka razy już widziałem na sb chwyt taktyczny, szybkie i krótkie zagadanie na gg aby kolega mógł błyskawiczny atak puścić. Dawno to widziałem, ale dalej może byś skuteczne. faziee dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Zatem zostanie wprowadzona zmiana odnośnie prędkości, wybrana zostanie opcja 3, czyli prawie minuta w układzie (jako kompromis między tymi, co nie chcą zmian a tymi, którzy chcą). zdzisLG i DiabelTasmanski dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) W późniejszej fazie UNI, czy dziś ? (12 głosów [13.33%]) najlepsze jest to ze najmniej głosów a wygrała ta opcja Edytowane 1 Czerwca 2013 przez faziee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vander Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 W późniejszej fazie UNI, czy dziś ? (12 głosów [13.33%]) najlepsze jest to ze najmniej głosów a wygrała ta opcja Fazie nie o to chodzi że ma najmniej głosów i wygrała, tylko wszystkie głosu za zmiana prędkości zostały podliczone i wyszło na to że jest ich więcej. Dlatego też deus postanowił zmienić na 1 min w układzie, aby zadowolić tych którzy chcą coś zmienić i tych którzy są za pozostaniemy przy starych prędkościach. Po prostu jest zrobione tak żeby wszyscy byli w miarę zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 wybrana zostanie opcja 3 mi pasuje.. właśnie na Tę opcje glosowałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) A ja zdania nie zmienię.Jeśli kierowcy chcą jeździć setką w mieście ale powinni jeździć bezpieczniej 50 to czy ograniczenie do 75 jest odpowiednie? Lepiej zostawić już starą prędkość by chociaż połowa była zadowolona niż zmienić tyle co nic a i tak poirytować połowę. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vander Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Wszystko jedno, byle by o 20:00 ruszył serwer faziee dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Tak, to sie liczy najbardziej, ale moznaby zmienic ta predkosc dopiero po przemysleniu.. gąski możnaby spowolnić x1.5, niż x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ta ankieta wygląda gorzej niż wybory w naszym kraju, frekwencja żenująco niska i na jej podstawie chcecie dokonywać zmian. Ciekawe jest to że nie biorą W NIEJ UDZIAŁU OSOBY KTÓRE MAJĄ DZIĘKI REKLAMIE ZACZĄĆ GRĘ na U7. Zagłosowało 100 osób , interesuje mnie jak wielu nie oddało głosu bo nie ma konta na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vander Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ta ankieta wygląda gorzej niż wybory w naszym kraju, frekwencja żenująco niska i na jej podstawie chcecie dokonywać zmian. Ciekawe jest to że nie biorą W NIEJ UDZIAŁU OSOBY KTÓRE MAJĄ DZIĘKI REKLAMIE ZACZĄĆ GRĘ na U7. Zagłosowało 100 osób , interesuje mnie jak wielu nie oddało głosu bo nie ma konta na forum. No ale o co Ci chodzi mistrzu? Admin ma namawiać każdego z osobna aby założył konto na forum? To chyba logiczne, że jak chce się brać udział w życiu gry to trzeba mieć konto na forum, a skoro go nie mają to nie będzie im to przeszkadzało jaką prędkość mają floty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No ale o co Ci chodzi mistrzu? Admin ma namawiać każdego z osobna aby założył konto na forum? To chyba logiczne, że jak chce się brać udział w życiu gry to trzeba mieć konto na forum, a skoro go nie mają to nie będzie im to przeszkadzało jaką prędkość mają floty. Bzdury opowiadasz, gdyby Deusxowi zależało na faktycznym rozłożeniu głosów to zrobiłby ankietę analogicznie do tego co miało miejsce w przypadku przenosin z U2 na U3, czyli masz obowiązek oddania głosu po zalogowaniu się na swoje konto na UNI, a tak to można sobie z fusów wróżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vander Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Bzdury opowiadasz, gdyby Deusxowi zależało na faktycznym rozłożeniu głosów to zrobiłby ankietę analogicznie do tego co miało miejsce w przypadku przenosin z U2 na U3, czyli masz obowiązek oddania głosu po zalogowaniu się na swoje konto na UNI, a tak to można sobie z fusów wróżyć. A to przepraszam bardzo, nie wiedziałem że jest taka możliwość, lecz z drugiej strony nie każdy chce grać na nowym uni, więc co go obchodzi jaka będzie prędkość flot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 A to przepraszam bardzo, nie wiedziałem że jest taka możliwość, lecz z drugiej strony nie każdy chce grać na nowym uni, więc co go obchodzi jaka będzie prędkość flot. No to przecież ma możliwość oddania głosu że prędkość bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vander Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) No to przecież ma możliwość oddania głosu że prędkość bez zmian. W takim razie ten głos jest niesprawiedliwy Pomaga tym, którzy chcą, aby zostały stare prędkości. Są też tacy którzy chcą zmienić to i wtedy powiedzą : a po co głosowałeś skoro i tak tutaj nie grasz? @UP Chyba że w ankiecie można by było oddać głos Nie obchodzi mnie to Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Vander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) To chyba logiczne, że jak chce się brać udział w życiu gry to trzeba mieć konto na forum, a skoro go nie mają to nie będzie im to przeszkadzało jaką prędkość mają floty. Vander, nie jest to logiczne. Serio, co ma zmienić w moim zdaniu na temat prędkości posiadanie konta na forum? "Prędkość się zmieniła ale spoko - konto na forum jest więc się nie martwię" ?Oni po prostu nie mają prawa głosu, bo jeszcze tu nawet nie przyszli. Jeszcze nie wiedzą czy zostaną na dłużej, więc po jaką cholerę im konto na forum. Dlatego proponowałem w innym temacie chyba ponowić ankietę po starcie u7 np. tydzień - miesiąc i umieścić ją w grze Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tak jak napisał Neriel tez proponuje nową ankietę...bo ankieta ankietą a rzeczywistość przywala!!Jak ja mam leciec fletem 8 minut na moona albo recami 20 minut 100 okładów to ja chyba podziękuje...:/Skusiła mnie do graniu tu prędkość a jak zobaczyłem jak to jest w rzeczywistości na nowym uni to grac mi sie odechciało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Jak ja mam leciec fletem 8 minut na moona albo recami 20 minut 100 okładów to ja chyba podziękuje...:/To se napędy podnieś, bo ja z 8 spalinówka 14 minut 100 układów robię (w zakładce badania masz taką możliwość). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tak co Ty nie powiesz..a co się robi w zakładce budynki???już widzę ze to nie speed dla mnie i ja podziękuje raczej za grę na u7.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 ja bym jednak został przy opcji takiej prędkości jaka była. W końcu większość (41%) za tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 i teraz wszyscy sie przekonali, dlaczego predkosc inna jest gorsza... POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi