Skuzi Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2013 Porównanie polityczne macie dobre z wyjątkiem nie na prezydenta a wybory partii. Tam się tak liczy. Jak dla mnie floty latają za szybko a swego czasu też lubiłem polatać chociaż lamiłem.
oremi Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwca 2013 Porównanie polityczne macie dobre z wyjątkiem nie na prezydenta a wybory partii. Tam się tak liczy. Jak dla mnie floty latają za szybko a swego czasu też lubiłem polatać chociaż lamiłem. pewnie ostatnio nie farmiłeś, nie szpiegowałeś, bo powiem ci że kiedyś gale można było przelecieć w 3-4 godziny teraz nie ma sensu bo trzeba czekać i czekać i czekać i telewizje lepiej pooglądać niż grać masakra
Winiu Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwca 2013 jeśli na dniach prędkość sie nie zmieni to spadam na u5 pograć a u7 oddam. Lot na gracza trwa ZA DŁUGO ! o reckach i gs nie wspomnę bo to w ogóle jedna wielka porażka ^^
spieriz Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwca 2013 jeśli na dniach prędkość sie nie zmieni to spadam na u5 pograć a u7 oddam. i właśnie o to chodzi . że jak ktoś chce większą prędkość, to idzie na inne (martwe) uni. a tutaj jest mniejsza prędkość.
Winiu Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwca 2013 spieriz , U7 jeszcze nie wystartowało a juz było martwe Co to jest 200 osób zarejestrowanych , z czego moze ze 150 aktywnych a 100 online ?Niema powodu do radości, reklamy skutku nie przyniosły. Dla mnie to uni jest za wolne dlatego bede z niego spadał. otworzył bym najlepiej uni gra x300 surowce x300 i flota x 300 :] było by git.
spieriz Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwca 2013 z ta flota x300 to przesadziłeś. w układzie 10 sekund? nawet ja bym tam nie grał.
oremi Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwca 2013 może i macie racje, że lepiej iść na stare uni - wrócić na u7 sojusz zrobie na eko i będzie git tylko dla sojuszu szefa musze znaleźć można by powiedzieć że AlieN wkracza w nowy rozdział swojej historii...
Rekomendowane odpowiedzi