deusx Napisano 6 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Finały uniwersów ogłoszone, na u6 trzecie miejsca otrzymała osoba, która odniosła najmniej strat ze wszystkich pojedynków (aż 5 osób do nominacji). Prosimy napisać maile na zabawawzlomowanie@gmail.com gdzie przesłać nagrodę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian1419 Napisano 6 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Dlaczego na u2 został nagrodzony Mathar ? Tam było kilka osub egzekwo Edytowane 6 Marca 2013 przez damian1419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Na każdym uni były miejsca ex aequo, były robione symulacje jak zawsze i przechodziła najsilniejsza osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 9 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Siemacie....z tego co wyczytałem, to powinienem miec nagrodę....najlepsze 3 osoby z danego uni po 30zł, chodzi mi o ten koknurs w tym złomowaniu...nagrody nie ma...nw czemu;/ dzisiaj mi sie dopiero ban skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 9 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Deus podał maila na którego masz wysłac gdzie wyslac astaty tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 9 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Deus podał maila na którego masz wysłac gdzie wyslac astaty tak?ok...thx;D mój błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Sroka jest dwa razy wymieniony, raz jako top1 całości, potem jako najlepszy u4 a gracze z podium mieli nie dostawać nagród pocieszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) Al zerknij na poprzednie turnieje bo za każdym razem ktoś o to pyta... Napisano 11 luty 2013 - 17:11Osoby z podium nie dostaną nagrody dla najlepszej trójki uniwersów, dlatego zamiast 15 jest 12 osób. 5 uni x 3 - 3 z podium = 12 Edytowane 10 Marca 2013 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 aha... ja to rozumialem tak, że nie będa uwzględnione w najlepszej trójce z uni, a nie, że będa uwzględnione ale nagrody nie dostana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) No to czytać nie umiesz - "Osoby z podium nie dostaną nagrody" Nic nie ma, że nie będą w rankingu. Stąd też 12 nagród, jakby nie były w ogóle brane pod uwagę byłoby 15. BTW: Nie tylko Sroka tak ma, ja przecież też :> Edytowane 10 Marca 2013 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manticore000 Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 nie rozumie troche czyli co jak jestem na 2 miejscu z uni 4 nie dostane tych astat za 30 zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 dostaniesz ,amsz maila wyslac , czytajcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 11 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Gratulacje zwyciezcom oraz tym przegranym ... A teraz male pytanko : czy jest mozliwosc zrobienia tak aby osoba ktora wygrala caly turniej nie brala udzialu w walkach danego uni ... ? I tak juz ta osoba ma nagrode wiec mozna by dac komus innemu szanse na zdobycie chociaz nagrody 30zl. w dodatkach ... Czyli jesli Sroka z u4 wygral caly turniej nie bedzie bral udzialu w walkach u4. Czyli 3 osoby (procz Sroki) ktore doszly najdalej bralyby wlasnie udzial w walkach danego uni ... ? Z mojej strony to tyle Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimaginowany Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Witam!Przepraszam za odkop, lecz mam dość istotne pytanie. Na jaką datę zaplanowana jest kolejna zabawa w złomowanie? ZWZ no. 7 - październikZWZ no. 8 - luty Co daje nam 4 miesiące. Od lutego do czerwca minęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Zapewne pod koniec miesiąca by można już kolejną edycje robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi