Dexter_97 Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 nie można składy są anonimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 No to pierwsza faza za nami Udalo sie przejsc dalej Zobaczymy jak pojdzie w dalszych fazach ... Gratulacje wszystkim ktorzy przeszli dalej no i tym co odpadli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Symulacje fazy 2 zostały wykonane, gratuluję zwycięzcom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Hurra 3 faza Gratuluję wszystkim co przeszli P.S. Co do poprzednich wypowiedzi NIE zarzucam nikomu ustawiania walk bo tak wywnioskowałem z odpowiedzi, że mi zarzucono.Jest przydzielane jak jest.1 faza losowo, następne już nie. Starałem się tylko poddać pomysł urozmaicenia. Koniec tematu, bo nie ma sensu tego ciągnąć i spamować. Edytowane 25 Lutego 2013 przez Marco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) UnLock (u6) vs Neriel (u2)przeszedłem do 3 fazy i widze na tym się zakończy bo trafilem na Pana ktory widnieje powyzej Takze juz wiem ze to moj koniec Edytowane 25 Lutego 2013 przez 23wachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nie poddawaj się Unlock Ciągle masz szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVATOREK Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) NOVATOREK (u6) vs eldo9013 (u6) REMIS ! Wylosowany: eldo9013 Mogę wiedzieć co to ma być i co to oznacza !!!! bo na razie staram się być cierpliwy I co to ma znaczyć wylosowany: ciągłeś zapałki albo robiłeś wyliczankę ??? jak remis to chyba powinniśmy albo przejść obaj dalej i nie walczyć ze sobą w 3 fazie albo obydwoje odpaść Edytowane 26 Lutego 2013 przez NOVATOREK oremi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 no i poległem, gratuluje i dziękuje za gre Novatorek ma racje, losowanie to nie stracie, jakby starcia nie było, to też można by było wylosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny89 Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 dokladnie a jak juz przy remisie powinny byc podawane straty i kto ma mniejsze ten wchodzi i chyba we wczesniejszych zabawach tak bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVATOREK Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 dokladnie a jak juz przy remisie powinny byc podawane straty i kto ma mniejsze ten wchodzi i chyba we wcześniejszych zabawach tak bylo ale zobacz jak on by miał mniejsze straty a ja większe to już nie jest REMIS !!! tu mieliśmy najwidoczniej równe straty co do 1 pkt i pytanie jak to kur..-de było wylosowanebo to tak samo jak by 2 osoby trafiły 6 w totka i nagroda nie była by podzielona na dwóch tylko wylosowali by sobie zwyciezce ot to ! Deusx proszę o bardzo szybkie wyjaśnienie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
do_usunięcia Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 wow,nie spodziewalem sie zajsc tak daleko Marc0,powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Wystarczy przeczytać regulamin przed przystąpieniem do konkursu: 5. W przypadku remisu, w którym gracze stracą identyczną wartość jednostek przechodzi osoba, która będzie wybrana metodą losowania. Jakby to powód przeszedł dalej, to miałby dyskwalifikację za brak znajomości regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 dokladnie a jak juz przy remisie powinny byc podawane straty i kto ma mniejsze ten wchodzi i chyba we wczesniejszych zabawach tak bylo W tych symulacja ZAWSZE jest remis, tylko przewaga w stratach kwalifikuje jako zwycięzce. Mając do dyspozycji 2 floty za 10kkkk deuteru nie sposób zbudować takiej która byłaby w stanie kompletnie zniszczyć przeciwnika, no chyba że zbudujesz jedną flotę z MT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 W tych symulacja ZAWSZE jest remis, tylko przewaga w stratach kwalifikuje jako zwycięzce. Mając do dyspozycji 2 floty za 10kkkk deuteru nie sposób zbudować takiej która byłaby w stanie kompletnie zniszczyć przeciwnika, no chyba że zbudujesz jedną flotę z MT Prawie zawsze, czasami zdarza się wygrany. Jeżeli mierzą się dwie identyczne floty to jest już "równy remis". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja niestety już odpadłem Szkoda, miałem nadzieje dłużej się pobawić. Gratuluje Alice.Życzę wszystkim pozostałym powodzenia i dobrej zabawy Dla wszystkich po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 wachu jak nie dałeś samych OW czy coś w tym stylu to zawsze jest szansa Kij tam, że mała - w jakimś turnieju poległem z gościem o takim absurdalnym składzie, że 1% składu by zmienił i by nie wygrał.. ale wygrał -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Neriel nie badz taki wielki ...... Konserwator byl tez wielki , i co padł he he.....Stawiam na Wacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja też odpadłem, poprzednio aż do V fazy udało mi się dojść, ale còż, życzę powodzenia tym co się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Kij tam, że mała - w jakimś turnieju poległem z gościem o takim absurdalnym składzie, że 1% składu by zmienił i by nie wygrał.. ale wygrał -.- A przepraszam bardzo, ale skąd znałeś skład tego gościa? O ile się dobrze orientuję to składów nie można podawać. PS. Od razu patrze na post i informuję że chyba coś cytowanie selektywne nie działa... Edytowane 26 Lutego 2013 przez Nyczu99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A przepraszam bardzo, ale skąd znałeś skład tego gościa? O ile się dobrze orientuję to składów nie można podawać.Składy są tajne do czasu zakończenia konkursu. Po odpadnięciu z turnieju każdy może ujawnić swój skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 ale żeście się uczepili tego składu, ja znam pare składów i co i nic i co wywalicie z konkursu? wiadomo że jak ktoś zechce to się pochwali i nic nie zrobicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No.. turniej już był wtedy ukończony i mogłem się dzielić z innymi swoim składem i odwrotnie I oremi dobrze gadasz ale odpowiadając - tak, jeśli administracja dowie się kto ujawnił skład to może go usunąć z turnieju. Świadomość, że ktoś i tak ujawni skład każdy ma, niemniej jednak regulamin tego zabrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 ten zapis regulaminu jest bez sensowny, powinien sie odnosić jedynie do tego że składu floty nie można umieszczać w wątku i tyle no bo czemu nie mogę się pochwalić na sb swoim składem? zmieni to coś, urwie się gdzieś? flota się nie zmienia w trakcie kolejnych faz? to czemu nie można ujawnić? to że pisze tak w regulaminie to nie oznaka tego że to jest logiczne, sprawiedliwe, etyczne itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Oremi masz trochę racji. Przed wysłaniem składu zrobiłem około 100 symulacji aby dobrać najbardziej optymalny i właśnie mi się wydawało że taki jest, a tu lipa, odpadłem w pierwszej rundzie. Z czystej ciekawości poznałbym składy innych i zobaczył jak to wygląda w symulacjach i też nie uważam że podanie mogłoby zaszkodzić komukolwiek innemu niż podającemu swój skład jeśli w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Oremi masz trochę racji. Przed wysłaniem składu zrobiłem około 100 symulacji aby dobrać najbardziej optymalny i właśnie mi się wydawało że taki jest, a tu lipa, odpadłem w pierwszej rundzie. Z czystej ciekawości poznałbym składy innych i zobaczył jak to wygląda w symulacjach i też nie uważam że podanie mogłoby zaszkodzić komukolwiek innemu niż podającemu swój skład jeśli w ogóle Poproś przeciwnika to Ci może skład udostępni, my tego nie zrobimy, ponieważ niektórzy poświęcili naprawdę sporo czasu nie po to, aby ktoś to po prostu skopiował do następnego konkursu (co wcześniej się zdarzało). Składów w trakcie konkursu nie można udostępniać, bo to my mamy robić symulację, nie wy, i jeżeli udostępnisz swój skład to po prostu zostaniesz skreślony z konkursu lub nie dostaniesz nagrody.oremi, to co dla Ciebie jest nielogiczne nie oznacza, że dla innych nie jest. Twój brak logiki wytłumaczyłbym brakiem cierpliwości, bo poproszę o skład, zrobię symulację i już wiem, a tak to czekać... Zresztą zakończmy wątek regulaminowy, bo o tym mogliście sobie rozmawiać przed zapisami w poprzednim temacie, każdy zasady zaakceptował bez jakichkolwiek zastrzeżeń, jeżeli masz zastrzeżenia to się po prostu nie zapisuj, bo to jest nielogiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi