Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem jak to się stało ale jestem w IV fazie... zgłoszenie wysłane "na szybko" nie policzyłem nawet wszystkich wskaźników :(

Wklepałem na szybko dane do arkusza kalkulacyjnego, kilka wykresów i poszło zgłoszenie... Nawet całego limitu 10kkkk deuteru nie wykorzystałem :)

A tu prosze... jestem na podium jeśli chodzi o u5 :)

Pożyjemy - zobaczymy :)

Powodzenia wszystkim.

Napisano

4 faza jutro czy pojutrze ?

Między fazami jest dzień odstępu czyli IV runda będzie w czwartek.

A tu prosze... jestem na podium jeśli chodzi o u5

Gratuluje Karol. ;D Ja męczyłem skład od poprzedniej zabawy, ale tylko jak miałem chęci. No i zaszedłem daleko, tylko jestem ciekaw kto mnie pokona.

Napisano

KarolRadom terminator :D pobiłeś top1 i top2 zeszłej zabawy :) Ja padłem niech to... Nie sądziłem, że przegram już teraz :/ Powodzenia Karol.

Napisano

Dla Daggera trochę nie sprawiedliwe, bo dwa razy pod rząd musi pokonać dwóch przeciwników. Ale cóż, powodzenia życzę Arab i Dagger :)

Napisano

A co w sytuacji gdzie każdy z trójki ma po jednej wygranej i przegranej?

Wtedy przejdzie ten, kto odniósł najmniej strat, taka sytuacja była w poprzedniej fazie, a strata dla ciekawości była dosłownie minimalna, kilka statków ;)

Napisano

Dla Daggera trochę nie sprawiedliwe, bo dwa razy pod rząd musi pokonać dwóch przeciwników. Ale cóż, powodzenia życzę Arab i Dagger :)

Dzięki. Trójki zawsze będą, bo się trafi nieparzysta ilość i cóż zrobić. Mnie to nie przeszkadza, ale głupio wtedy jak wygrało się 1 walkę, a ktoś wygrał 2 i przeszedł, bo wtedy sam na sam mielibyśmy szansę. ;)

W tej rundzie mam dopiero problem, ale zobaczymy kto będzie miał farta. Powodzenia Czarny i ARAB. ;-)

Napisano

Powiedzenia Neriel. I tak już zaszliśmy daleko.

A teraz nerwy, czy pokonam maniaka exela? :troll: Twój skład to na % pewnie wyliczony. ;>

ha ha innej opcji nie było, żebym nie zaszedł tak daleko, tylko 1 i 2 rundy się obawiałem :D Śmiejesz się, że KarolRadom robił skład z pomocą excela i zobacz gdzie zaszedł. Zresztą i ja skład po analizie excelowskiej ustaliłem i po symulacjach z moim składem z poprzedniej zabawy.

A właśnie. Zanim się spotkasz z KarolRadom musisz pokonać Neriela, a KarolRadom mnie. No chyba, że masz na myśli Wasz pojedynek o trzecie miejsce :D a tak na serio to coś mi się wydaje, że jak na złość to ja z Nerielem spotkam się w pojedynku o 3. miejsce ;/

Napisano

ha ha innej opcji nie było, żebym nie zaszedł tak daleko, tylko 1 i 2 rundy się obawiałem Śmiejesz się, że KarolRadom robił skład z pomocą excela i zobacz gdzie zaszedł. Zresztą i ja skład po analizie excelowskiej ustaliłem i po symulacjach z moim składem z poprzedniej zabawy.

A właśnie. Zanim się spotkasz z KarolRadom musisz pokonać Neriela, a KarolRadom mnie. No chyba, że masz na myśli Wasz pojedynek o trzecie miejsce

Mi chodziło o Neriela... Przecież z nim teraz walczę. Karol chyba nie robił składu w exelu. :D

Jego się nie obawiam. ;)

Napisano

Gratki Matka :D

żebyś to wygrał to nie będe miał wstydu przynajmniej że przegrałem z zwycięzcą :D

No coz, nie wyszlo, raz na wozie raz pod....

Dzieki za graty Bumble. Na pocieche powiem Ci, ze moj sklad juz wygrywal ta zabawe, a dwa inne zajmowaly trzecie miejsce :D

Zycze powodzenia pozostalym graczom :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.