KarolRadom Napisano 22 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Gratulacje Neriel Czekam na rewanż w następnej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 22 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 (edytowane) 3 miejsce zajmuje Neriel, który wgrał przewagą ponad 10kkkk jednostek w końcowym wyniku !A kiedy finał, tylko tak serio? P.S. coś mi się wydaje, że finał przegram z kretesem... Edytowane 22 Października 2012 przez Sphinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Turniej wygrywa Sphinx ! Gratulację ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 22 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Turniej wygrywa Sphinx ! Gratulację !Dzięki Moja druga edycja i wygrana. Szok ;o Jednak wyliczenia w Excelu też coś dają o ile w pierwszych fazach się nie trafi na specyficzne floty (np 100% auror) Do następnego razu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 22 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Gratuluję Sphinx! Równy z ciebie przeciwnik i wyrównana walka. Dziękuje za zabawę wszystkim którzy mnie wspierali, a także przeciwnikom i deusx'owi za napięcie w finale. A więc. 1 miejsce: Sphinx 2 miejsce: Dagger1573 miejsce: Neriel4 miejsce: KarolRadom Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 22 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 (edytowane) A ja się zastanawiałem o co chodzi z tym "na żywo". I przez przypadek wpadłem na to w momencie ogłaszania wyniku. LOL Gratuluję Sphinx! Równy z ciebie przeciwnik i wyrównana walka. Dziękuje za zabawę wszystkim którzy mnie wspierali, a także przeciwnikom i deusx'owi za napięcie w finale. A więc. 1 miejsce: Sphinx 2 miejsce: Dagger1573 miejsce: Neriel4 miejsce: KarolRadom Gratulacje! Dzięki.Rewanż w następnej edycji mamy Edytowane 22 Października 2012 przez Sphinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 22 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Rewanż w następnej edycji mamy Się wie. Teraz trzeba "dopieścić" skład. A więc do następnej edycji. Teraz można się wyluzować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 22 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Się wie. Teraz trzeba "dopieścić" skład. A więc do następnej edycji. Teraz można się wyluzować. Ha ha z tym wyluzowaniem to masz rację bo jak czytałem relację to aż serce mocniej biło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 23 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Deus a najlepsze trójki z uni? I kiedy nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Wyniki uni opublikowane, nagrody dziś wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 23 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ok, dzięki. Fajna zabawa i te nerwy postaram się zajść dalej w następnej edycji. Gratuluję zwycięzcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 24 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dodatkowe nagrody w postaci astatów na konto o wartości 30 zł otrzyma każda trójka najlepszych graczy z danego uniwersum z wyłączeniem osób, które znalazły się na podium, gdyż nagrody nie sumują się.Oznacza to, że oprócz pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca zostaną rozdane nagrody również dla 12 innych graczy, którzy zajdą najwyżej ze swojego Uni. czyli lista powinna chyba wyglądać tak:U2::KarwiY2KOlo / MJroli / StoProCent U3:CatcaterhamVequris / SNIPERS / Ruby U4:Czarny93Srokazorg U5:KarolRadomBumblEeMarc0 U6:ARABMatkacichy jako że zwycięzcy byli z u2, u3 i u6 usunąłęm ich a na ich miejsce dałem innytch graczy którzy doszli najwyżej. a jak widać na u2 i u3 na 3 miejscu znalazło sie aż po 3 graczy, bo oni doszli do kolejnej fazy i stąd już dawno zadane przeze mnie pytanie:a co w przypadku jak np gracz A i B dojdą z danego uniwersum do IV rundy, a C, D i E do III i będą to osoby które zaszły najdalej z człego uni (reszta poodpadała niżej a i zwycięzców -którzy i tak by sie nie liczyli w dodatkowych nagrodach- nie będzie z tego uni, peszek).i teraz pytanie, nagrody dodatkowe dostaną:a) A, B, C, D, E ?b) A i B a między C, D, E będą symulacje w celu znalezienia najlepszego i ten najlepszy dostanie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Punkt jest nieco inaczej zrozumiany i nie dokładnie opisany. Nagrody i miejsca zostały dobrze przydzielone, zostało to zrobione identycznie jak w poprzednich edycjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 24 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Deus a powiedz mi czego nie rozumiem w z wyłączeniem osób, które znalazły się na podium, gdyż nagrody nie sumują się.orazOznacza to, że oprócz pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca zostaną rozdane nagrody również dla 12 innych graczy, którzy zajdą najwyżej ze swojego Uni. i nie żebym miał coś przeciwko daniu Nerielowi, Daggerowi czy Sphinxowi tych astatów, ale chodzi mi o zasady, tym bardziej że skoro od początku regulamin zabawy mówi tak a Ty piszesz że od pocztku było dawane inaczej to coś jest chyba nie tak...ale jak piszesz faktycznie może ja coś źle rozumiem, niech sie może więcej osób opowie jeszcze bo może faktycznie tylko ja to źle rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 24 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Deus a powiedz mi czego nie rozumiem w oraz i nie żebym miał coś przeciwko daniu Nerielowi, Daggerowi czy Sphinxowi tych astatów, ale chodzi mi o zasady, tym bardziej że skoro od początku regulamin zabawy mówi tak a Ty piszesz że od pocztku było dawane inaczej to coś jest chyba nie tak...ale jak piszesz faktycznie może ja coś źle rozumiem, niech sie może więcej osób opowie jeszcze bo może faktycznie tylko ja to źle rozumiemJa Ci to wyjaśnię. Mamy 5 universów - U2, U3, U4, U5, U6. Czyli jak podium mieści 3 miejsca to mamy 3x5=15. Czyli nagrody dla 15 osób. Ale jeśli chodzi o nagrody pocieszenia w postaci 30zł to od tego trzeba odjąć trójkę najlepszych w całej edycji - czyli 15-3=12. Dlatego jest mowa o "12 innych graczach" bo trójka najlepszych dostanie swoje nagrody, bez nagród pocieszenia w postaci 30zł - dlatego jest napisane, że "nagrody nie sumują się". Przeczytaj dwa razy to co napisałem, a zrozumiesz Dagger157 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 25 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 czyli lista powinna chyba wyglądać tak:U2::KarwiY2KOlo / MJroli / StoProCent U3:CatcaterhamVequris / SNIPERS / Ruby U4:Czarny93Srokazorg U5:KarolRadomBumblEeMarc0 U6:ARABMatkacichy jako że zwycięzcy byli z u2, u3 i u6 usunąłęm ich a na ich miejsce dałem innytch graczy którzy doszli najwyżej. a jak widać na u2 i u3 na 3 miejscu znalazło sie aż po 3 graczy, bo oni doszli do kolejnej fazy i stąd już dawno zadane przeze mnie pytanie: I ja dokładnie w taki sposób rozumiem Regulamin Złomowania.Nie potrafię pojąć tego co jest w pierwszym poście w wynikach końcowych gdzie trójka zwycięzców 1,2 i trzecie miejsce otrzymuje również "nagrody pocieszenia" to jakieś wielkie nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Na przyszłość regulamin zostanie zmieniony aby był dokładny i zrozumiały w 100% dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi