Marco Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Karol robił skład w excelu ale nie robił symulacji i jak sam napisał nie wykorzystał pełnych 10kkk dexa P.S. Karol trzymam kciuki !!! Wygraj to! Edytowane 18 Października 2012 przez Marco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Policzyłęm kilka podstawowych wskaźników: min. wskaźnik korelacji oraz zrobiłem analize wartości względnych (marginalnych) z zastosowaniem teorii alokacji środków. Nie chciało mi się liczyć tego przy pomocy tablicy simplex'owej (metoda simplex) więc tym razem odpuściłem sobie opracowanie modelu ekonometrycznego.Wrzuciłem dane "na szybko" do arkusza kalkulacyjnego i wklepałem kilka formuł... Tak jak wcześniej pisałem: nie liczyłem że przetrwam chociaż pierwszą turę... a tu niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 19 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Brawo panowie ja znow odpadlem w piatej fazie jakies fatum:( Wiec powodzenia Wam zycze.... Krol jest tylko jeden zobaczymy kto bedzie tym krolem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 19 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Arab tak samo jak Ja padłem w 4 fazie drugi raz z rzędu... tylko ostatnim razem byłem z Tobą i kimś tam jeszcze w walce więc 3 osoby w walce, a teraz normalnie 2. A król to Karol pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Cóż, trzech teamowców w czołówce, podejrzane <_ nie mniej tak si sprawy potoczy w sobot kolejna symulacj fina niedziele wiecz>Potraficie budować napięcie wczoraj specjalnie później na balangę poszedłem bo czekałem na wyniki a tu du**. Dzisiaj wyników nadal brak, ciekawe kto wygrał bo jak sądzę już we czwartek zrobiłeś symulacje do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Przepraszam za dzień opóźnienia, półfinał rozegrany. Wynik kogoś zaciekawił ? Mnie na pewno. P.S. Na finał zapraszam na żywo o 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Ile byo remisow w tym wydaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Nie spodziewałem się takiego obrotu spraw. Liczyłem na dokładnie odwrotny finał czyli Neriel kontra KarolRadom. Sphinxa typowałem na to "pechowe" 4 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Powodzenia dagger !! Stawiam na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 ja również na Daggera Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Nie spodziewałem się takiego obrotu spraw. Liczyłem na dokładnie odwrotny finał czyli Neriel kontra KarolRadom. Sphinxa typowałem na to "pechowe" 4 miejsce.Dzięki ;* a tak serio to [wymoderowano]. Pozdro //warn za obrazę//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Dagger wiesz komu zawdzięczasz tak dobry skład :PP Liczę na Cb hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Typuje, że Dagger wygra chociaż kto wie... może Sphinx okaże się lepszy Gratuluje chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Ile byo remisow w tym wydaniu ? Nie było żadnego remisu, niektóry składy były bardzo podobne ale jednak inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Sphinks moze troche kultury ? Kazdy ma swoje przekonanie i ja nie luczyłem ze wyjdziesz z I fazy , i mnie tez obrazisz ? Dagger Dajesz , pozamiataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Typuje, że Dagger wygra chociaż kto wie... może Sphinx okaże się lepszy Gratuluje chłopaki W Twoim przypadku akurat się nie dziwię, że stawiasz na daggera bo ja Ciebie wyeliminowałem siedziałem nad ustalaniem składu całe 15 minut. Musi coś z tego wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Sphinks moze troche kultury ? Kazdy ma swoje przekonanie i ja nie luczyłem ze wyjdziesz z I fazy , i mnie tez obrazisz ? Dagger Dajesz , pozamiataj Chamstwo ze strony Marco to też kultura -,- bałem się I i II rundy bo mogły mnie totalnie zdeklasować same aurory w składzie. W dalszej fazie turnieju wyliczenia rządząi Ciebie nie obrażę bo mnie chamsko nie zjechałeś tak jak Marco tym 4 miesjcem Edytowane 21 Października 2012 przez Sphinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Ej odbij człowieku. [wymoderowano] Ja po prostu obstawiałem na finały o 1 miejsce Neriel - Karol, a o 3 miejsce dagger i Ty. I tak strzelałem, że Neriel wygra, Karol 2 miejsce, Dagger 3 i Ty na 4 miejscu. A wyszło odwrotnie. Więc jakbym się z kimś zakładał to trochę kasy bym wtopił. P.S. Ciekaw jestem czy pobiłbym któryś skład z top4 swoim, który odpadł. Edytowane 21 Października 2012 przez deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pokonałem Neriela. Nie wierze. Dzięki za doping i bez spin proszę.Teraz wygra ten co będzie miał szczęście, różnie bywa. Powodzenia Sphinx. Cieszmy się, że już mamy 2 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pokonałem Neriela. Nie wierze. Dzięki za doping i bez spin proszę.Teraz wygra ten co będzie miał szczęście, różnie bywa. Powodzenia Sphinx. Cieszmy się, że już mamy 2 miejsce. Skrycie liczyłem na finał ale patrząc realnie myślałem o najlepszej 8 o ile nie pierwszej rundzie Powodzenia Ej odbij człowieku. Po...ny jesteś czy co ? Ja po prostu obstawiałem na finały o 1 miejsce Neriel - Karol, a o 3 miejsce dagger i Ty. I tak strzelałem, że Neriel wygra, Karol 2 miejsce, Dagger 3 i Ty na 4 miejscu. A wyszło odwrotnie. Więc jakbym się z kimś zakładał to trochę kasy bym wtopił. P.S. Ciekaw jestem czy pobiłbym któryś skład z top4 swoim, który odpadł.Jeśli chcesz to po walce Ci podeśle na PW mój skład to sobie sprawdzisz /// Post pod postem. Używaj opcji edytuj.Dagger157 Marco dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Jasne. Bardzo jestem ciekaw. A tak ogólnie to powodzenia i Tobie i Daggerowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Dagger, NC w składzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Szczegóły po konkursie proszę zdradzać, na razie proszę o nie udostępnianie informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Szczegóły po konkursie proszę zdradzać, na razie proszę o nie udostępnianie informacji.No tak tak. Napisałem, że po walce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 3 miejsce zajmuje Neriel, który wgrał przewagą ponad 10kkkk jednostek w końcowym wyniku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi