Marco Napisano 16 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 4 faza jutro czy pojutrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 16 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 No i znowu wygrana graty pozostałym zwycięzcom. Teraz z Catem, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 16 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Nie wiem jak to się stało ale jestem w IV fazie... zgłoszenie wysłane "na szybko" nie policzyłem nawet wszystkich wskaźników Wklepałem na szybko dane do arkusza kalkulacyjnego, kilka wykresów i poszło zgłoszenie... Nawet całego limitu 10kkkk deuteru nie wykorzystałem A tu prosze... jestem na podium jeśli chodzi o u5 Pożyjemy - zobaczymy Powodzenia wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 16 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Podium uni osiągnięte tylko który medalik teraz xd Powodzenia Wszystkim a przede wszystkim Sroka tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 16 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 4 faza jutro czy pojutrze ?Między fazami jest dzień odstępu czyli IV runda będzie w czwartek. A tu prosze... jestem na podium jeśli chodzi o u5Gratuluje Karol. Ja męczyłem skład od poprzedniej zabawy, ale tylko jak miałem chęci. No i zaszedłem daleko, tylko jestem ciekaw kto mnie pokona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Dokładnie, kolejna symulacja pojawi się już jutro rano, a uwaga, kolejna wieczorem, dwie rundy jednego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livemylife Napisano 17 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Tylko teraz lipa;/ 3 osobowa walka , nawet jak sie teraz przejdzie to w 5 fazie znowu sie bedzie w 3 osoby;/ troche to niesprawiedliwe;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Kolejna faza turnieju została przeprowadzona, kolejna już wieczorem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 KarolRadom terminator pobiłeś top1 i top2 zeszłej zabawy Ja padłem niech to... Nie sądziłem, że przegram już teraz :/ Powodzenia Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dla Daggera trochę nie sprawiedliwe, bo dwa razy pod rząd musi pokonać dwóch przeciwników. Ale cóż, powodzenia życzę Arab i Dagger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja wszystkim zycze powodzenia:) zostala nas juz garstka wymiataczy hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livemylife Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Deus a moge prosic o info z kim przegrLem w,tej 3osobowej walce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Jedna walka wygrana druga przegrana, przegrana z daggerem, który wygrał wszystkie walki i odniósł najmniej strat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 A co w sytuacji gdzie każdy z trójki ma po jednej wygranej i przegranej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Pewnie liczą się straty po prostu z każdej walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 A co w sytuacji gdzie każdy z trójki ma po jednej wygranej i przegranej? Wtedy przejdzie ten, kto odniósł najmniej strat, taka sytuacja była w poprzedniej fazie, a strata dla ciekawości była dosłownie minimalna, kilka statków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dla Daggera trochę nie sprawiedliwe, bo dwa razy pod rząd musi pokonać dwóch przeciwników. Ale cóż, powodzenia życzę Arab i Dagger Dzięki. Trójki zawsze będą, bo się trafi nieparzysta ilość i cóż zrobić. Mnie to nie przeszkadza, ale głupio wtedy jak wygrało się 1 walkę, a ktoś wygrał 2 i przeszedł, bo wtedy sam na sam mielibyśmy szansę. W tej rundzie mam dopiero problem, ale zobaczymy kto będzie miał farta. Powodzenia Czarny i ARAB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Gratki Matka żebyś to wygrał to nie będe miał wstydu przynajmniej że przegrałem z zwycięzcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Cóż, trzech teamowców w czołówce, podejrzane <_ nie mniej tak si sprawy potoczy w sobot kolejna symulacj fina niedziele wiecz> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Matka !!! Alpako !! Miałeś iść na finał tak to ja bym to wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Wszystkie uni poza 4 w finale No Sphinx jak widzisz... jest szansa na nie tylko walkę ale i finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Powiedzenia Neriel. I tak już zaszliśmy daleko. A teraz nerwy, czy pokonam maniaka exela? Twój skład to na % pewnie wyliczony. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Powiedzenia Neriel. I tak już zaszliśmy daleko. A teraz nerwy, czy pokonam maniaka exela? Twój skład to na % pewnie wyliczony. ;>ha ha innej opcji nie było, żebym nie zaszedł tak daleko, tylko 1 i 2 rundy się obawiałem Śmiejesz się, że KarolRadom robił skład z pomocą excela i zobacz gdzie zaszedł. Zresztą i ja skład po analizie excelowskiej ustaliłem i po symulacjach z moim składem z poprzedniej zabawy.A właśnie. Zanim się spotkasz z KarolRadom musisz pokonać Neriela, a KarolRadom mnie. No chyba, że masz na myśli Wasz pojedynek o trzecie miejsce a tak na serio to coś mi się wydaje, że jak na złość to ja z Nerielem spotkam się w pojedynku o 3. miejsce ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ha ha innej opcji nie było, żebym nie zaszedł tak daleko, tylko 1 i 2 rundy się obawiałem Śmiejesz się, że KarolRadom robił skład z pomocą excela i zobacz gdzie zaszedł. Zresztą i ja skład po analizie excelowskiej ustaliłem i po symulacjach z moim składem z poprzedniej zabawy.A właśnie. Zanim się spotkasz z KarolRadom musisz pokonać Neriela, a KarolRadom mnie. No chyba, że masz na myśli Wasz pojedynek o trzecie miejsceMi chodziło o Neriela... Przecież z nim teraz walczę. Karol chyba nie robił składu w exelu. Jego się nie obawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snow Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Gratki Matka żebyś to wygrał to nie będe miał wstydu przynajmniej że przegrałem z zwycięzcą No coz, nie wyszlo, raz na wozie raz pod....Dzieki za graty Bumble. Na pocieche powiem Ci, ze moj sklad juz wygrywal ta zabawe, a dwa inne zajmowaly trzecie miejsce Zycze powodzenia pozostalym graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi