oremi Napisano 13 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 również Życzę powodzenia Cat pewnie nie jest zadowolony z tego jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwiolek Napisano 13 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Pierwszy raz startuje i już przeszedłem do II etapu... I odrazu z moim rywalem z uni jee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 13 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Miazga UnLock powodzonka dzieki dzieki milo było mam nadzieje ze nie odpadne teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dzisiaj 2 faza Mam nadzieję, że będzie zrobiona wcześniej niż wieczorem... Powodzenia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Druga faza konkursu została rozstrzygnięta, trzecia faza już we wtorek, powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 teraz to mam przeciwnika Im daeth........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 DropShot pokonany, jestem zadowolony Jeszcze może coś wygram ^^ Gratulacje i powodzenia zwycięzcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Banan, rozumiesz teraz? On CB pocieszał jak rodzice przed maturą czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 gratulacje Dagger, powodzonka w następnej fazie no i oby remas przeszedł, też by było miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Napisano dziś, 16:08 DropShot pokonany, jestem zadowolony Czarny93, a DropShot jest bogiem ????? taki gracz jak kazdy inny liczy sie szczescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Nie, ale jeśli to leon to spory sukces pokonać taki łeb tak czy inaczej wydaje mi się że teraz odpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Nie, ale jeśli to leon to spory sukces pokonać taki łeb tak czy inaczej wydaje mi się że teraz odpadnę w tym konkurise wiecej do czynienia ma szczescie niz leb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 hehe chciałbym zobaczyć te rw nie starałem si ez doborem flot a tu już 3 faza wita xd mega ^^ powodzonka ALL ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 nie ma floty, która wszystkich pokona... zależy na co trafisz, także 90 % to szczęście, a 10 % umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 15 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 nie ma floty, która wszystkich pokona... zależy na co trafisz, także 90 % to szczęście, a 10 % umiejętności Racja to co piszesz. Ale tylko w pierwszej. max w 2 rundzie. Potem liczy się wyliczenie floty. Nie chce mi się tłumaczyć ale jest tak jak mówię Neriel -> tym razem widzimy się w półfinale czy znowu runde wcześniej przed naszą konfrontacją w grze odpadamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Robiąc symulację muszę stwierdzić, że szczęście owszem ma tutaj miejsce, bo nie ma floty idealnej jednak konstrukcja składu jest ważniejsza procentowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 15 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Się zobaczy, nie mam zamiaru paść przed przynajmniej półfinałem ale różnie bywa. Jak przejdzie się już te 2-3 rundy to mała jest szansa, że jakiś nietypowy skład, który akurat ze mną wygra, dostanie się dalej i jeszcze trafi na mnie.Jest tak gdyż zazwyczaj takie składy nie wygrywają z przeciętnymi kombinacjami. Np. pancki mogłyby nieźle pocisnąć czyjąś flotę z OW ale czy panckami pokonam 3 przeciwników? Wystarczy, że jeden będzie miał mało OW. Ostatnio miałem mega pecha i jakiś chory skład jakby idealnie na mnie wyliczony przeszedł te kila rund.. więc nie ma tak, że umiejętności znaczą tylko 10% ale i tak spora jest szansa na pechowego przeciwnika. Szczęście i skill są chyba tak samo ważne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 15 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 gratulacje Dagger, powodzonka w następnej fazieDzięki. Może coś mi się uda wygrać. Nie wiadomo, ale pewnie się ślizgam na farcie.Teraz czas na MadMan'a. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 15 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Catalyst zrobiłbyś jutro symulację przed 15 jakby dało radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 15 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Przykro mi ale nie ma mnie jutro cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 15 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Nein !!!! NIe ?? No?? Nie może tak być musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 15 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 (edytowane) To zrób dzisiaj jeśli masz czas Edytowane 15 Października 2012 przez Marco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 15 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 A nie może ktoś inny zrobić? Wszyscy pewnie nastawili się na jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Zrobię z rana symulację, nie stanowi to problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 III faza turnieju została rozegrana. Gratulację dla zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi