Catalyst Napisano 28 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Jak późno ? 3 dni od 5 fazy To nie tak długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Wyniki FINAŁU już znamy Gratuluje całej trójce ! Finały universum ogłosi Deus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Nie wiem co napisać...... Dzięki za dobrą zabawę Gratuluje rywalom miejsca na podium dla Wszystkich Edytowane 29 Marca 2012 przez karaluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Finały uniwersów również rozegrane, konkurs zakończony !Nagrody będą przyznane dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) jakby mi ktoś powiedział przed konkursem, że będę w najlepszej piętnastce to bym mu podziękował, a po chwili wyśmiał może i losowanie mi pomogło, że zaszedłem tak daleko ale jednak wejście do top15 uważałem za minimum. see You soon......... PS. gratulacje dla 23wachu za dotarcie do top3 Edytowane 29 Marca 2012 przez Sphinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himen Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 4 miejsce na uni5 najgorsze, ale bardzo cieszące a tak z ciekawości, czy były symulacje między mną a Tomim? Jeszcze raz gratuluję zwyciężcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 4 miejsce na uni5 najgorsze, ale bardzo cieszące a tak z ciekawości, czy były symulacje między mną a Tomim? Jeszcze raz gratuluję zwyciężcom Oczywiście, przecież nie strzelaliśmy na ślepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 dzieki wszystkim za zabawe pierwszy raz brałem udział i top3 no nieźle zawsze 100 zł do przodu za bardzo sie napalilem na wyzsze miejsce xDAle powiem szczerze ze i tak jestem miło bardzo zaskoczony Gratuluje rywalom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Skladam szczere gratulacje dla Top1 ,Top2 ,Top3 i dla Wszystkich uczestnikow bioracych udzial w konkursie , jak dla mnie fajnej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Nagrody rozdane, jeszcze raz gratulację, tym którym się nie powiodło powodzenia i do następnej edycji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 2gie moje podejście, tym razem już poważniejsze. godzina symulowania po to żeby po 2h od wysłania składu sobie uświadomić jak banalny a zarazem tragiczny w skutkach błąd popełniłem, aż szkoda pisać... no i ofc odpaść w 1 rundzie znowu...niech żyje eko i brak mojego wyobrażenia na temat robienia flot ale w następnej odsłonie was skosze :D i ofc gratulacje dla finalistów Sphinx dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi