Gość karaluch Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) Jestem w kolejnej fazie konkursu o 2 emotikony więcej od pozostałych użytkowników i problem się robi....Najlepiej wprowadzić limit słów w poście jeszcze, bo jak jest ich zbyt dużo to też nie wygląda to zbyt estetycznie..... Tak samo błędów, przecinków, kropek itd.....Poza tym, jeżeli JA Dagger, zna inny sposób na okazanie radości niż użycie emotikon to proszę o przedstawienie go, bardzo chętnie go poznam.@@@Jeśli mogę prosić nie nadużywaj emotikonów. Nie wygląda to estetycznie. Następnym razem będzie warn.Dagger157 Edytowane 24 Marca 2012 przez karaluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) he he trzeci raz z rzedu jestem piatym kolem u wozu dobre to sie nazywa szczescie Cat nie dziekuje, ale tak jestem w szoku ze jestem gdzie jestem:) powodzenia kolega Edytowane 24 Marca 2012 przez ARAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 he he trzeci raz z rzedu jestem piatym kolem u wozu dobre to sie nazywa szczescie teraz to Ci powiem, że ciezka sprawa wątpie zeby moja flota dała rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki44 Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Fajna zabawa:) myślałem że dopiero z nerielem przegram albo z catalystem, a tu niespodzianka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Oj ktoś tu chyba pomylił floty wygrywające z przegrywającymi.. albo może Prima Aprilis przenieśli na dziś? Co to się dzieje kiedy informatyk wyjdzie z domu na 3h... więcej nie wychodzę -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Oj ktoś tu chyba pomylił floty wygrywające z przegrywającymi.. albo może Prima Aprilis przenieśli na dziś? Co to się dzieje kiedy informatyk wyjdzie z domu na 3h... więcej nie wychodzę -.-Nie ma żadnej pomyłki i nie ma składu idealnego, zależy na kogo trafimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 V FAZA luki44 (u2) vs Karwi (u2)tomi6652 (u5) vs konserwator (u5)23Wachu (u5) vs Pan_Himen (u5) vs ARAB (u2) Tak poważnie to gratuluję Jednak czas już chyba zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki44 Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Chcecie trzymać w napięciu jeszcze długo? to tylko 5 symulacji.a potem finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Potrzymamy was do poniedziałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 wachu. gratulacje ode mnie. przyznam że jednak za wysoko się stawiałem ale szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się że tak daleko dojdę, to moja pierwsza taka zabawa w której wziąłem udział i nie żałuję. jeśli będzie następna edycja to wrócę silniejszy pozdr ALL deusx dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 gratuluje luki44 ; d też myślałam że odpadnę dopiero na Nerielu a tu niespodzianka... Zresztą chyba nie tylko ja jestem zaskoczona wynikami tej fazy ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kufit Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Ja proponuje czesciej robic kolejne edycje konkursu, nawet jesli nagrody mialyby byc wtedy mniejsze. Nie moge doczekac sie nastepnej edycji. Tym razem sie wysile i przeprowadze pare symulacji przed konkursem i moze wtedy bedzie lepiej deusx dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 chyba większość jest zaskoczona...nie mówiąc o mnieale znając życie odpadnę teraz jeszcze to czekanie do poniedziałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 chyba większość jest zaskoczona...nie mówiąc o mnieale znając życie odpadnę teraz jeszcze to czekanie do poniedziałku Czas oczekiwania tworzy największą pozytywną atmosferę konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manticore Napisano 25 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ja odpadlem w 2 fazie Ale walczylem na luki44 a on doszedl do 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 25 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 jeszcze 3godziny i 45 minut do poniedziałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 25 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 poniedzialek bedzie miał 23 h 59 min i 59 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 25 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Zapomniałem że to finały Więc symulacje we wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki44 Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) poniedzialek bedzie miał 23 h 59 min i 59 sek nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie doba to 23 h 56 min 4,091 sek, a doba urzędowa to równo 24 godziny, a nie23 h 59 min i 59 sek.dzisiejszy DZIEŃ czyli poniedziałek ma 12 i pół godziny:) więc sprecyzuj co miałeś na myśli pisząc "poniedziałek". Edytowane 26 Marca 2012 przez luki44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Mamy już trójkę finalistów konkursu ! GRATULACJE Końcowe wyniki za kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dzieki za mila zabawe:)Gratulacje dla finalistow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki44 Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Faza V to i tak daleko jak na pierwszy raz:D powodzenia w finale, następnym razem flotę dopracuje bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himen Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Gratuluję świetna zabawa Z niecierpliwością czekam na następną edycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 UWAGA !!!Symulacje finałowe będą robione w czwartek. Prosimy cierpliwie czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 nie podoba mi sie to ze tak późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi