Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zycze powodzenia panu 2x up w kolejnef fazie , specjalnie konto na forum załozyłem aby to napisac ;P nie myslałem ze tak daleko dojde.

Powodzonka i dobranoc.

Napisano
  W dniu 22.03.2012 o 01:14, Wortel12 napisał:

zycze powodzenia panu 2x up w kolejnef fazie , specjalnie konto na forum załozyłem aby to napisac ;P nie myslałem ze tak daleko dojde.

Powodzonka i dobranoc.

dzięki i nawzajem. ja też pierwszy raz biorę udział w takiej zabawie. ale jak się wziąłem za liczenie to od razu na maxa, a skoro Ty piszesz że zrobiłeś flotę na szybko to przy mojej przegranej będę zawiedziony :D oczywiście żartuje bo sam nie liczyłem że tak daleko dojdę, chociaż skrycie marzy mi się finał :]

Napisano

Marzy mi się chociaż top 3 na uni 2 ale zobaczymy jak to będzie :D

Pasca (u5) vs smakosz (u2)

Lordhaart (u5) vs smakosz (u2)

smakosz (u2) vs shadow19 (u5)

Napisano

Nie mogę uwierzyć, że tak słabą flotą doszedłem do 3 fazy.

Po wysłaniu zgłoszenia byłem zły na siebie, że mogłem lepszy skład wybrać, a tu taka niespodzianka.

Napisano (edytowane)

I Faza

W dniu 17.03.2012 o 09:31, deusx napisał:

Grinu (u5) vs Remka2times (u5)

II Faza

Remka2times (u5) vs mimzdx (u2)

III Faza

Grodos (u5) vs Remka2times (u5)

IV Faza

Remka2times (u5) vs konserwator (u5)

Nawet nie sądziłem, że moja flota okaże się na tyle skuteczna.

Cieszę się że już tyle osiągnąłem i po raz pierwszy wierzę, że może się uda ;)

Już czwarta faza xD wow

Edytowane przez Remka
Napisano
  W dniu 23.03.2012 o 11:27, chada napisał:

moze deusx sprawdzi smakosza i tco czy czasami to nie ta sama osoba? bo cos to podejrzane :D

Co w tym jest podejrzane ? Może wyjaśnisz nam wszystkim.

Napisano

Sorki ChRoScIk, chyba nikogo tym razem nie puszczę ;P

A teraz do finału tak będę iść:

http://img62.imageshack.us/img62/8557/4ec00642f6c4ea5c673ed61.gif

Napisano (edytowane)
  W dniu 23.03.2012 o 20:33, karaluch napisał:

najgorzej maja, ci z uni 5 ;( - z niej najwiecej uczestnikow

trzeba było się postarać przy tworzeniu floty a nie płakać teraz.

chomiczek padł, ale jedyna osoba, której się obawiałem i nadal obawiam to Neriel. dziękuje dobranoc

Edytowane przez Sphinx
Gość karaluch
Napisano
  W dniu 24.03.2012 o 11:31, Sphinx napisał:

trzeba było się postarać przy tworzeniu floty a nie płakać teraz

:omg:

?????

jakbyś nie zauważył to najwięcej uczestników jest z uni5, i z tej unii najwięcej ich pozostało w 4 fazie. Wiec między tymi graczami, jest bardziej zacięta walka nawet o miejsca wzg unii, a nie całego konkursu. A ja osobiście nie myślę o podium. Więc Twoja wypowiedź jest, poprostu żenująca.... :thumbdown:

Napisano

No to teraz gdy odpadlem (nick w grze: chomiczek_17) to moge powiedzieć jedno, niezly ubaw mialem jak widzialem na forum wpisy typu "uważajcie na chomiczka". Wystawilem do tej edycji konkursu ten sam sklad floty co do poprzedniej,w ktorej odpadlem w pierwszej rundzie. Przyznam, ze nie doczytalem wszystkiego odnosnie tej edycji i myslalem ze tak jak w przypadku poprzednich beda nagrody pocieszenia za sam udzial. Tak wiec spodziewalem sie szybkiego konca,a tu niespodzianka doszedlem do 3 etapu i niektorym (szczegolnie Nerielowi) napedzilem strachu. Nie wypowiadalem sie wczesniej w temacie bo nie chcialem sobie psuc dobrej zabawy.

P.S. Gratki dla Kawusi i pozdrowienia dla Neriela :)

Napisano
  W dniu 24.03.2012 o 12:46, deusx napisał:

5 faza ogłoszona, dość ciekawa ona jest, bo niektórzy faworyci zezłomowani z kretesem

A mnie zatkało. ;D Wcześniej odpadł M i inni, a teraz Neriel czy Catalyst... Ta edycja bardzo mnie zaskoczyła. ^^ Nigdy bym się tego nie spodziewał. Gratuluję temu kto wygra ten konkurs. Widać, że z każdą edycją są chyba coraz lepsze floty. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.