Wortel12 Napisano 22 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 zycze powodzenia panu 2x up w kolejnef fazie , specjalnie konto na forum załozyłem aby to napisac nie myslałem ze tak daleko dojde.Powodzonka i dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 22 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ops cos poszlo nie tak . Trzeb bylo zrobic nowy sklad xd Paw00 ja ci powiem jaką miales taką ktora miala duzo lm zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 22 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 zycze powodzenia panu 2x up w kolejnef fazie , specjalnie konto na forum załozyłem aby to napisac nie myslałem ze tak daleko dojde.Powodzonka i dobranoc.dzięki i nawzajem. ja też pierwszy raz biorę udział w takiej zabawie. ale jak się wziąłem za liczenie to od razu na maxa, a skoro Ty piszesz że zrobiłeś flotę na szybko to przy mojej przegranej będę zawiedziony oczywiście żartuje bo sam nie liczyłem że tak daleko dojdę, chociaż skrycie marzy mi się finał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tco Napisano 22 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Marzy mi się chociaż top 3 na uni 2 ale zobaczymy jak to będzie Pasca (u5) vs smakosz (u2)Lordhaart (u5) vs smakosz (u2)smakosz (u2) vs shadow19 (u5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smakosz Napisano 22 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 sory nie napisłałem ze swojeko konta na forum (kolega sie u mnie zalogował ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfalavator Napisano 22 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Nie mogę uwierzyć, że tak słabą flotą doszedłem do 3 fazy.Po wysłaniu zgłoszenia byłem zły na siebie, że mogłem lepszy skład wybrać, a tu taka niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remka Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) I FazaGrinu (u5) vs Remka2times (u5)II FazaRemka2times (u5) vs mimzdx (u2)III FazaGrodos (u5) vs Remka2times (u5)IV FazaRemka2times (u5) vs konserwator (u5) Nawet nie sądziłem, że moja flota okaże się na tyle skuteczna.Cieszę się że już tyle osiągnąłem i po raz pierwszy wierzę, że może się uda Już czwarta faza xD wow Edytowane 24 Marca 2012 przez Remka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 moze deusx sprawdzi smakosza i tco czy czasami to nie ta sama osoba? bo cos to podejrzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 moze deusx sprawdzi smakosza i tco czy czasami to nie ta sama osoba? bo cos to podejrzane Co w tym jest podejrzane ? Może wyjaśnisz nam wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tco Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 chada jesteś śmieszny niema nigdzie napisane że nie można sie logować na forum z tego samego ip ha ha ha hapoprostu śmiechu warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 poprostu mi sie wydaje ze to nie byla pomylka tylko ze to ta sama osoba i niechce sprawdzac ip na forum ale w grze nicki smakosz i twoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Kolejne symulacje zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No tak myślałem że odpadnę... Ale 30zł już mam pewne więc nie mam nad czym płakać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 najgorzej maja, ci z uni 5 - z niej najwiecej uczestnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Sorki ChRoScIk, chyba nikogo tym razem nie puszczę A teraz do finału tak będę iść:http://img62.imageshack.us/img62/8557/4ec00642f6c4ea5c673ed61.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Nie ma lipy jestem pod wrażeniem swojego osiągniecia i 30 zł na moje konto POowodzenia Sphinx teraz trafilem na Ciebie Kiedy kolejna faza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) najgorzej maja, ci z uni 5 - z niej najwiecej uczestnikow trzeba było się postarać przy tworzeniu floty a nie płakać teraz.chomiczek padł, ale jedyna osoba, której się obawiałem i nadal obawiam to Neriel. dziękuje dobranoc Edytowane 24 Marca 2012 przez Sphinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 trzeba było się postarać przy tworzeniu floty a nie płakać teraz ?????jakbyś nie zauważył to najwięcej uczestników jest z uni5, i z tej unii najwięcej ich pozostało w 4 fazie. Wiec między tymi graczami, jest bardziej zacięta walka nawet o miejsca wzg unii, a nie całego konkursu. A ja osobiście nie myślę o podium. Więc Twoja wypowiedź jest, poprostu żenująca.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kufit Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 No to teraz gdy odpadlem (nick w grze: chomiczek_17) to moge powiedzieć jedno, niezly ubaw mialem jak widzialem na forum wpisy typu "uważajcie na chomiczka". Wystawilem do tej edycji konkursu ten sam sklad floty co do poprzedniej,w ktorej odpadlem w pierwszej rundzie. Przyznam, ze nie doczytalem wszystkiego odnosnie tej edycji i myslalem ze tak jak w przypadku poprzednich beda nagrody pocieszenia za sam udzial. Tak wiec spodziewalem sie szybkiego konca,a tu niespodzianka doszedlem do 3 etapu i niektorym (szczegolnie Nerielowi) napedzilem strachu. Nie wypowiadalem sie wczesniej w temacie bo nie chcialem sobie psuc dobrej zabawy. P.S. Gratki dla Kawusi i pozdrowienia dla Neriela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 5 faza ogłoszona, dość ciekawa ona jest, bo niektórzy faworyci zezłomowani z kretesem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Sphinx (u3) vs 23Wachu (u5) to ześ się bał Neriela ho ho dobrze.. cieszy mnie to. To chyba jakas nagroda bo liczylem kalkulatorem prostym takim co do szkoły kiedys nosiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 5 faza ogłoszona, dość ciekawa ona jest, bo niektórzy faworyci zezłomowani z kretesemA mnie zatkało. Wcześniej odpadł M i inni, a teraz Neriel czy Catalyst... Ta edycja bardzo mnie zaskoczyła. ^^ Nigdy bym się tego nie spodziewał. Gratuluję temu kto wygra ten konkurs. Widać, że z każdą edycją są chyba coraz lepsze floty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Hah Neril odpadł no i ja. ARAB powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Slabo ze jestem w walce z dwoma zawodnikami w tym ARAB ;/ ale juz myslalem ze w poprzedniej fazie odpadne teraz przyszedl na mnie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi