Bumble Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No to po co to powtarzać ? Zdradzasz swój skład w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie ma skladu idealnego np moja flota przegra z gosciem xa gosc x przegra z gosciem yale za to moja flota wygra z gosciem y wiec los szczesnie na co i w ktorej rundzie trafimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Co wy na to zeby losowo zostali przydzielani teraz po tej seri gracze bedzie wiecej ciekawosci na kogo sie trafi itp a nie tak jak jest teraz. To jest swietne rozwiazanie dla ostaniej pary bo jak wiemy raz sa tam 2 osoby a raz 3 i z wlsnego doswiadczenia wiem ze to troche nie fer bo gosc idacy z dobra flota od dolu ma wiecej przeciwnikow. Kto jest za niech napisze moze to cos zmieni przeciez to tylko losowanie graczy nie trwa dlugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00_1 Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Co wy na to zeby losowo zostali przydzielani teraz po tej seri gracze bedzie wiecej ciekawosci na kogo sie trafi itp a nie tak jak jest teraz. To jest swietne rozwiazanie dla ostaniej pary bo jak wiemy raz sa tam 2 osoby a raz 3 i z wlsnego doswiadczenia wiem ze to troche nie fer bo gosc idacy z dobra flota od dolu ma wiecej przeciwnikow. Kto jest za niech napisze moze to cos zmieni przeciez to tylko losowanie graczy nie trwa dlugo. Zgadzam się z powyższym. Bedzie ciekawiej, i nikt nie bedzie czuł się pokrzywdzony. W każdym razie pomysł popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 To jest swietne rozwiazanie dla ostaniej pary bo jak wiemy raz sa tam 2 osoby a raz 3 i z wlsnego doswiadczenia wiem ze to troche nie fer bo gosc idacy z dobra flota od dolu ma wiecej przeciwnikow. Jak widzisz już tak nie ma.Zgodnie z tym co radziłem już we wcześniejszych konkursach zamiast przepuszczać 2 z 3 przepuszczono tylko 1 co dało parzystą ilość graczy i już trójka nie wystąpi. @EDITPomyłka, teraz jest 62, a w następnej 31 więc będą trójki nadal ^^' Mi jednak to z kim walczę nie robi różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi6652 Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jest 31 par, 31/2=15,5 > będzie trójka na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Właśnie to samo uświadomiłam Nerielowi na gg xP ah ten nasz programista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wyniki II fazy już zamieszczone na pierwszej stornie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 widzisz Neriel. harmonogram jest tak ułożony żebyśmy się spotkali w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A proszę bardzo, czemu nie Póki co tylko chomiczek17 mnie przeraża.. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A proszę bardzo, czemu nie Póki co tylko chomiczek17 mnie przeraża.. ^^wygrał poprzednią edycję, że się tak go boisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Mam złe przeczucia ^^Pojawił się znikąd z takim niepozornym nickiem i jedzie jednego po drugim.. ChOmIcZeK !!!! Chyba nie myślisz, że jest słaby tylko dlatego że to tylko malutki gryzoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 konserwator (u5) vs seartch (u4) spieriz (u5) vs konserwator (u5) III faza: konserwator (u5) Bluelord (u5) na remis sie moge zgodzic, ale blue oddaje mi wygrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00_1 Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 M (u5)vs Pawe00 (u5) Jestem w szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 w sumie masz rację. pokonał Rastamana który tak długo dopominał się o zmianę nicku więc musiał niezłą flotę mieć, a skoro chomiczek z nim wygrał to musi mieć jeszcze lepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 nie straszcie tym chomiczkiem ;x ja jestem następna do odstrzału? o.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Umarłomi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 jedno wiem napewno... Zostali juz tu jedni z lepszych zawodnikow i napiecie bedzie roslo z kazda faza. wszyscy ktorzy dotarli tak daleko to juz naleza sie gratulacje, gdyz dotarcie az tu to nie lada wyzwanie... tak wiec gratuluje i bawmy sie dalej w milej atmosferze. Pokonanym lizaka badz po piwku i powodzenia w nastepnej edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Odpadłem ale dziwi mnie jedno jak 2 raz z rzędu mogę trafić na tą samą osobę przy takiej ilości uczestników. Harmonogram tworzony losowo, a prawdopodobieństwo duże (liczone dla 150 osób: 11175 coś takiego tyle kombinacji wybrania par ze 150 osób) a ja trafiam 2 raz już na tego samego przeciwnika Edit: Jeżeli coś pomieszałem proszę o poprawę. Mój nauczyciel od matmy nie jest zbyt zaawansowany Edytowane 21 Marca 2012 przez harunia33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 M (u5)vs Pawe00 (u5) Jestem w szokuJa też. Bumble dałeś ciała. Haha To ciekawe jaką Pawe00 masz flotę. ;> Umarłomi się...Mi też. o.O Kolejny dowód na to, gdy myślimy, że nic nas nie pokona i że dojdziemy do finału i 450zł w astatach są nasze. Dowodem na to jest M, mirai i ja. Każdy z nas myślał na pewno chociaż o finale, a tutaj taka niespodzianka. Powiem szczerze, że jestem bardzo zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00_1 Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja też. Bumble dałeś ciała. Haha To ciekawe jaką Pawe00 masz flotę. Całkiem dobrą, choć myślę ze nie na finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluelord Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 konserwator (u5) vs seartch (u4) spieriz (u5) vs konserwator (u5) III faza: konserwator (u5) Bluelord (u5) na remis sie moge zgodzic, ale blue oddaje mi wygrana Oj nie to bedzie wojna tak łatwo się nie poddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 następnym przeciwnikiem chomiczka jest kawusia. a ta(ten) z kolei to obecny wicemistrz mojego Uni. tak więc jeśli ją (jego) pokona no to Twoje obawy są uzasadnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wortel12 Napisano 22 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 no ziomki wziołem udział w tym evencie pierwszy raz dla jaj , z myślą ,ze odpadne w pierwszej fazie. A tutaki zonk patrze dzisiaj ,ze jestem jzu w 3 fazie ,to specjalnie konto na forum załozyłem aby zyczyć panu up szczescia w starciu miedzy nami , skoro moja losowa flota robiona na szybko chodz 4 razy poprawian dotarła tak daleko myśle ,ze moze i duzo wiecej. Ale jednak liczy sie zabawa wiec dla mnie nawet przegrana w tej fazie bedzie dosyc mocnym zwycięstwem . Jeszcze raz zycze powodzenia , poniewaz później moge nie wejsc komp moze pojdzie do naprawy więc wszystko ujołem w tej krótkiej wypowiedzi.Dobranoc.ps.sorki za błedy pisane na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 22 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Sphinx, zły tok myślenia, doświadczenie z latania na uni pomaga, ale nie przeważa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi