Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie ma skladu idealnego np moja flota przegra z gosciem x

a gosc x przegra z gosciem y

ale za to moja flota wygra z gosciem y wiec los szczesnie na co i w ktorej rundzie trafimy

Napisano

Co wy na to zeby losowo zostali przydzielani teraz po tej seri gracze bedzie wiecej ciekawosci na kogo sie trafi itp a nie tak jak jest teraz.

To jest swietne rozwiazanie dla ostaniej pary bo jak wiemy raz sa tam 2 osoby a raz 3 i z wlsnego doswiadczenia wiem ze to troche nie fer bo gosc idacy z dobra flota od dolu ma wiecej przeciwnikow.

Kto jest za niech napisze moze to cos zmieni przeciez to tylko losowanie graczy nie trwa dlugo.

Napisano
  W dniu 21.03.2012 o 18:41, Zybi napisał:

Co wy na to zeby losowo zostali przydzielani teraz po tej seri gracze bedzie wiecej ciekawosci na kogo sie trafi itp a nie tak jak jest teraz.

To jest swietne rozwiazanie dla ostaniej pary bo jak wiemy raz sa tam 2 osoby a raz 3 i z wlsnego doswiadczenia wiem ze to troche nie fer bo gosc idacy z dobra flota od dolu ma wiecej przeciwnikow.

Kto jest za niech napisze moze to cos zmieni przeciez to tylko losowanie graczy nie trwa dlugo.

Zgadzam się z powyższym. Bedzie ciekawiej, i nikt nie bedzie czuł się pokrzywdzony. W każdym razie pomysł popieram :brawo2:

Napisano
  Cytat

Jak widzisz już tak nie ma.

Zgodnie z tym co radziłem już we wcześniejszych konkursach zamiast przepuszczać 2 z 3 przepuszczono tylko 1 co dało parzystą ilość graczy i już trójka nie wystąpi.

@EDIT

Pomyłka, teraz jest 62, a w następnej 31 więc będą trójki nadal ^^'

Mi jednak to z kim walczę nie robi różnicy.

Napisano
  W dniu 21.03.2012 o 20:31, Neriel napisał:

A proszę bardzo, czemu nie ;)

Póki co tylko chomiczek17 mnie przeraża.. ^^

wygrał poprzednią edycję, że się tak go boisz?

Napisano

Mam złe przeczucia ^^

Pojawił się znikąd z takim niepozornym nickiem i jedzie jednego po drugim.. ChOmIcZeK !!!!

Chyba nie myślisz, że jest słaby tylko dlatego że to tylko malutki gryzoń ;)

Gość karaluch
Napisano

konserwator (u5) vs seartch (u4) :goraco:

spieriz (u5) vs konserwator (u5) :goraco:

:rant::cenzura: III faza:

konserwator (u5) :rifle: Bluelord (u5)

na remis sie moge zgodzic, ale blue oddaje mi wygrana ;D

Napisano

w sumie masz rację. pokonał Rastamana który tak długo dopominał się o zmianę nicku więc musiał niezłą flotę mieć, a skoro chomiczek z nim wygrał to musi mieć jeszcze lepszą :D

Napisano

jedno wiem napewno... Zostali juz tu jedni z lepszych zawodnikow i napiecie bedzie roslo z kazda faza.

wszyscy ktorzy dotarli tak daleko to juz naleza sie gratulacje, gdyz dotarcie az tu to nie lada wyzwanie...

tak wiec gratuluje i bawmy sie dalej w milej atmosferze. Pokonanym lizaka badz po piwku i powodzenia w nastepnej edycji.

Napisano (edytowane)

Odpadłem :) ale dziwi mnie jedno jak 2 raz z rzędu mogę trafić na tą samą osobę przy takiej ilości uczestników. Harmonogram tworzony losowo, a prawdopodobieństwo duże (liczone dla 150 osób: 11175 coś takiego tyle kombinacji wybrania par ze 150 osób) a ja trafiam 2 raz już na tego samego przeciwnika ;D

Edit: Jeżeli coś pomieszałem proszę o poprawę. Mój nauczyciel od matmy nie jest zbyt zaawansowany :)

Edytowane przez harunia33
Napisano
  W dniu 21.03.2012 o 20:44, Pawe00_1 napisał:

M (u5)vs Pawe00 (u5)

Jestem w szoku

Ja też. ;D Bumble dałeś ciała. Haha ;D To ciekawe jaką Pawe00 masz flotę. ;>

W dniu 21.03.2012 o 20:58, mirai napisał:

Umarłomi się...

Mi też. o.O Kolejny dowód na to, gdy myślimy, że nic nas nie pokona i że dojdziemy do finału i 450zł w astatach są nasze. ;D Dowodem na to jest M, mirai i ja. Każdy z nas myślał na pewno chociaż o finale, a tutaj taka niespodzianka. Powiem szczerze, że jestem bardzo zaskoczony. ;)

Napisano
  W dniu 21.03.2012 o 21:27, Dagger157 napisał:

Ja też. Bumble dałeś ciała. Haha To ciekawe jaką Pawe00 masz flotę.

Całkiem dobrą, choć myślę ze nie na finał.

Napisano
  W dniu 21.03.2012 o 20:41, karaluch napisał:

konserwator (u5) vs seartch (u4) :goraco:

spieriz (u5) vs konserwator (u5) :goraco:

:rant::cenzura: III faza:

konserwator (u5) :rifle: Bluelord (u5)

na remis sie moge zgodzic, ale blue oddaje mi wygrana ;D

Oj nie to bedzie wojna tak łatwo się nie poddam :P

Napisano

następnym przeciwnikiem chomiczka jest kawusia. a ta(ten) z kolei to obecny wicemistrz mojego Uni. tak więc jeśli ją (jego) pokona no to Twoje obawy są uzasadnione :D

Napisano

no ziomki wziołem udział w tym evencie pierwszy raz dla jaj , z myślą ,ze odpadne w pierwszej fazie. A tutaki zonk patrze dzisiaj ,ze jestem jzu w 3 fazie ,to specjalnie konto na forum załozyłem aby zyczyć panu up szczescia w starciu miedzy nami , skoro moja losowa flota robiona na szybko chodz 4 razy poprawian dotarła tak daleko myśle ,ze moze i duzo wiecej. Ale jednak liczy sie zabawa wiec dla mnie nawet przegrana w tej fazie bedzie dosyc mocnym zwycięstwem . Jeszcze raz zycze powodzenia , poniewaz później moge nie wejsc komp moze pojdzie do naprawy więc wszystko ujołem w tej krótkiej wypowiedzi.

Dobranoc.

ps.sorki za błedy pisane na szybko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.