zdzisLG Napisano 31 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2011 ChRoScIk trzymam kciuki.... Plus&Minus dodał reakcję 1
-NightGhoust- Napisano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2011 no i mamy Finałową trójkę !!!
Y2K Napisano 31 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2011 Ale Fajnie nigdy nie spodziewałbym się zająć 3 miejsce w szczególności że nie miałem czasu symulować i wziąłem skład floty z poprzedniego konkursu, oczywiście ten co sam stworzyłem
-NightGhoust- Napisano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2011 nigdy nie spodziewałbym się zająć 3 miejsce to jest tylko harmonogram finału ogólnego więc na razie możesz czuć sie jak na podium numer 1
ChRoScIk Napisano 31 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2011 No i tam mnie sojusznicy dopingowali, ze odpadlem hehe Ale i tak daleko doszedlem ... I z u4 najdalej Gratulacje wszystkim
easy Napisano 31 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2011 Poczucia humoru SGO ciag dalszy: UWAGA!Dla zwycięzców z Uni 5 nagrody wyglądają inaczej. Podane powyżej wartości należy podzielić przez 4. Tym sposobem mamy nagrody w postaci 112,5 zł , 62,5 zł oraz 25 zł. Nagrody dodatkowe to nie 30 zł, a 6 zł. Jesli wygra Y2K z uni2 : Obecna promocja na uni2 - przelew 10 zł (160 dodatków) = 1 zł (16 dodatków)450 (zł nagroda za 1 miejsce w konkursie) * 16 = 7200 dodatkow1 pakiet surowcow (po 4 bln kazdego, czyli rownowartosc = 7bln deuteru) kosztuje na uni2 - 20 dodatkow7200 : 20 = 360 pakietow 360 (pakietow) * 7 (bln deuteru kazdy) = 2520 bln deuteru do przytulenia za zdobycie 1 miejsca mpasek12 top1 uni2 wydobywa taka ilosc w lekko ponad rok czasu! Jesli wygra gracz z uni5 : Obecna promocja na uni5 - przelew 10 zł (50 dodatków) = 1 zł (5 dodatków)112,5 (zł nagroda za 1 miejsce w tym samym konkursie) * 5 = 562.5 dodatkow1 pakiet surowcow (po 4 bln kazdego, czyli rownowartosc = 7bln deuteru) kosztuje na uni5 - 100 dodatkow562.5 : 100 = 5.62 pakietow surowcow5,62 (pakietow) * 7 ( bln deuteru kazdy) = 39.3 bln deuteru do przytulenia za zdobycie 1 miejsca ;> damian90 top3 uni5 wydobywa taka ilosc w 10 dni! Dla zwyciezcy pojedynku Vegetaa vs biohazard, czyli najlepszego z uni piatej, (z pominieciem pierwszej trojki, bo ta wedlug regulaminu nie jest uwzgledniana przy przyznawaniu nagrody dla zwyciezcy uni 5)do wygranaia jest bagatela 30 dodtakow, czyli 2,1 bln deuteru , czyli pol dnia wydobycia damiana90 SGO chcieli, aby bylo sprawiedliwie. Szkoda, ze wczesniej nie skorzystali z kalkulatora Szkoda,rowniez ze nie doczytalem wczesniej - nie bralbym udzialu w konkursie, moze wowczas innemu laureatowi wygrana sprawilaby wiecej frajdy niz mi... Chetnie oddam swoj mecz walkowerem na rzecz Y2k z uni 2, bo tylko jego nagroda ma jakis sens...Przeciez to tylko zabawa
Skuzi Napisano 31 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2011 Ale Cię to gryzie. W związku z tym spytam się czy jest możliwość nagrodzenia konta na innym uniwersum niż podano przy zapisie ? Myślę, że Easy z chęcią by zmienił konto z którego startuje.
deusx Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2011 Niestety nie ma możliwości. Tak jak się zgłosiliśmy tak dostaniemy nagrodę.
mpasek12 Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2011 SGO chcieli, aby bylo sprawiedliwie. (...)Chetnie oddam swoj mecz walkowerem na rzecz Y2k z uni 2, bo tylko jego nagroda ma jakis sens...Przeciez to tylko zabawa No chcieli, ale wyszlo jak zawsze Ja tez, pojde w slady KV i oddam chetnie swoj meczyk Rzezba vs Y2k przeciwnikowi, moze wroci przez to na ogam - skoro SGO zniechecaja swoim absurdami do gry to sami musimy dzialac im na przekor!!! Bojkocik = zabawa :du**: @ To się powoli robi paranoją. Zgłosiliście się, teraz pokazujecie jak Wam to jest źle i sądzicie, że kogoś to ruszy ? No błagam ... Kicha wczuwasz sie za bardzo Przeciez to tylko zabawa Nikomu nie jest zle, wali nas to czy kogos to ruszy, czy nie - nie mamy w tym celu!Wysmiewamy tylko wasze absurdy jak takie jak chociazby ten, badz ten ze spalaniem, albo twoj z podnoszeniem progow procentowych do SJ i ST na uni5 - wiecej luzu Kicha @ @UP powiedz mi co ma podnoszenie progu ST/SJ do obecnego tematu ? A z prógów powinniście się cieszyć, że jest taki. Deus chciał, żeby był sporo wyższy .Ma sie a no tak, ze było rownie nie trafione jak nagrody w tej zabawie.Moze nie pisz, ze Deusx chcial jeszcze wyzsze progi, pozwol nam wierzyc, ze ktokolwiek z adminow (SGO) jest choc troche na bierzaco z gra ;>
Kicha Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2011 Ja tylko przypomnę, że NIKT Was nie zmuszał do wzięcia udziału.To się powoli robi paranoją. Zgłosiliście się, teraz pokazujecie jak Wam to jest źle i sądzicie, że kogoś to ruszy ? No błagam ... @UP powiedz mi co ma podnoszenie progu ST/SJ do obecnego tematu ? Mamy zabawę, więc chociaż przez 5 minut się nią nacieszmy .A z prógów powinniście się cieszyć, że jest taki. Deus chciał, żeby był sporo wyższy .
-NightGhoust- Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2011 Finał Ogólny został rozstrzygnięty
Kicha Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2011 Gratuluję. Widzę, że mamy dwóch szczęściarzy z U5 . Teraz pozostaje czekać na finały poszczególnych Uni.
easy Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2011 @UP Mamy zabawę, więc chociaż przez 5 minut się nią nacieszmy .5 minut minelo - pocieszone Chetnie oddam swoja nagrode (jesli oczywiscie szanowni SGO wyraza zgode ) dla zwyciezcy innego konkursu, ktory zacheci innych do aktywniejszej gry - jakies propozycje? Dziekuje wszystkim za zabawe i Tobie Kicha za te progi
Kicha Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2011 Jeżeli będzie to zwycięzca na drodze jakiegoś namacalnego i sensownego konkursu to myślę, że nie będzie z tym najmniejszych przeszkód.
mirai Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2011 Jak będą wyglądały konkursy poszczególnych UNI? Ci którzy dodarli najdalej? I na czym stanęło z publikacją składów?
Kicha Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpnia 2011 Cały czas czekamy na wyniki poszczególnych Uni Panno Night . Co do składów, jestem za tym, żeby ich nie pokazywać.
deusx Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpnia 2011 Mała zmiana w systemie nagród (na lepsze !) Ponieważ nie jest opisane dokładnie, zamieszczę tutaj dokładny opis; Każdy laureat konkursu będzie mógł wybrać docelowe konto przyznanie dodatków za wygraną kwotę (tylko jedno konto, nie będzie można dzielić wygranej na kilka kont) Nagrody na u5 nie będą pomniejsze 4 lecz 2 razy, ponad to będą one przyznane w promocji 50% (1 zł - 7,5 dodatków). Na pozostałych uni nagrody będą przyznawane wg. aktualnej promocji na danym uni.
-NightGhoust- Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Sierpnia 2011 z dniem dzisiejszym zakończyliśmy Zabawę - ostatnie Finały zostały rozegrane!!!
Y2K Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpnia 2011 Jeżeli o Mnie chodzi [Y2K(Uni2)] nie zmieniam lokalizacji i proszę o przyznanie nagrody na moje konto , góry bardzo dziękuję . Reszcie gratuluję, nie spodziewałem się że dojdę tak daleko ( z takim składem floty jaki podałem :D).
Kicha Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpnia 2011 Widzę, że zająłem czwarte miejsce na podium.Znowu obejdę się smakiem
ChRoScIk Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpnia 2011 o_O zajolem 1 miesce na u4 Szkoda tylko, ze nie doszedlem do finalu Ale i tak jest dobrze Gratulacje wszystkim jeszcze raz ... I nie pozostalo nic innego jak czekac na nagrody
mirai Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpnia 2011 Standardowe Konto - mirai(u2). Czy nagrody za top 3 uni nie miały przechodzić dalej, jak któraś z tych osób była w top3 ogam? Bo widzę że na uni 2 tylko 2 osoby dostają nagrody, a na u5 tylko 1. Nagrody dodatkoweDodatkowe nagrody w postaci dodatków na konto o wartości 30 zł otrzyma każda trójka najlepszych graczy z danego uniwersum z wyłączeniem osób, które znalazły się na podium, gdyż nagrody nie sumują się.Oznacza to, że oprócz pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca zostaną rozdane nagrody również dla 9 innych graczy, którzy zajdą najwyżej ze swojego Uni.
-NightGhoust- Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Sierpnia 2011 tam gdzie pisze ''brak nagrody - finał'' oznacza, że Gracz ten dostaje nagrodę z ogólnego Finału Oznacza to, że oprócz pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca zostaną rozdane nagrody również dla 9 innych graczy, którzy zajdą najwyżej ze swojego Uni.tu rzeczywiście jest jakieś małe niedomówienie..jeśli trzymać się tej 9ki to Główni Finaliści nie powinni być brani pod uwagę przy Finałach Unii - wówczas ten punkt by się zgadzał
Rekomendowane odpowiedzi