Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Napisano

Ale Fajnie nigdy nie spodziewałbym się zająć 3 miejsce w szczególności że nie miałem czasu symulować i wziąłem skład floty z poprzedniego konkursu, oczywiście ten co sam stworzyłem :P

Napisano

Poczucia humoru SGO ciag dalszy: :P

UWAGA!

Dla zwycięzców z Uni 5 nagrody wyglądają inaczej. Podane powyżej wartości należy podzielić przez 4. Tym sposobem mamy nagrody w postaci 112,5 zł , 62,5 zł oraz 25 zł. Nagrody dodatkowe to nie 30 zł, a 6 zł.

Jesli wygra Y2K z uni2 :

Obecna promocja na uni2 - przelew 10 zł (160 dodatków) = 1 zł (16 dodatków)

450 (zł nagroda za 1 miejsce w konkursie) * 16 = 7200 dodatkow

1 pakiet surowcow (po 4 bln kazdego, czyli rownowartosc = 7bln deuteru) kosztuje na uni2 - 20 dodatkow

7200 : 20 = 360 pakietow

360 (pakietow) * 7 (bln deuteru kazdy) = 2520 bln deuteru do przytulenia za zdobycie 1 miejsca :hura:

mpasek12 top1 uni2 wydobywa taka ilosc w lekko ponad rok czasu!

Jesli wygra gracz z uni5 :

Obecna promocja na uni5 - przelew 10 zł (50 dodatków) = 1 zł (5 dodatków)

112,5 (zł nagroda za 1 miejsce w tym samym konkursie) * 5 = 562.5 dodatkow

1 pakiet surowcow (po 4 bln kazdego, czyli rownowartosc = 7bln deuteru) kosztuje na uni5 - 100 dodatkow

562.5 : 100 = 5.62 pakietow surowcow

5,62 (pakietow) * 7 ( bln deuteru kazdy) = 39.3 bln deuteru do przytulenia za zdobycie 1 miejsca ;>

damian90 top3 uni5 wydobywa taka ilosc w 10 dni!

Dla zwyciezcy pojedynku Vegetaa vs biohazard, czyli najlepszego z uni piatej,

(z pominieciem pierwszej trojki, bo ta wedlug regulaminu nie jest uwzgledniana przy przyznawaniu nagrody dla zwyciezcy uni 5)

do wygranaia jest bagatela 30 dodtakow, czyli 2,1 bln deuteru :hmmm: , czyli pol dnia wydobycia damiana90

SGO chcieli, aby bylo sprawiedliwie. Szkoda, ze wczesniej nie skorzystali z kalkulatora ;P

Szkoda,rowniez ze nie doczytalem wczesniej - nie bralbym udzialu w konkursie, moze wowczas innemu laureatowi wygrana sprawilaby wiecej frajdy niz mi...

Chetnie oddam swoj mecz walkowerem na rzecz Y2k z uni 2, bo tylko jego nagroda ma jakis sens...

Przeciez to tylko zabawa ;D

Napisano

Ale Cię to gryzie. :D

W związku z tym spytam się czy jest możliwość nagrodzenia konta na innym uniwersum niż podano przy zapisie ? Myślę, że Easy z chęcią by zmienił konto z którego startuje.

Napisano

SGO chcieli, aby bylo sprawiedliwie.

(...)

Chetnie oddam swoj mecz walkowerem na rzecz Y2k z uni 2, bo tylko jego nagroda ma jakis sens...

Przeciez to tylko zabawa ;D

No chcieli, ale wyszlo jak zawsze ;P

Ja tez, pojde w slady KV i oddam chetnie swoj meczyk Rzezba vs Y2k przeciwnikowi, moze wroci przez to na ogam - skoro SGO zniechecaja swoim absurdami do gry to sami musimy dzialac im na przekor!!!

Bojkocik = zabawa :du**:

@

To się powoli robi paranoją. Zgłosiliście się, teraz pokazujecie jak Wam to jest źle i sądzicie, że kogoś to ruszy ? No błagam ... :szok:

Kicha wczuwasz sie za bardzo ;P Przeciez to tylko zabawa ;P

Nikomu nie jest zle, wali nas to czy kogos to ruszy, czy nie - nie mamy w tym celu!

Wysmiewamy tylko wasze absurdy jak takie jak chociazby ten, badz ten ze spalaniem, albo twoj z podnoszeniem progow procentowych do SJ i ST na uni5 - wiecej luzu Kicha :głaszcze:

@

@UP powiedz mi co ma podnoszenie progu ST/SJ do obecnego tematu ?

A z prógów powinniście się cieszyć, że jest taki. Deus chciał, żeby był sporo wyższy ;).

Ma sie a no tak, ze było rownie nie trafione jak nagrody w tej zabawie.

Moze nie pisz, ze Deusx chcial jeszcze wyzsze progi, pozwol nam wierzyc, ze ktokolwiek z adminow (SGO) jest choc troche na bierzaco z gra ;>

Napisano

Ja tylko przypomnę, że NIKT Was nie zmuszał do wzięcia udziału.

To się powoli robi paranoją. Zgłosiliście się, teraz pokazujecie jak Wam to jest źle i sądzicie, że kogoś to ruszy ? No błagam ... :szok:

@UP powiedz mi co ma podnoszenie progu ST/SJ do obecnego tematu ? Mamy zabawę, więc chociaż przez 5 minut się nią nacieszmy ;].

A z prógów powinniście się cieszyć, że jest taki. Deus chciał, żeby był sporo wyższy ;).

Napisano

@UP Mamy zabawę, więc chociaż przez 5 minut się nią nacieszmy ;].

5 minut minelo - pocieszone :hura:

Chetnie oddam swoja nagrode (jesli oczywiscie szanowni SGO wyraza zgode :P ) dla zwyciezcy innego konkursu, ktory zacheci innych do aktywniejszej gry - jakies propozycje?

Dziekuje wszystkim za zabawe :dzieki: i Tobie Kicha za te progi ;P

Napisano

Jak będą wyglądały konkursy poszczególnych UNI? Ci którzy dodarli najdalej?

I na czym stanęło z publikacją składów?

Napisano

Mała zmiana w systemie nagród (na lepsze !)

Ponieważ nie jest opisane dokładnie, zamieszczę tutaj dokładny opis;

Każdy laureat konkursu będzie mógł wybrać docelowe konto przyznanie dodatków za wygraną kwotę (tylko jedno konto, nie będzie można dzielić wygranej na kilka kont)

Nagrody na u5 nie będą pomniejsze 4 lecz 2 razy, ponad to będą one przyznane w promocji 50% (1 zł - 7,5 dodatków).

Na pozostałych uni nagrody będą przyznawane wg. aktualnej promocji na danym uni.

Napisano

Jeżeli o Mnie chodzi [Y2K(Uni2)] nie zmieniam lokalizacji i proszę o przyznanie nagrody na moje konto :P, góry bardzo dziękuję :) . Reszcie gratuluję, nie spodziewałem się że dojdę tak daleko ( z takim składem floty jaki podałem :D :D).

Napisano

o_O zajolem 1 miesce na u4 :D Szkoda tylko, ze nie doszedlem do finalu :P Ale i tak jest dobrze ;)

Gratulacje wszystkim jeszcze raz ... :) I nie pozostalo nic innego jak czekac na nagrody ;]

Napisano

Standardowe Konto - mirai(u2).

Czy nagrody za top 3 uni nie miały przechodzić dalej, jak któraś z tych osób była w top3 ogam?

Bo widzę że na uni 2 tylko 2 osoby dostają nagrody, a na u5 tylko 1.

Nagrody dodatkowe

Dodatkowe nagrody w postaci dodatków na konto o wartości 30 zł otrzyma każda trójka najlepszych graczy z danego uniwersum z wyłączeniem osób, które znalazły się na podium, gdyż nagrody nie sumują się.

Oznacza to, że oprócz pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca zostaną rozdane nagrody również dla 9 innych graczy, którzy zajdą najwyżej ze swojego Uni.

Napisano

tam gdzie pisze ''brak nagrody - finał'' oznacza, że Gracz ten dostaje nagrodę z ogólnego Finału

Oznacza to, że oprócz pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca zostaną rozdane nagrody również dla 9 innych graczy, którzy zajdą najwyżej ze swojego Uni.

tu rzeczywiście jest jakieś małe niedomówienie..jeśli trzymać się tej 9ki to Główni Finaliści nie powinni być brani pod uwagę przy Finałach Unii - wówczas ten punkt by się zgadzał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.