Neriel Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Deus właśnie przerabia ekspedycje i jakbyście czytali to byście widzieli, że jest już zadanie z ekspedycjami (w planach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Na [wymoderowano] też coś tam zmieniali w ekspedycjach... tak spatolili, że gość w jedną noc miał sury na parę lat bycia top1 będąc na urlopie.I to nie był bugusing. Każdy mógł tak zrobić.Dlatego wg mnie niektóre rzeczy wprowadzane przez kogoś kto nie gra aktywnie, są bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 ja nie wiem czy zauważyliście ale to jest temat dotyczący Zadań a Wy Spam odstawiacie aż miło.....wszędzie, w każdym możliwym temacie wałkujecie w kółko jedno i to samo....załóżcie sobie w Hydeparku temat ''Smutki i Żale'' i tam piszcie nie wiem co ma wspólnego likwidacja Demontowni czy Banku z Zadaniami, te tematy były już przerabiane nie raz i nie dwa ....ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi