Ruby Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ruby do boju 3 faza hura przeciwnikom powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Arsey Paciorek miał po mnie tylko 309 mln ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Arsejowi chodziło o mnie a nie o Paciorka A mój nick to Pacyfikator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Aha, chyba że tak to sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visus Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Hihi Odpadłem w 2 fazie Widocznie w 1 straty były zbyt duże bądź też trafiłem na kogoś kto miał minimalne straty w 1 fazie Powodzenia tym którzy przeszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Nie przewidujemy więcej nagród.Skoro gwarantowana nagroda dla każdego nie potrafi kogoś zachęcić do wzięcia udziału, to przykro mi bardzo, ale za takimi osobami uganiać się nie będziemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Nagrody w konkursie1 miejsce - dodatki na konto o wartości 450 zł2 miejsce - dodatki na konto o wartości 200 zł3 miejsce - bon podarunkowy o wartości 40 zł + 50 pln dodatki na kontoWszyscy, którzy odważą się wziąć udział w turnieju dostaną gwarantowaną nagrodę niespodziankę ! Przecież są nagrody dla pozostałych.. to że nie dodatki to już bez znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Hihihi ] Jestem w 3'ej fazie ]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Jak to nie dodatki ? Jak mnie pamięc nie myli, to z poprzedniej fazy gracze dostali chyba równowartość 10 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Jak to nie dodatki ? Jak mnie pamięc nie myli, to z poprzedniej fazy gracze dostali chyba równowartość 10 zł ? Dokładnie 10zł w dodatkach wtedy to było chyba 450-500 dodatkó bo była promocja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 WTEDY to było i było to coś koło 100-120 dodatków (skędy 450.. chyba że wygrałeś ) Nikt nie mówił, że i teraz tak będzie.. @DOWNNo promocji 4400 % jeszcze nie widziałem, a gram prawie 3 lata o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Neriel było 10 zł w przeliczeniu na dodatki. Czyli na U4 mogło to być 450 dodatków, a u Nas 120 .Teraz myślę, że suprajsowa niespodzianka będzie podobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ale 10zł czego?Przelewu , sms'a , paypala??Bo są różne opcje;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Myślę, że nie macie prawa narzekać, skoro jest to nagroda niespodzianka.Nawet jakby to miało być 10 lm`ów.W końcu darowanemu koniowi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Kichulec kiedy wyniki 3 fazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ja nie narzekam , tylko pytam jakby to miało wyglądać bo po prostu ciekaw jestem:)I właśnie dzisiaj będą wyniki czy jutro Kicha?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Właśnie, jak to będzie. Równowartość x zł ( w zależności od miejsca ), ale jak to będzie liczone ? Teraz jest promocja, ale jak sie skończy konkurs to prawdopodobnie nie będzie już promocji i wyjdzie jeszcze tak, że gracze którzy odpadli w trakcie promocji dostaną więcej dodatków od tych z pierwszych 3 miejsc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ci z 3 pierwszych miejsc i cała reszta otrzymają w tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Każdy zgłoszony otrzyma dodatki o wartości 5 pln (symbolicznie), wygrani za w/w sumy. Tyle filozofii, dodatki będą przyznawane w promocjach 1100% lub 400% (tak jak był ogłoszony konkurs). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Hold your horses ... Oto wyniki trzeciej fazy konkursu .W końcu i moje ochłapy zamieniły się w pył, zostałem jedynie kibicem konkursu . Standardowo - gratulacje wygranym, przegranym również. W końcu to już trzecia faza ! Trzecia faza1. karoolu (u4)2. Borygo (U4)3. manna26 (U2)4. piotras32 (U3)5. Ruby (U3)6. Sroka (U4)7. Punk8911 (U2)8. PACYFIKATOR (U2) Fazę czwartą przewiduję na poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 No.. przynajmniej zostałem pomszczony w kolejnej rundzie Jako, że swoje stare konto oddałem Pacyfikatorowi i nie żałuję, to właśnie jemu wobec tego pozostało mi kibicować Ależ mamy wyrównaną walkę.. pozostało dwóch uczestników z uni3, trzech z uni4 i trzech z uni2.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3stman Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 jak mnie pamięć nie myli To co do tych dodatkow , to było po 110 dodatków ... więc to chyba o wartości 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja kibicuję Ruby'emu bo sobie samemu nie będę a fajnie by było jakby nagroda trafiła tym razem na U3;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja kibicuję Piotrasowi bo sobie samemu nie będę a fajnie by było jakby nagroda trafiła tym razem na U3;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A ja kibicuje " sasiadowi ", czyli Manna26 Moze przyjdzie nam walczyc pozniej, w dalszych rundach o ile sie uda przejsc Powodzenia wszystkich, którzy zaszli juz tak daleko PS nie dzialaja polskie znaki np. áæéø, tak wygladaja polskie znaki na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi