Cause Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A mógłby mi ktoś podać link do raportów z 1 edycji tego konkursu? Bo jakoś nie mogę znaleść a chciałbym zobaczyć jak to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Przeczytaj wszystkie posty to się dowiesz (OMG !!) w3stman dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wszystkie raporty będą standardowo pokazane dopiero po zakończeniu konkursu.Dlaczego ? Odpowiedź jest prosta, upublicznienie ich teraz równałoby się zakończeniu konkursu ze względu na to, że każdy we własnym zakresie przeprowadziłby resztę symulacji, a przecież nie o to chodzi. Ślepy jesteś? w3stman dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 HEROS, Karol, czytajcie kolegę ze zrozumieniem ....On nie chce RW z 1 RUNDY/TURY tylko z 1 EDYCJI zabawy o to RW z walk http://forum.ogam.online/?/topic/3839-zabawa-w-zlomowanie-harmonogram-walk/page__st__20 w3stman dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 a faktycznie, mój błąd.SORKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3stman Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Przeszedłem nie wiarygodne ^^ Czekamy na faze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Chciałbym tutaj wszem i wobec dać do zrozumienia, że nikt poza mną nie zna składów flot, obecnych jej stanów i raportów z poszczególnych faz. Nikomu tego nie zdradzam, nie daję żadnych konkretnych info, nie podpowiadam, nie doradzam. Wszystko jest jak najbardziej tajne i niedostępne.Jeżeli są wyniki, dowiadują się o nich wszyscy.Tak więc spokojna głowa ! ;o) w3stman dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 No Nariel Chyba gorzej nie mogłem trafić Gratki wielkie Ciekawi mnie twoja flotka i czy różnica w wyniku bitwy była duża Ale wygrać w pierwszej rundzie z tym co wysłałem to musiałeś trafić idealnie flotkę. Ten wysłany zestaw był lepszy od poprzedniego a jednak padł. Oczywiście kibicuję Tobie w tej edycji Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Heh, widzę że sporo emocji konkurs przynosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borygo Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 1 faza poszla az dziwne ze przeszedlem zobaczymy co sie dzis bedzie dziac:)Kicha o ktorej mozna sie spodziewac wyniku 2fazy;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nie męczy Was ciągłe pytanie o to ?Przecież jak wyniki będą to je poznacie. BTW: kanah no i zapeszyłeś. Jak widać, nie ma co przesądzać od razu na starcie. Wyniki drugiej fazy:1. karoolu (u4)2. Alekswin (U3)3. Kicha (U2)4. Borygo (U4)5. manna26 (U2)6. rzezba78 (U4)7. piotras32 (U3)8. kotl3t (U4)9. Ruby (U3)10. wicherek (U2)11. cojest (U2)12. Sroka (U4) -> przeciwnik miał mniejsze straty, jednak został doszczętnie zniszczony. Przechodzi zatem Sroka13. motorola (U2)14. Punk8911 (U2)15. PACYFIKATOR (U2)16. dawidosa (U4)17. nerd (U4) Fazę trzecią przewiduję na sobotę, najpóźniej niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borygo Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Kicha jestem za bardzo podekscytowany tym konkursem tym bardziej ze przeszedlem dalej :Ops. jak zmienil mi sie nick na ogam to cos zmienia ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narmo Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Wow mój pierwszy konkurs i przeszedłem do fazy 3 wygrywając w drugiej z TTJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicherek Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Oby do przodu Jeszcze daleka droga.Faktycznie, patrzy się na to z wielkim zainteresowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3stman Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 hmmm . no niestety :/ Przegrałem Borygo Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Wow mój pierwszy konkurs i przeszedłem do fazy 3 wygrywając w drugiej z TTJ Pisałem Ci ze wygrasz w 1 fazie dostałem duże bencki zapewne:DOby te dodatki trafiły znów na u4:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oir@M Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ruby gratki, mam nadzieje że w dalszej fazie też wygrasz. Powodzenia dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Pewnie duże straty poniósł , w porównaniu , że miałeś najmniejsze staty w 1 rundzie ... Mój widok cieszy , że jestem w 3 rundzie , większa szansa , że coś wygram Fajnie by było jak by 1 miejsce , 2 i 3 z danego universum dostawało nagrodę , by było zbyt pięknie . Pewnie za mało osób przesłało skład flot i zgłoszeń , tak by było większe zainteresowanie i nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Kicha jestem za bardzo podekscytowany tym konkursem tym bardziej ze przeszedlem dalej :Ops. jak zmienil mi sie nick na ogam to cos zmienia ?:> Jeżeli uda Ci się zając premiowane miejsce to po prostu napiszesz mi PM, że nick został zmieniony i podasz nowe dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nooo proszę przeszedłem dalej:):)Jak miło:)Szczerze to nie spodziewałem się tego;)Zobaczymy co przyniesie 3 runda;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Kicha a ja mam jeszcze jedną propozycję która by była nagrodą specjalną że tak powiem - nagrody dla 2 graczy którzy mieli najmniejszą różnicę w całej edycji - powiedzmy dostają obaj dodatki za 20 zł czy coś takiego. Uważam że dodatkowa nagroda zmotywowałaby więcej graczy do uczestnictwa choćby po to aby spróbować, a nie być w pierwszej trójce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nyczu i tak wszyscy dostaną dodatki (chyba, przynajmiej tak było w 1 odsłonie konkursu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Tak, wiem, ale można by dodać nagrodę specjalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsey Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ach porazka Pacyk i Neriel trzymam za was kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Arsey, co ty gadasz.. kanah tak mnie wykosił w 1 rundzie, że 3 nie dożyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi