Gość Nyczu99 Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jak mówiłem Borygo to wygra - czuję to w kościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dawaj Borygo! Wygraj to w pięknym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Oj borygo dodatki za kwote 450zl. coraz blizej Wygraj to hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Hihihi, przeszedłem ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A kiedy półfinały bo chyba Kicha nie napisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 nono jakby wygral to niezly prezencik na 18-stke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Gratki Ruby, gratki wszystkim. U3 GÓRĄ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Półfinał przewiduję na środę. A to trzymanie kciuków i przesądzanie kto wygra, a kto nie, bądź gdzie polecą dodatki, a gdzie nie, proszę zachować dla siebie, bądź rozgłaszać na SB/profilach/PM. Strasznie zanieczyszcza to temat, a nie chciałbym negatywnie poskramiać Waszych emocji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Czekamy na wyniki Kicha Oby były jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Oj coś czuje że legnę w tej fazie, bo borygo chyba same OW pojechał... tak czuje bo nie ma go nigdzie w topce więc raczej wymyślnych flot nie robił a że doszedł tak daleko to raczej nie na samych ow i gś, a na OW, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Piotras, tak same OW ma ale to nie od tego zalezy.. bo on moze miec teraz 20k OW lub 250kk OW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Kicha trzyma nas w napięciu do ostatnich chwil środy ... Znając życie wstawi o 23 59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wyniki półfinału Piąta faza1. piotras32 (U3)2. Ruby (U3) A więc jednak dodatki pójdą tak, czy siak na U3 . Może to i lepiej, rozrusza to troszkę Uni. Na jutro przewiduję walkę o miejsce trzecie:Borygo (U4) vs Punk8911 (U2) W piątek wielki finał ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Gratulacje Ruby, byłeś lepszy Powodzenia w finale ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wow;) gratki ruby, gratki wszystkim, a więc jednak zmierzymy się w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 przeczuwam ze piotras ma cala flotke i rozniesie ruby'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Zdradź Nam - co trzeba brać, żeby mieć takie przeczucia ? Może w lottka zacznę grać ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No dzięki wszystkim za gratulacje ja też wam gratuluję punek to tylko szczęście nic więcej powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No dzięki wszystkim za gratulacje ja też wam gratuluję punek to tylko szczęście nic więcej powodzenia Wiesz, szczęście szczęściem, ale liczył się też skład floty Ja tak naprawdę wystartowałem po prostu " dla jaj ", więc i tak jestem z siebie dumny, że tak daleko zaszedłem Powodzenia wszystkim jeszcze raz Borygo do zobaczenia w walce ;>PS mam przeczucie, że wtopie z tobą PS2 wolę być pesymistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borygo Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 dokladnie tu tylko fart;p tak jak w lotku :PP ale i tak gratki zabawa byla przednia ale jeszcze walka o 3 i final !! bedzie zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Kicha - trzeba byc administratorem konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Powiem Ci, że ja coś tam o Waszych flotach wiem, a ręki nie dam sobie obciąć za nikogo, a Ty tutaj takimi przeczuciami sypiesz. Istny szok ze stresem :O. BTW: Miło mi słyszeć, że konkurs wywołuje takie emocje ;>.Główny cel został spełniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jakby nie bylo gratulacje naleza sie kazdemu No i powodzenia w ostatniej fazie panowie borygo nie wygrales niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 UWAGA ! Trzecie miejsce w turnieju zajmuje ...Punk8911 (U2) Serdecznie gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borygo Napisano 3 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi