Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie przewidujemy więcej nagród.

Skoro gwarantowana nagroda dla każdego nie potrafi kogoś zachęcić do wzięcia udziału, to przykro mi bardzo, ale za takimi osobami uganiać się nie będziemy ;).

Napisano

Nagrody w konkursie

1 miejsce - dodatki na konto o wartości 450 zł

2 miejsce - dodatki na konto o wartości 200 zł

3 miejsce - bon podarunkowy o wartości 40 zł + 50 pln dodatki na konto

Wszyscy, którzy odważą się wziąć udział w turnieju dostaną gwarantowaną nagrodę niespodziankę !

Przecież są nagrody dla pozostałych.. to że nie dodatki to już bez znaczenia :P

Napisano

WTEDY to było i było to coś koło 100-120 dodatków (skędy 450.. chyba że wygrałeś ;])

Nikt nie mówił, że i teraz tak będzie..

@DOWN

No promocji 4400 % jeszcze nie widziałem, a gram prawie 3 lata o.O

Napisano

Właśnie, jak to będzie. Równowartość x zł ( w zależności od miejsca ), ale jak to będzie liczone ? Teraz jest promocja, ale jak sie skończy konkurs to prawdopodobnie nie będzie już promocji i wyjdzie jeszcze tak, że gracze którzy odpadli w trakcie promocji dostaną więcej dodatków od tych z pierwszych 3 miejsc ...

Napisano
Każdy zgłoszony otrzyma dodatki o wartości 5 pln (symbolicznie), wygrani za w/w sumy. Tyle filozofii, dodatki będą przyznawane w promocjach 1100% lub 400% (tak jak był ogłoszony konkurs).
Napisano

Hold your horses ...

Oto wyniki trzeciej fazy konkursu ;].

W końcu i moje ochłapy zamieniły się w pył, zostałem jedynie kibicem konkursu ^_^.

Standardowo - gratulacje wygranym, przegranym również. W końcu to już trzecia faza ! ;)

Trzecia faza

1. karoolu (u4)

2. Borygo (U4)

3. manna26 (U2)

4. piotras32 (U3)

5. Ruby (U3)

6. Sroka (U4)

7. Punk8911 (U2)

8. PACYFIKATOR (U2)

Fazę czwartą przewiduję na poniedziałek.

Napisano

No.. przynajmniej zostałem pomszczony w kolejnej rundzie :P

Jako, że swoje stare konto oddałem Pacyfikatorowi i nie żałuję, to właśnie jemu wobec tego pozostało mi kibicować ;)

Ależ mamy wyrównaną walkę.. pozostało dwóch uczestników z uni3, trzech z uni4 i trzech z uni2..

Napisano

A ja kibicuje " sasiadowi ", czyli Manna26 ;] Moze przyjdzie nam walczyc pozniej, w dalszych rundach o ile sie uda przejsc ;) Powodzenia wszystkich, którzy zaszli juz tak daleko ;]

PS nie dzialaja polskie znaki :( np. áæéø, tak wygladaja polskie znaki na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.