fluks Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 nie jestem pewien czy to dobry dział ale może deusx coś z tym zrobisz bo po awarii w wigilie do teraz nie otrzymałem kodów mało tego pisałem już dwie reklamacje do firmy wapacz.pl i zero odpowiedzi a jakby nie było to chyba deusx ty powinieneś się tym zająć bo firma wapacz.pl jest tylko pośrednikiem miedzy twoją firmą a nami graczami a z tego co czytam na SB to dzisiaj jest podobny problem co w wigilie , czekam na jakąś konkretną odpowiedz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
1miko1 Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Deus nie może w tym przypadku nic zrobić. On ma tylko bazę danych z kodami i jak wpisujesz prawidłowy to przyznaje dodatki. Nie jest w stanie sprawdzić czy SmS'a wysłałeś. Poza tym jest odpowiednia informacja co do reklamacji na forum i jest tam napisane, że ta firma BARDZO długo je rozpatruje. Ja bym ci radził do nich zadzwonić. Parę razy już tak miałem i w przypadku telefonu od razu rozwiązują problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Dlatego gdy chce kupic dodatki wybieram opcje przelew i transakcja jest bezproblemowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3stman Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Dlatego gdy chce kupic dodatki wybieram opcje przelew i transakcja jest bezproblemowa Racja Też Używam Przelewu , i nie ma kłopotow przy tym. A co do firmy wapacz.pl to tak jest ... mój brat tak samo kodu nie dostał ... była mowa że każdy dostanie a z tego co widać większość nie dostała .... MiG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artixo Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Hmm... A może lepiej by było podpisać kontrakt z SMS'ami, przelewami itd. z firmą przelewy24.pl? Wiem, pewnie tylko tak się wtrącam, ale to dobra firma. Kilka gier korzysta z ich SMS'owych usług. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 przelewy24.pl oferuje tylko płatność przelew, nie sms. Jest już podpisana umowa z firmą dotpay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts