Axen Napisano 16 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Wiadomo moze kiedy planowane jest wyjscie nowego uni? Nowy tu jestem a podoba mi sie ta strona to pytam Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 u4 jest nowe.. a nastepne bedzie za prawie rok...Chyba, ze adminowi w lotka sie poszczesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Uniwersum 5 planujemy troszke szybciej niz rok odstepu miedzy uniwersum 4.Moze styczen, jednak obecnie zadnego terminu niemozna podac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nysmo Napisano 16 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 20 Stycznia dajcie na urodzinki moje ^^Albo 22 Bo zanim wytrzezwieje po 18-stce xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axen Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 To szkoda troche... bo od wczoraj gram na uni 4 ale tam juz dlugo graja wszyscy i ciezko sie wybic ja szukam jakiegos takiego nowszego czegos moze znacie jakas stronke z nowaszym uni ?;> jak nie to zostaje tutaj :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azuzazuza Napisano 16 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Jesli ktos poda Ci link, to ban za reklame innych serwerow. Doradzam pobyt na U4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axen Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No to trudno zostaje wsumie top 800 w niecaly dzien neinajgorzej :s jakby ktos chcial mnie do sojuszu to chetnie mozna zamknac Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 16 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Mozesz zawsze poszukac nowego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 16 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Po co nowe uniwersum u2 umiera : DAJ SERVER BEZ ZBEDNYCH SUROWCoW NAWET PO 1000 zl bo inaczej strata czasu , finanse to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 16 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 bo inaczej strata czasu , finanse to nie wszystko Szkoda ze nie wszyscy tak mysla jak ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axen Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 To moze warto zrobic reset? np.3 jak umarlo a ja tak sie pochwale od ostatniego posta juz podskoczylem do top 300 cos slabi albo gracze albo nikt nie gra :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam1000 Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Uni 2 jest GIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 ja tam gram kilka lat na u2 i jest dobrze wystarczy do top 150 wejsc to cie zaczna szpiegowac z top 50 i nie bedzie ci nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NewRepublic Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Wedlug mnie nowe Uni przyczyni sie do kleski uni 2 i 3... na uni 3 gra garstka graczy a po otwarciu nastepnego uniwersum to uni padnie ... -,- bedzie to po prostu wymarlo uniwersum -,- Tak samo na uni 2 kiedys widzialem aktywnosc po 100 graczy... teraz 30 - 40. To bedzie wielki cios dla gry az w koncu bedzie tyle uni ze na kazdym bedzie grac po 10 osob i taka wlasnie bedzie zabawa -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Popieram.. Ludzi az tyle niestety nam nie przybywa, zebysmy potrzebowali kolejnych uni, a jak juz wielu sie skarzy ciezko znalezc jakies farmy / przeciwnikow czy cos, bo sie porozrzucali na kilka uni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapi44 Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Zamiast otwierac nowe Uni, proponuje te pieniazki zainwestowac a Marketing. sciagnac ludzi. Wtedy Liczebnosc sie zwiekszy, wplywy takze, a w zwiazku tym bedzie potrzeba nowego uni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Na razie wiekszosc inwestujemy w kampanie reklamowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Wiesz przegladam internet ale z reklama spotkalem sie tylko na jakims forum na ktorym osobiscie zapraszales do gry. Nie spotkalem sie z zadnymi banerami na temat tego serwera. Moze by tak portale spolecznosciowe, jakis maly baner nie powinien kosztowac zbyt duzo. Wejsc z nimi we wspolprace - my was, wy nas? na pewno dodatkowy baner nie bedzie az tak uciazliwy a korzysci duze jak dojda gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapi44 Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Racja. Jesli mozna wiedziec to gdzie z ta Kampania mozna sie spotkac. Ja osobiscie tak jak Kanah spotkalem sie tylko raz. A znalazlem Ogam przez wujka google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kampania jest prowadzona w adkontekst.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prosty Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Wypozycjonowani jako tako jestesmy ale to nada 3 miejsce przy hasle "prywatny serwer ogame" oraz 5 przy hasle "serwer ogame" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Po co nowe uniwersum u2 umiera : Dokladnie mysle to samo - nowe uniwersum jest skrajnie zbedne. :sluchajcie: Co ci z tego deus ze na kazdym uni jest potem 40 grajacych graczy. Z czego na kazdym jest jeden o takiej sile ze reszcie zwyczajnie nie chce sie grac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Na razie nie mialem w planach u5 w ogole, podalem przykladowa date. Pozyjemy zobaczymy czy uniwersum bedzie potrzebne czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 9 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 RockHorn:Napisałeś, że na każdym uni jest ktoś o takiej sile, że innym się nie chce grać. Na początku u4 byłem w top10, a sojusz mieliśmy z kolegami top1 (Last Phoenix). Po wprowadzeniu sklepu po 1 dniu z pozycji 8 spadłem na 15, a 2 dni później 25. Pierwszemu graczowi zrobiło się nagle kilka razy więcej pkt. od gracza na 2 miejscu. Nie będę już pisał kto nim był bo to chyba oczywiste Rozumiem że wszystko dużo kosztuje, otwieranie nowych uni jest pracochłonne. Pisałeś deusx że dużo płacicie za reklamowanie gry, ale ja jakoś tych reklam nie moge nigdzie znaleźć. Sądzę, że lepiej jakby gracze porobili konta na ogame i innych badziewiach i pospamowali graczom o tej grze. Na głupiej naszej-klasie można pospamować na śledziku Nie wiem kiedy macie zamiar otworzyć u5 i czy wogóle otworzycie, ale ja poczekam bo to jest najlepsza tego typu gra. Macie wszystko dopięte na ostatni guzik. Pracujecie nad polepszaniem gry i Wam to dobrze wychodzi. TYLKO TEN PRZEKLĘTY SKLEP ZOSTAŁ. Rozumiem żeby byli geologowie itp. ale surowce za kase ... bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Obecnie najlepsza reklama jest w serwisie kreskówka.pl, za stosunkową małą płacę jest dużo unikalnych wejść (średnio 1500 dziennie), koszt za jeden dzień wynosi 27 zł, to ponad 800zł na miesiąc - oczywiście na tyle czasu niema środków, reklamujemy się również w innych serwisach głównie w takich, której tematyka jest związana z grami mmorpg, via www itp. Korzystam bardzo często też z promocyjnych ofert, np. reklama w 30 serwisach 30% zniżki obecnie korzystamy z systemu adtaily (proste i szybkie wstawienie reklamy) Nie mówiąc już o darmowych reklamach, które również dają wyniki Tyle, że to tylko wejścia, szukam dalej sposobu, jak zachęcić osobę która wejdzie na stronę do rejestracji. tygrysica dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi