Mariusz81 Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Siema,Temat może mało męski, ale idzie lato więc powoli zaczyna stawać się topowy. Otóż chodzi mi o to, czy kiedyś byliście a diecie, a jeśli tak to na jakiej i czy udało wam się schudnąć? Ja zastanawiam się nad przejściem na paleo, bo mam trochę nadwagi, a fajnie byłoby nie wstydzić się zdjąć koszulki na plaży. Ponieważ za grosz nie umiem gotować myślałem, żeby kupić dietę z cateringu, np. od nich: http://www.paleocatering24.pl/jadlospis. Co o tym myślicie? Ktoś korzystał? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewelinaws Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Diety dietami ale według mnie najlepiej działają małe porcje, tak mniej więcej co 3-4 godziny, zero słodyczy i umiarkowany ruch i dużo,dużo wody mineralnej. Wszystko to i efekty są naprawdę widoczne:) moim zdanie jest tyle przepisów w internecie, łatwych, które nie wymagają wcale większych umiejętności, że każdy kto ma chociaż odrobinę chęci jest w stanie przygotować sobie fajne posiłki. Sałatki, moja ulubiona to: kasza gryczana, pomidory, ogórki, ser feta-odrobina, kukurydza, pestki dyni i słonecznik, świeża natka pietruszki- dużo i wszystko wymieszać z odrobiną oliwy;) pychotka i jakie zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laik66 Napisano 18 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 NIe ma idealnej diety. Bo przecież każdy organizm jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 18 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Olej dietę. Idź do CCC, kup adidasy za stówę. Załóż je i wróć z buta do domu. Ja kolejny rok zacząłem się więcej ruszać. Bieg to jednak nie na moje płuca, ale szybki spacer, kilka razy w tygodniu tak aby machnąć te 100 km w miesiąc dają efekty. Kilo, półtora w miesiąc mogę zrzucić. Niby nie za wiele, ale tu cola, tam snickers, jakaś pizza. Ogólnie dieta mało zdrowa i kaloryczna Jeśli się odżywiasz prawidłowo to jestem przekonany, że te 3 kg w miesiąc byłbyś w stanie zrzucić (ale to też zależy z jakiego pułapu startujesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebenek Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 A ile kosztuje ułożenie diety przez dietetyka? Takiej na zrzucenie masy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliam Napisano 26 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 A ile kosztuje ułożenie diety przez dietetyka? Takiej na zrzucenie masy? Musiałbyś się popytać u dietetyków. Od siebie dodam, że ułożenie diety to nie wszystko. To także okresowe sprawdzanie jej efektywności oraz wprowadzanie korekt gdy zachodzi taka potrzeba. To także potrzeba zwiększenia aktywności fizycznej, aby redukcja masy postępowała szybciej i bez zaburzeń. I nie mam tu na myśli biegów dystansowych. Ot chociażby dłuższe spacery.Zgłoś się do http://sports-med.pl/ - zajmuje się układaniem i weryfikacją diet. Także przez neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 27 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 dieta niskoweglowodanowa i cwieczenia w domu nawet przy chodakowskiej + rower34 kilo w 7 miesiecyze 111 na 77kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malpik30 Napisano 20 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Ja jestem dokładnie tego samego zdania co poprzednik. Nic dodać, nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry7 Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Mozna wiecej szczegolow na temat tej diety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marysiu Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Ja mam raczej dietę w górę kg i to niekontrolowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabryska Napisano 21 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Samodzielne przejście na dietę, to spore ryzyko. Już wiele osób przekonało się o tym, jakie są konsekwencję takiego odchudzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narutoo Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Ja myślę, że dobrze jest się radzić w takich sprawach znajomych Oni bardzo często są w stanie odpowiednio pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
superJasiu Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Moim zdaniem najlepiej jest wprowadzić wprowadzić więcej aktywności fizycznej i odżywiać się bardziej z głową. Ja np. postawiłem na 5 posiłków dziennie, oczywiście w stosunkowo małych porcjach. Regularnie ćwiczę na siłowni i od pewnego czasu przyjmuję suplement diety Berrator. gdyby ktoś chciał o nim poczytać to odsyłam do artykułu na stronie Fabryki Siły http://www.fabrykasily.pl/suplementy/berrator-spalacz-tluszczu-opis-dzialanie-efekty-skladOsobiście zauważyłem sporą zmianę, preparat skutecznie pozbył się nadmiaru wody z mojego organizmu i poprawił metabolizm. Dodatkowo zahamował mój apetyt, dzięki czemu nie mam już ochoty podjadać między posiłkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasa Napisano 23 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Myślę, że w takich kwestiach zdecydowanie warto doradzać się znajomych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomfny Napisano 24 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Dokladnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basiaborys90 Napisano 24 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) W internecie też można znaleźć wiele przydatnych informacji np. na chudnij-szybko.pl - nie samą dietą człowiek żyje. Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez basiaborys90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert972 Napisano 25 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Trzeba przyznać, iż to bardzo ciekawa opcja. Oczywiście brakuje kilku ważnych kwestii na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirysz Napisano 22 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Nie mam za bardzo wiedzy i doświadczenia w tym obszarze tematycznym... Dlatego też nie będę mógł pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WSH Napisano 22 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 ogólnie to chodzi o to by ograniczyć węglowodany bo to one sie odkładają w tłuszcz, ja stosowałem diety ''krótkie'' tzn max 3 tyg najlepiej na 2 tyg węgle jadłem tylko w 1 posiłku w porze obiadowej 3 inne to były same tłuszcze i białko, w których węgli nie było więcej niż 10g na każde 100g posiłku efekty były super z 15% tłuszczy po 3 tyg zeszłem na 11%, robiłęm to tylko po dietach na mase żeby szybko uwypuklic mięśnie, z 4k kcl na mase robiłem 1 spokojny na 3k kcl a potem ostar obcinka na niecałe 2k kcl takie szokowe obięcia są dobre w przypadku gdy chcesz szybko zrzucić pare kg tłuszczu tak jak ja to miałem 3 kg samego tłuszczu w 3 tyg póżniej ta dieta nic już nie da bo organizm się przyzwyczja i zwalnia metabolizm strasznie i zżera mięśnie na różno z tłuszczem, jak masz sporo kg do zrzutu to musisz co tydzień obianać po 200kcl w 80% z węglowodanów w 20% z białka bo białko tez się odkłada w tłuszcz gdy jest go za dużo, wtedy efekty będą najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi