Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

http://forum.ogam.online/topic/20232-błąd-dzisiejsza-wieczorna-awaria-i-ciągłość-logowań/

http://forum.ogam.online/topic/20065-zwrot-surowca/

Czytając te i podobne tematy które wyszły ostatnio, nie widzę sensu wspierania administracji która ma swoich graczy/klientów w takim głębokim poważaniu.

Postanowiłem nie kupować tutaj więcej astatów do momentu, gdy administracja zmieni nastawienie do graczy i zachęcam innych do przyłączenia się do akcji.

Panu już podziękujemy za działania na szkodę serwisu ogam.online
IWNF

Edytowane przez I_Will_Never_Forget
Napisano (edytowane)

Nigdy nie bedzie 100% osob które nie kupia astat   :)) , poza tym nie kupi 10 osob ale kupi jedna osoba za tyle ze 10 osob zrekompensuje ; ) 

Temat bezsensu , zrobcie PTE to przy odrobinie szczescia astaty same beda wpadały i na oficerów starczy :) : ) 

Edytowane przez Revenge ツ
Napisano (edytowane)

Kolega Mirai najprawdopodobniej nie zapoznał się ze znaczeniem terminu embargo:

Embargo (hiszp. 'zajęcie, sekwestr') – zakaz importu lub eksportu określonych towarów do lub z danego państwa, czyli ograniczenie handlu i innych stosunków z określonym państwem i jego bojkot na arenie międzynarodowej. Embargo jest instrumentem prawa administracyjnego nakładane przez rząd lub międzynarodowe organizacje, traktowane jako szczególny środek odwetowy. Przyczynami nałożenia embarga mogą być handel bronią i sprzętem wojskowym na obszarach konfliktów, stwarzanie zagrożeń militarnych i wspieranie terroryzmu, rozwój broni jądrowej czy łamanie praw człowieka.

Źródło: wikipedia.org

O ile mi wiadomo społeczność graczy nie posiada scentralizowanej władzy w formie rządu czy też organizacji, która posiadałaby uprawnienia do nałożenia embarga. Jako osoba z wykształceniem ekonomicznym sugeruję zmianę nazwy tematu na "Bojkot Astatów"

Bojkot (ang. boycott) - częściowe lub całkowite zerwanie kontaktów handlowych lub stosunków dyplomatycznych z firmą, organizacją lub państwem. Bojkot stosuje się w celu wyrażenia protestu lub wywarcia presji (wymuszenia ustępstw). Bojkot tzn. lekceważyć kogoś lub coś, podważać jego rację lub poglądy.

Edytowane przez KarolRadom
Napisano

Wydaje mi się, że w ostatnim czasie przypływ pieniędzy z astatów drastycznie zmalał, co widzimy po kolejnej "promocji" na uniwersach :) Na to zawsze jest czas, na inne rzeczy już nie trzeba...

Napisano

Nigdy nie bedzie 100% osob które nie kupia astat   :)) , poza tym nie kupi 10 osob ale kupi jedna osoba za tyle ze 10 osob zrekompensuje ; ) 

Temat bezsensu , zrobcie PTE to przy odrobinie szczescia astaty same beda wpadały i na oficerów starczy :) : ) 

Jeżeli 10 osób nie kupi, a jedna zrekompensuje, to i tak przychody spadną o 50%

Druga część zupełnie nie na temat, tu nie chodzi o zdobywanie astatów bez kasy, a o pokazanie, że takie traktowanie ma konsekwencje.

Kolega Mirai najprawdopodobniej nie zapoznał się ze znaczeniem terminu embargo:

O ile mi wiadomo społeczność graczy nie posiada scentralizowanej władzy w formie rządu czy też organizacji, która posiadałaby uprawnienia do nałożenia embarga. Jako osoba z wykształceniem ekonomicznym sugeruję zmianę nazwy tematu na "Bojkot Astatów"

Dzięki, masz rację, gorączka robi swoje. Ale jeżeli serio odpisałeś w tym temacie, żeby się dowartościować, a z tego że nie odniosłeś się w ogóle do pomysłu - tak wynika, to troszeczkę żal.

Wydaje mi się, że w ostatnim czasie przypływ pieniędzy z astatów drastycznie zmalał, co widzimy po kolejnej "promocji" na uniwersach :) Na to zawsze jest czas, na inne rzeczy już nie trzeba...

Tym bardziej mój pomysł wydaje się odpowiedni. Pokazać że nie będzie PLN'ów w takim stanie rzeczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.