paciorkowiec Napisano 2 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 będzie rewanżem jednak przegrana osoba użyje dodatkowo zapasowego składu--to chyba ciężko inaczej zinterpretować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 2 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 No właśnie! Więc czemu twierdzisz inaczej, uważając, że walki składów pobocznych są tym rewanżem, skoro one nie mają już nic wspólnego z głównym turniejem?To tam na dole to właśnie osobny turniej flot pobocznych... żaden rewanż - sam zacytowałeś, że rewanże odbywają się w tej samej fazie turnieju co walki główne, czyli wyniki w pierwszej liście uwzględniają już te rewanże... tylko pokazywany jest wynik końcowy, a nie poszczególnych walk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morves Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Pojawiłem się na ogam kilka tygodni temu i nie bardzo siedzę w temacie, jeszcze nie zdążyłem przelecieć żadnej ekspedycji w swojej karierze tutaj, a udało się dotrzeć do top8 ze 128 zgłoszonych graczy, pokonując po drodze takie sławy jak Neriel jestem pozytywnie zaskoczony, szkoda, że nagrody tylko dla top6 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Dla jakiego UNI6? Wszystko wygrały Anioły z uni7. Proszę Nas nie mylić z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Boski top6 a nie uni6 niemyl sie morves i MOCZAR dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Niektórzy nigdy chyba nie nauczą się czytać a ze zrozumieniem tego co czytają to już... masakra no i szkoda,że jak zwykle odpadłem w pierwszej rundzie ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Kolejna faza została dodana, całość symulacji odbędzie się jutro. 3 miejsce zwz zajmuje: nebu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Przepraszam faktycznie nie doczytałem. Trochę zdenerwowany wczoraj byłem to pewnie z tego powodu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Witam, symulację drugiego składu udostępnione w całości, trójka najlepszych graczy z głównej fazy zostanie podana późnym wieczorem bądź rano.Po nagrody proszę się zgłaszać do I_Will_Never_Forget. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Zgodnie z rozmową. Proszę o przelanieNagrody w konkursie1 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 300 złoraz1 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 100 złna konto RGB uni7 //przyznane//deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Gratulacje Wiec czekamy na podanie dokladnych wynikow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopelma Napisano 5 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Ohoho - tego sie w ogole nie spodziewalem 2 miejsce w pobocznych - jednak musze przyznac ze wszystko zalezy od rozstawienia - podejrzewam ze duzo flot padlo z ktorymi bym nie mial szans.RGB - wielkie graty - 2x na 1 miejscu to juz cos I_Will_Never_Forget - prosze o przelanie astatow (za 50zl) na moje konto:UNI 8 - nick:sopelma //Przyznano.I_W_N_F Edytowane 5 Listopada 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 5 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Pro100WPysk, UNI 8, 2 miejsce - astaty o wartości 200 zł //przyznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 a że tak spytam skad wiecie kto ktore miejsce w glownych flotach? bo w 1 poscie takiej wiadomosci nei widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 5 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 nebu UNI 7, 3 miejsce-astaty o wartości 100 zł. //przyznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Flota dodatkowa, 3 miejsce, astaty o wartości 30zł.spieriz, u8. WypłaconoI_W_N_F Edytowane 6 Listopada 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Czy ktoś jeszcze oczekuje na wypłacenie nagrody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Wydaje mi sie ze my.... ARAB u7 Osoby z oznaczeniem "> pkt" mają do podziału 38,1 bln deuteru (w sumie). //przyznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miazdzka Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) Nom właśnie kiedy zostanie podzielone te ~40 bln ? na 4 osoby to wychodzi po 9.5 bln deu tak plus minus bez resztek Edytowane 10 Listopada 2014 przez miazdzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Podaj proszę swoje uniwersum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miazdzka Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 miazdzka uni7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wydaje mi sie ze my.... ARAB u7 Osoby z oznaczeniem "> pkt" mają do podziału 38,1 bln deuteru (w sumie). //przyznaneDex pytalem na PW...pytam sie tu...cos mi zostalo przyznane z ZWZ...Pytanie gdzie to jest te przyznane cos ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miazdzka Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Co z tą nagrodą kurde :/ odświeżam temat bo deusx zapomniał sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 podbijam temat Dex tak ciężko ODPOWIEDZIEĆ Wysłano 11 listopad 2014 - 19:23ARAB, dnia 07 List 2014 - 16:28, napisał:Wydaje mi sie ze my....ARAB u7Osoby z oznaczeniem "> pkt" mają do podziału 38,1 bln deuteru (w sumie).//przyznaneDex pytalem na PW...pytam sie tu...cos mi zostalo przyznane z ZWZ...Pytanie gdzie to jest te przyznane cos ???????ODPOWIEDZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Sprawdzone i przyznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi