Viher Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Mi się zdaje, że jak ktoś na zielono się świeci to wygrał dostając 2 punkty, a jak na czerwono to 1 ale mogę się mylić, bo to tylko domysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 (edytowane) wydaje mi sie, ze w 3. kolumnie zielony jest jak wygrasz bez problemu, a czerwony jak wygrasz z flotą poboczną ale niech Elektronik sie wypowie. Edytowane 29 Października 2014 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukari21 Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ogólnie to przydała by się legenda co do czego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miazdzka Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 1 kolumna-1 faza, 2 kolumna-2 faza, 3 kolumna-3 faza (jeszcze nierozegrana) zielony-wygrałeś czerwony-przegrałeś pytanie tylko gdzie te floty poboczne mają swój udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Skoro 3 faza nie jest rozegrana to skąd tam kolorki, które niby decydują o wyniku?Przestańcie w błąd wprowadzać i poczekajmy na tych, którzy wiedzą jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Spam przeczyszczony, ostrzeżenia rozdane.Proszę nie wprowadzać graczy w błąd swoimi domysłami, poczekajmy na wypowiedź osoby która wyjaśni sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dzisiaj bedzie nastepna faza w godzinach wieczornych.Zwyciezca jest na zielono, w nastepnej (4) fazie beda walczyc kolejno osoby, ktore od gory sa zielone czyli arab vs karwiNeriel vs morvesItd. Floty poboczne beda mialy osobny turniej, o ile faktycznie czasami dzieki niej przejdziemy dalej, to punktacja nie ma znaczenia, wiele osob nie zglosila drugiej floty, a punkty i tak byloby po kolei od 1 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 (edytowane) To są te walki z flotami pobocznymi, czy nie?Dobrałem flotę by wygrała turniej główny, jakbym wiedział, że flota poboczna nie bierze udziału w walkach głównych to bym dał inny skład... Edytowane 29 Października 2014 przez Neriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolos88 Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Właśnie pisze pw do ciebie deuxs o ten poboczny skład ale nigdzie odpowiedzi nie dostaje. Bo nie mogłem zgłosic tej floty pobocznej a tu nagle zamkneliscie zapisy. Trochę to nie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Walki są symulowane z flotami pobocznymi, tak jak jest napisane w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elektronik Napisano 30 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 (edytowane) nie zaglądałem ostatnio z racji braku czasu jedyny wolny poświęciłem na symulację dla "Was" nie rozumiem wcześniejszych bulwersacji ....symulacje zostały przeprowadzone do końca stąd kolorki na końcu udostępnionej fazy (gdybym wiedział pozostawiłbym na biało co fazę a tak to widać już kolejny mecz kto wygrywa sam jak widać odpadłem w 2 fazie przyznam że minimalnie jednak przegrałem.Co do kolejnych zabaw w tym stylu mogę się zobowiązać aby nie brać w nich udziału (mogę przeprowadzić symulację)Na koniec dodam, że śmiech mnie ogarnia gdy czytam kto powinien pomagać... gadać każdy potrafi że coś nie pasuje aby ktoś się ruszył ale poświęcić własny czas i pomóc.I jeszcze jedno -> To że nie posiadam wielu postów na forum nie oznacza że nie czytam forum i nie jetem "starszym" graczem. Po prostu nie wrzucam postów aby tylko było i nabijać liczniki.Obecnie jestem top 33 na Uni 8 to też chyba nie aż taki anonimowy gracz z psiej d... odbytu.PS. to jest 8 posta mam do jutra nabić tyle ile Wy posiadacie aby być bardziej zaufaną osobą ? czy wystarczy że jestem osobą poważna i uczciwą z chęciami do pomaganiaPozdrawiam maruderówNeriel jeszcze dla rozdmuchania Twoich wątpliwości symulację zostały przeprowadzone wraz z pobocznymi flotami tak jak w regulaminie 1 skład na 1 skład następnie 1 skład na 1 i 2 skład przegranego oraz trzecia symulacja 1 i 2 skład na 1 i 2 skład oczywiście trzeci w wypadku gdy po 2 jest remis w starciach czyli w większości przypadków /Połączono posty + ostrzeżenie za spam i dubleposting.I_W_N_F Edytowane 30 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 30 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Kiedy 4 faza ?? Miała być wczoraj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elektronik Napisano 30 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 to już zależy nie ode mnie ... mogę tylko powiedzieć że to zależy tylko od deusx kiedy stwierdzi że nie będzie was trzymać dłużej w niepewności dziś w nocy pewnie wrócę z delegacji to na jutro wieczór lub jak będą siedzieć w biurze odliczając do weekendu czas to popołudniu powstanie symulacja walk flot pobocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Faza 4 udostępniona wraz z rozpiską widoczną fazy 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 30 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Panie Deusx nie rozumiem . Ja osobiscie nie moglem zglosic floty pobocznej jak wiele innych osob a Pan robi symulacje z flota pobaczna ??!! Nie kumem tego . Duzo osob pisalo ze nie mozna tej floty pobocznej wgrac ale widze wszystko na latwizne . Prosze mi to wytlumaczyc . deusxAdmin / programistaNapisano wczoraj, 17:31 Floty poboczne beda mialy osobny turniej, o ile faktycznie czasami dzieki niej przejdziemy dalej, to punktacja nie ma znaczenia, ((!! wiele osob nie zglosila drugiej floty !!)), a punkty i tak byloby po kolei od 1 miejsca. deusxAdmin / programista Napisano dziś, 00:32Walki są symulowane z flotami pobocznymi, tak jak jest napisane w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Każdy flotę mógł zgłosić, czasu było dużo. Jeżeli ktoś jej nie zgłosił a walczy z osobą która posiada drugi skład musi liczyć się z tym, że przeciwnik użyje drugiego składu jeżeli przegra pierwszą walkę. Piąta faza została udostępniona, półfinał jutro w południe a finał już wieczorem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolos88 Napisano 30 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Mógł? Jakoś przez długi czas nie mogłem. Potem może 2 dni było można ale człowiek przez to przesuwanie terminów to już nie było się tak czujnym. I skoro wy możecie niedotrzymywac terminów to czemu my nie możemy? Czemu mamy być poszkodowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Półfinał rozegrany !Wyniki finału będą ogłoszone równo o 22:00, wszystkich zapraszamy na forum ! Symulację tylko drugich składów rozpoczną się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Zwycięzcom konkursu jest RGB! Gratulujemy stworzenia najlepszych jednostek w tej edycji konkursu, już jutro zaczynamy z dalszą częścią konkursu (turniej drugich flot). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 2 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 jutro będzie futro a pojutrze będzie po futrzeznowu obsuwa ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 2 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) po tej zabawie jak wogole sie doczekamy konca bedzie trzeba odrazu zaczac nastepna odsłone kolejnego zwz Ps. albo nie odrazu tylko pojutrze Edytowane 2 Listopada 2014 przez ASTEK MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Pamiętajcie, że starcia mogą być aktualizowane bez odpowiedzi, tak jak to było z rozpoczęciem symulacji pobocznej floty. Dzisiaj będzie wstawiona dalsza część symulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 2 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Czy mi się wydaje czy ktoś się pogubił : Tworzony jest losowy harmonogram walk ze wszystkich zgłoszonych flot (1 vs 1).Floty będą walczyć w następujący sposób:Pierwsza walka odbywa się w tylko ze składu pierwszego.Druga walka (w tej samej fazie konkursu) będzie rewanżem jednak przegrana osoba użyje dodatkowo zapasowego składu, jeżeli nie da rady, odpada a wygrany otrzymuje 2 punkty i przechodzi do kolejnej fazy. W pierwszej walce walczyłem z Parsey , w drugiej walce ( ten rewanż ) Aro --- jaki to rewnaż bo się pogubiłem ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elektronik Napisano 2 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 wyniki widoczne to wygrana lub przegrana z danym graczem czyli albo 2 lub 3 pojedynki i wynik calkowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 2 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) Nic nie skumałeś - ten "rewanż", jak to nazwałeś, to zupełnie inny turniej, walki flot pobocznych, a rewanże itp odbyły się bez ujawniania ich w normalnych walkach na tej 1 liście. Szkoda, że tak to zrobiono bo ja bym był zainteresowany czy w 2 czy w 3 walkach ktoś przeszedł. Edytowane 2 Listopada 2014 przez Neriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi