Elektronik Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 (edytowane) pw masz zawalone to tez tu się zgłaszam do pomocy bo gadać każdy może, a robić nie ma komu Przyjęty do pomocy, dzisiaj użytkownik dostanie wszelkie narzędzia do administrowania konkursem (tworzeniem symulacji). Edytowane 27 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 27 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Napisano 21 październik 2014 - 22:44Końcowe rozegranie 1 fazy oraz druga faza już 22 października (z możliwym przesunięciem do 23 maksymalnie). ?????????????????????????? i co ?????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 27 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Napisano 25 październik 2014 - 10:51 pw masz zawalone to tez tu się zgłaszam do pomocy bo gadać każdy może, a robić nie ma komu Przyjęty do pomocy, dzisiaj użytkownik dostanie wszelkie narzędzia do administrowania konkursem (tworzeniem symulacji). Użytkownik I_Will_Never_Forget edytował ten post dziś, 17:31 z całym szacunkiem do tego gracza ale jak ma przeprowadzać symulacje ktoś kto ma na forum konto od tygodnia i napisał łącznie 6 (słownie sześć) postów na forum?!?!?! Sorry ale mojego zaufania ten gracz niema... Elektronik (u8) vs Wiosnaa (u8) i do tego jeszcze bierze udział w ZWZ Edytowane 27 Października 2014 przez zdzisLG spieriz i MOCZAR dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 27 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Zgadzam się ze zdzisiem.Juz lepiej IWNF by to robił, albo dagger, który ma stołek JA a żadnej jego aktywności chyba od pół roku nie widziałem. Jak nie ma czasu to niech odda stołek komuś innemu Cat, Mig, mało ludzi w teamie? Neriel? Edytowane 27 Października 2014 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Nie widzę powodu do obaw, symulcje bedą sprawdzane wyrywkowo, poza tym za sprawne przeprowadzenie symulacji podziękujemy astatami, co tylko zachęca do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 28 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 a ja widze powody do obaw(i nie tylko ja) wyrywkowo to mozesz sprawdzać bułki na teśmie czy sa odpowiednio dopieczone. Równie dobrze moge załozyć se osobne konto z netbooka pograc tydzien, napisać 6 postów i starać sie o jakieś funkcje...Rozumiem jakby była to osoba znana i poważana ale to jest chłop z łapanki( sorry kolego nic do Ciebie nie mam), totalna niewiadoma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 28 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Spokojnie chlopy to jest wszystko moim zdaniem ustawione jeszcze będzie tak że dziwnym trafem elektronik wygra zwz //następnym razem swoje zdanie wygłaszaj przed sejmem, bo tutaj nie potrzebujemy takiej propagandy//ban 3 dni//deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 A dlaczego nie może się tym zająć ktoś z teamu, np. Neriel lub Dagger, którego nie widziałem pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 28 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ale komedia się tutaj dzieje, ten konkurs nie powinien wyjść poza admina kpina jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 28 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Jesli boicie się o to, że ktoś może być stroną w robieniu symulacji to ja się poświęcę i za darmo mogę to robić Chyba, że administracja chce dalej robić symulacje. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Komu się nie podoba może jak kila osób wyżej dobrowolnie zrezygnować z zabawy (MrWhite,Avenger) wszelkie dalsze posty o tym, że konkurs jest nieuczciwy będą skutkowały BANEM.Wasz kolega poświęca swój czas aby przeprowadzić symulację, a wy się awanturujecie, wstyd, typowo krajowe zachowanie, wszędzie spisek i oszustwo. zdzisLG, osobą jak to napisałeś "znaną i zaufaną" byłeś np kiedyś ty i jak się wykazałeś? (pytanie retoryczne) Symulację są już wykonane, nie ma potrzebny aktualnie na pomoc przy konkursie.Elektronik przygotował specjalny harmonogram graficzny, który zostanie udostępniony dzisiaj (pierwsza faza i druga), następnie na dniach reszta. Pojawiły się delikatne kolizje jak multi zgłoszenia, jednakże zbiegiem okoliczności osoby odpadają w pierwszych fazach, więc nie został naruszony harmonogram. MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 28 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Chodzi o to że jak ktoś taki jak Elektronik pozna skład floty która wygrywa cały turniej to w nastepnym ma prawie pewne podium. Albo co gorsze wygada komuś. Tylko o to nam chodzi. spieriz, Neriel, MrWhite i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 28 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Cóż, rozumiem, że do 23, czyli w przeciągu 4h, mają pojawić się 2 fazy rozegrane? Liczę, że nowo zatrudniony pomocnik wywiąże się z podanych terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 28 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Czy mi się wydaje czy znowu obsuwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Symulacje są udostępnione w pierwszym poście na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Fajny pomysł z tą tabelką na wyniki chociaż dla mnie mało czytelny. Raz zwycięzca jest zielony potem czerwony.. i tak + za pomysłowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Catalyst a gdzie masz zwyciezce fazy na czerwono? W każdej fazie zwyciezca jest zielony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 (edytowane) Robaczek no wlasnie nie jest. Zobacz sobie chociazby na mnie. Dwa razy na zielono i potem na czerwono mimo ze wygralem //Edit Cofam to co powiedzialem, zwyciezcza rzeczywiscie jest na zielono Edytowane 29 Października 2014 przez Sarius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Nie ma rozpiski 4 fazy wiec to może być mylące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 W takim razie nie rozumiem 3 kolumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Mi sie wydaje,ze to jest tak. 1 walka flota glowna.2 walka flota poboczna,a.3 walka flota glowna+poboczna. Tak to przynajmniej rozumiem z opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Drzewko genialne! Dziw, że wcześniej się nie pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Bardzo fajny pomysł z tym drzewem starć Floty będą walczyć w następujący sposób:Pierwsza walka odbywa się w tylko ze składu pierwszego.Druga walka (w tej samej fazie konkursu) będzie rewanżem jednak przegrana osoba użyje dodatkowo zapasowego składu, jeżeli nie da rady, odpada a wygrany otrzymuje 2 punkty i przechodzi do kolejnej fazy.W momencie, kiedy dodatkowy skład spełni rolę i osoba przegrana w drugiej walce wygra, rozpoczyna się trzecia walka, w której udział biorą wszystkie floty (agresor i pomoc vs obrońca i pomoc). Wygrany otrzymuje jeden punkt i przechodzi dalej. A wracając do tego co napisał deusx, co z przyznawanymi punktami? Nie powinny być dodatne do schematu walk w pierwszym poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 A gdzie jest informacja ile punktów dostałem?Miały być przyznawane chyba 2 punkty za pokonanie przeciwnika z flotą poboczną przy pomocy tylko głównej floty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 a gdzie jest napisane że walczyły floty poboczne pewnie odleciały w zapomnienie ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi