deusx Napisano 18 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Zabawa w złomowanie vol. 12Na czym polega słynna zabawa ?Tworzysz dwa fikcyjne składy flot:pierwszy warty 10 bilionów (10.000.000.000.000) deuterudrugi warty 2,7 bilionów (2.700.000.000.000) deuteru Tworzony jest losowy harmonogram walk ze wszystkich zgłoszonych flot (1 vs 1).Floty będą walczyć w następujący sposób:Pierwsza walka odbywa się w tylko ze składu pierwszego.Druga walka (w tej samej fazie konkursu) będzie rewanżem jednak przegrana osoba użyje dodatkowo zapasowego składu, jeżeli nie da rady, odpada a wygrany otrzymuje 2 punkty i przechodzi do kolejnej fazy. W momencie, kiedy dodatkowy skład spełni rolę i osoba przegrana w drugiej walce wygra, rozpoczyna się trzecia walka, w której udział biorą wszystkie floty (agresor i pomoc vs obrońca i pomoc). Wygrany otrzymuje jeden punkt i przechodzi dalej.Standardowo już zapisy będą przeprowadzane przez specjalny link, który pojawi się w podglądzie 21 września. System będzie liczył wartość floty aby nie było żadnych nieprawidłowości.Link do dosłania drugiego składu pojawi się 8 października w godzinach wieczornych.Będzie możliwość podglądu oraz zmiany swojego składu (od 9 do 10 paźdzernika). Koniec zapisów 12 października godzina 20:00.System rozgrywek dodatkowych flot:Jako dodatek do konkursu, zostanie stworzony harmonogram z samych dodatkowych flot (drugiego składu) oraz będą przeprowadzone symulacje. Nagrody w konkursiePodium1 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 300 zł2 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 200 zł3 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 100 zł Floty dodatkowe1 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 100 zł2 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 50 zł3 miejsce - astaty na wybrane konto o wartości 30 zł Nagrody dodatkowe3 osoby, spoza podium, które zdobyły najwięcej punktów otrzymają nagrody w postaci zgłoszonych do konkursu flot.Jeżeli osób będzie więcej niż 3, nagroda zostanie zamieniona na deuter (38,1 bln deuteru) i podzielona przez liczbę wygranych. Zasady mogą ulec zmianie do 11 października. Kalkulator:KLIK - podaje wartość w METALU (4 razy większą), flota do konkursu powinna być warta 40.000.000.000.000 metalu.*Perfekcyjny skład na prawdę nie istnieje, jest on ważny, jednak ważny jest też skład przeciwnika. W konkursie poza umiejętnościami czy praktyką ważny jest też element szczęścia. Zapisani gracze: U3:Baladuszpiotras321parsleytechNerielKAROLWDRRZEMEK]-[unterKarwiSNIPERSagamarrcin1234RevenGeMikogamikinioRubyY2Kkrakus1223q4l1ty U5:NyjaBasilasfreebokSalionerMitjaporBonkersIacSariuszdechlak11SaiyanMELCHIORktotojaKamillu12ChRoScIkemilMaturaTwainmondiBrasilas U6:Lordmatezogrzelugcinek15donLord U7:miazdzkapinczerNieLubieMoonowTermiTTJoyekTytusARABTygryskaraluchRobertentMotorkolos88QPAMrWhiteMyfoskosamakazelol2121Bob123darqsnebumatezoisiuViherAvengerVEVOOldSmuggleranunanki2004daRGBQPAPASOZYT U8:marcinos2209g3rdNyjaTagonovCatalystElektronikpomiekToxozwArArkainVoldemortPrOFarmeRjoint2424macexorAiSeNzabol123yukari21sopelmastopek111Pro100WPyskLukii02PowerspierizdestinylythronaxnieznanyMarcind4rn0kkozelPijanyMaxio5123123123dawid94KaeNWucOsamma-ZdzisLG-maciulejdiKRISSLelumpolelumWiosnaamimekh5kdarsonekmorlog56BlaraSmorvesShreku999WiniubyczbyczamonDEFCON1gofekiKanu http://ogam.online/sym_st.pngOsoby z oznaczeniem "> pkt" mają do podziału 38,1 bln deuteru (w sumie). Drugie składy:http://ogam.online/symfin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 sory ze w tym temacie , mozna skasowac ten post ale miała być inna wartość floty niż 10bln deu dlatego ze od x kolejek ci sami gracze są w końcowej fazie zabawy. Alwego i MrWhite dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 zgadzam sie z winiem, miały być zmiany, deus ostatnio loguje sie na max 5 minut i odwala fuszerę przyklejając temat czy kolejny raz rzucając słowa na wiatr.Deus nie wywiązując się z obietnic w postaci że coś wprowadzisz w xx czasie łamiesz regulamin serwera który sam napisałeś.Nie masz czasu zajmować się serwerem napisz ze wszelkie prace i opieka przez admina zostaje zawieszona do odwołania, a nie cały czas dajesz nadzieje czy to na wprowadzenie zadań na u8, zmiany w trycie czy zapomniane już niszczenie planet. Alwego dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darqs Napisano 21 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 a co zmieni zmiana ilości dex wystarczy zrobić proporcję i statki same wychodzą ze starej floty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 21 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Zgadzam się z darqs, zmiana ilości deuteru nie będzie miała żadnego wpływu.A gdzie można znaleźć w podglądzie owy link do rejestracji?Bo nic takiego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Nie wiem gdzie dokładnie jest błąd ale w kalkulatorze miałem idealnie 10 bln deuteru (40 bln metalu) a w tym linku całym pokazało mi 9.36 bln deuteru. Nie wiem gdzie jest coś nie tak ale jest^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 (edytowane) To link spartolony, bo kalkulator pokazuje dobrze.Sprawdziłem każdy statek i podawana wartość jest prawidłowa. Co do linku zaś to mi on w ogóle nie działa... Edytowane 22 Września 2014 przez Neriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukari21 Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 właśnie ja się zapisałem w ciemno .... kalkulator pokazywał 10bln deu a na linku 12,6bln .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miazdzka Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Mi też nie działa jakiś error wyskakuje na u7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macexor Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Na u8 wszystko działa poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 to w końcu działa czy nie działa?bo nie wiem czy się już zapisać, czy czekać na naprawę.I do kiedy są zapisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Z tego co wiem link działa tylko na u8 a na pozostałych uni nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Potwierdzam, link na u8 działa, jednak system nie liczy poprawnie wartości floty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 (edytowane) IDZ PAN W [ciach] Z TAKĄ ROBOTĄ...!!! kalkulator liczy dobrze ..skrypt zle...wszystko jak zwykle na szybko, bez pomyślunku...master zaloguje sie raz na kilka dni(w nocy żeby przypadkiem niewygodnych pytań nie wysłuchiwać) odwali coś zeby zamknąć gęby i dalej znika jak kamfora...:/w [ciach] mam tą zabawę dopóki wszystko nie będzie działało poprawnie...!! Wymoderowane wulgaryzmyI_W_N_F Edytowane 23 Września 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banawr Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Zabawy, pierdoły, a kiedy będą pozostałe zadania tak jak obiecywaliście dwa tygodnie temu?? Miały być "wieczorem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopelma Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 ojoj - co prawda sie zapisalem ale musialem "na oko" obnizac ilosc statkow bo w linku zawyza ich wartosc punktowa (kalkulator jest na 100% ok). Mam nadzieje ze przed startem bedzie to mozna jeszcze skorygowac bo ciekawy jestem czy zaskocze innych skladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miazdzka Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Trzeba czekać na odp szefa co w tej sprawie czy zapisywać się czy nie czy co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezadowolony Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 (edytowane) z takim zapalem to ten turniej chyba ruszy za miesiac a bedzie trwał ze 2... to co sie dzieje od poczatku u8 to jest parodia...bosik totalna olewke [ciach] na nas graczy... wstyd. Ostrzeżenie za wulgaryzmyI_W_N_F Edytowane 23 Września 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Proszę sprawdzić linki ZwZ na pozostałych uni, gdyż na u7 link już działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 ale nie liczy dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 24 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 A można zgłoszenia wysyłać na maila ? Tak jak to było przed wprowadzeniem linku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Do zgłoszeń służy formularz w podglądzie gry i przez niego należy zgłaszać składy floty.Jeśli występuje błąd należy spokojnie czekać na reakcje administracji. Miejmy nadzieje, że stanie się to niebawem.Z pewnością nikt nie zostanie pokrzywdzony z powodu błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 IWNF czyli mam nie tracić czasu na dobranie składu pod uszkodzony kalkulator bo zostanie to naprawione i będzie można zgłaszać już normalnie 10 bil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 IWNF czyli mam nie tracić czasu na dobranie składu pod uszkodzony kalkulator bo zostanie to naprawione i będzie można zgłaszać już normalnie 10 bil ?Nie mam pojęcia. W chwili obecnej nie mam kontaktu z deusem tak jak Wy, więc ciężko mi coś sugerować by nie wprowadzić Was w błąd. Zalecam piwko(bezalkoholowe)/herbatke i cierpliwe czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nie chcial bym później informacji ze kto chcial to sklad zglosil i zabawa rusza, z drugiej strony szkoda mi czasu na kolejne symulacje których zrobiłem wyjątkowo dużo po ogłoszeniu konkursu, co prawda im więcej robiłem tym bardziej głupiałem ale to juz inna bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi