spieriz Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 o ile ktoś będzie miał na tyle surowców w banku, aby mi je pożyczyć. Ewentualnie można włączyć blokadę giełdy gdy leci na nas misja agresywna, tak jak kiedyś była blokada banku chyba, lub stoczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Po pierwsze handel trytem z automatu był już możliwy miesiące temu i nikt nie miał nic do tego. Także nie szukajmy dziury w całym bo nic się nie zmieniło.Jedynie wprowadziłbym akceptacje aukcji nie na bieżąco a co 6h(4x na dobę) by nie było sytuacji, że ktoś wyskanuje flote, sprzeda tryt by mieć surke na postawienie floty i zezłomuje kogoś za sprzedany tryt. Alwego dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Popieram pomysł wyżej. Ale zamiast 6h dałbym 1, max dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Ktoś nie ma surki ani trytu ma portfel, kupuje surkę za astaty i co? Nie ma różnicy czy ja sprzedam tryt 5 min przed atakiem czy 5 miesięcy. Na jedno wychodzi, ktoś musi mieć tryt i ktoś musi mieć surkę, nic się nie bierze znikąd.Na oryginalne nie ma darmowego handlarza i ktoś ma deuter potrzebuje metal to handluje i dzięki temu może zbudować sobie flotę, co w tym złego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Wy nadal nie rozumiecie albo nie chcecie zrozumiec.Wystarczy posiadac niewielka ilosc trytu,zeby obejsc regulamin,ktory zabrania wysylanie powyzej 3bln deuteru do gracza.Posiadajac ten tryt,mozna mu wyslac nawet 500bln,ktore on odda za jakis czas z procentem.Lub nie odda wcale,co jest wysmienitym narzedziem dla multikont w celu pompowania surowca w jedno kontoNo ale jak wam dobrze z tym,to wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 (edytowane) dzida jakim Ty jesteś [ciach] to brak już słów TY czytasz co piszesz czy nie? W ogóle umiesz czytać? To jest TRANSAKCJA on sprzedaje TY kupujesz? On sprzedaje dla Ciebie jedno dobro Ty mu płacisz innym. Ostrzeżenie za obraze. Mimo wszystko zachowajmy kulturę wypowiedzi.I_W_N_F Edytowane 28 Września 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Deus, jeśli cena miała rosnąć o 30% to powinienem mieć teraz koszt 253.500 lub 240.000 jeśli chodziło o 30% wartości początkowej (45.000).Mam 225.000, czyli jest raczej 50%.Do tego miałem wrażenie, że przy 2 kliknięciu skrócenie kosztowało nadal 150.000, nie zdążyłem się przyjrzeć, więc jak coś to o 22:30 użyłem, można sprawdzić ile mi wtedy ubyło o ile to monitorujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi