Guest I_Will_Never_Forget Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 Witam,Pomiędzy dyskusją o niszczeniu planet chciałbym zapytać o wprowadzenie czegoś mniej skomplikowanego.Tematu na forum w którym byłyby podawane największe przyrosty punktowe ogam oraz oddzielnych uni (raz w tygodniu) tak jak to jest na oryginalnym ogame. Oraz statystyk aktywnosci graczy. Tj. Ilu na danym uni jest graczy aktywnych, nieaktywnych, urlopów i jak się to zmienia co jakiś czas.Pomysł typowo informacyjny bo w rozgrywce to raczej nic nie zmieni, ale z oryginału wiem, że to dobra sprawa. Quote
Catalyst Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Witam,Pomiędzy dyskusją o niszczeniu planet chciałbym zapytać o wprowadzenie czegoś mniej skomplikowanego.Tematu na forum w którym byłyby podawane największe przyrosty punktowe ogam oraz oddzielnych uni (raz w tygodniu) tak jak to jest na oryginalnym ogame. Oraz statystyk aktywnosci graczy. Tj. Ilu na danym uni jest graczy aktywnych, nieaktywnych, urlopów i jak się to zmienia co jakiś czas.Pomysł typowo informacyjny bo w rozgrywce to raczej nic nie zmieni, ale z oryginału wiem, że to dobra sprawa. Czy wszystko musi być tak jak w oryginale ?Ilość osób na urlopie, wystarczy spojrzeć na top 100 i widać gdzie jest niebieski kolor. Ogólnie to na NIE jestem słaby pomysł. Quote
Guest I_Will_Never_Forget Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Catalyst nie wszystko ale na oryginale gra 80tys ludzi a u nas.. 1tys?Widocznie czegoś nam brakuje. Skoro będzie Ci przeszkadzał temat na forum bo ani Ty nic nie będziesz musiał robić, ani w grze nic się nie zmieni to nie nie wiem jakimi argumentami się kierujesz.Jesli wiesz ilu jest nieaktywnych na danych uni to prosze podaj mi liczby, bo ja nie wiem a ciekawi mnie to. Quote
spieriz Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 @up tylko jeszcze pytanie co to zmieni w grze?ja od kolejnych już statystyk bardziej bym wolał nowości w grze,tak więc może najpierw skupmy się na tych dwóch pomysłachhttp://forum.ogam.online/topic/18718-niszczenie-planet-graczy-niekatywnych/http://forum.ogam.online/topic/18371-points-of-interest/ a później zajmijmy się kolejnymi statystykami Quote
Recommended Posts