Neriel Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Wcześniej łączyliśmy uniwersa istniejące wiele lat. Tutaj mamy u7 - tylko jeden rok istnienia i u6 - 2 lata, co oznacza dwukrotną przewagę (jak nie więcej).Pewnie całe TOP100 u7 spadnie o jakieś 50-100 pozycji. Jak widać są osoby które by wolały nieco zwolnić, za to mało kto by jeszcze przyspieszał floty.Widać też chęci demontu floty. Chcąc zwiększyć aktywność po połączeniu nie zdziwiłbym się jakby spadła Przypomnę, że padały propozycje aby otworzyć nowe uni o bardzo niskiej prędkości flot. Ot tako nawet teraz dla testu, jak się będzie grało, jak z ilością flot będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dokladnie to co Boski napisał.Starsi gracze są na NIE.Za duża różnica w stosunku do trwania U7.Nie chcecie nam dać żadnej rekompensaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Mamy wolę ludu teraz będzie wola deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byczydzien Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Wedlug mnie ok jest takie polaczenie.U6 jest wymarle, a topka na U7 sie czuje troche za pewnie, wiec przyda jej sie jakis godny przeciwnikNiech topka z U7 troche potrzesie gaciami: DDDDDDDDDDDD a czy farmy z u6 moglyby byc automatycznie przeniesione na U7? Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez byczydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Bycz idź "uderz w puchara". //ban 1 dzień za spam//deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Wywnioskowałem z waszych postów tyle, że dokonamy jednej zmiany przed połączeniem. Gracze z u6 dołączą do u7, u7 zostanie bez zmian w prędkościach flot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja nigdzie nie przechodzę ! zostaje na uni 6 do konca... poźniej jak już nikogo nie będzie usunę planety. Bo już mnie to łączenie ze słabym uni 7 denerwuje , skończę z tym serwerem trzeba będzie wrócic do starego ogame.Uni 6 nie jest wymarte , tylko uni 7 jest bez sensu z ta prędkością od samego początku... a "starsi" gracze sa na uni 7? hahahaha dobre.... to ciekawe co sie powie o graczu na uni 6?Ja nie bede miał co farmić na uni 7... więc bedzie koniec gry.[ciach] I_WIll_Never_Forget Upomnienie za wulgaryzmy + spam Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 linq i po co Ci to ? Ty jesteś na nie ja jestem na nie, topka U7 jest na nie, admin jest na tak i to wystarczy, chciałbym aby deus podał nicki osób które głosowały aby można było dokonać weryfikacji, bo jak widzisz... większość jest na nie, a jednak glosowanie było na tak.U7 nazywasz lamerskim, nie będę wdawał sie w szczeniackie zabawy słowne, my na u7 bawimy sie nieźle, są dwa silne sojusze, które rywalizują ze sobą FLOTAMI i wejście graczy z U6 zaburzy całą zabawę, połączenie tak ale za 6 miesięcy jak powstanie u9 i jak u7 zacznie wymierać tak jak to jest z u6 obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 linq i po co Ci to ? Ty jesteś na nie ja jestem na nie, topka U7 jest na nie, admin jest na tak i to wystarczy, chciałbym aby deus podał nicki osób które głosowały aby można było dokonać weryfikacji, bo jak widzisz... większość jest na nie, a jednak glosowanie było na tak.U7 nazywasz lamerskim, nie będę wdawał sie w szczeniackie zabawy słowne, my na u7 bawimy sie nieźle, są dwa silne sojusze, które rywalizują ze sobą FLOTAMI i wejście graczy z U6 zaburzy całą zabawę, połączenie tak ale za 6 miesięcy jak powstanie u9 i jak u7 zacznie wymierać tak jak to jest z u6 obecnie.Dla mnie uni 7 było od samego początku nie udane ( i dlatego tam przestałem grać ) , ale jednak no że gracie to należy sie szacunek. Poniosły mnie słowa że uni 6 wymiera... guzik prawda u nas sa też dwa sojusze , gdzie narazie każdy zbiera surkę to jest cisza przed burzą , trzeci Wataha tez jest i ciekawe czy oni nie zaczną grac flota po wakacjach . Tym bardziej na uni 6 jest wiecej idlaków i to z dobrym eko gdzie tutaj dużo osób farmi . Więc te słowa trochę nie na miejscu że wymiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolos88 Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja też uważam ze to bez sensu... Po statystykach zaraz widać ze gracze z u6 mają we flocie 3 krotna przewagę nad u7... A jeszcze dochodzi do tego bank... Pewnie stać ich na podwójnie flot... I jak u7 ma z nimi rywalizować???? Druga sprawa np ja mam konta na obydwu uni na u6 w miarę rozwiniete eko a na u7 flote i cos tam w banku... I nie chce rezygnować z któregos z tych kont... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Można się przenosić na u7. Co do prędkości - ta może zostać zmieniona w każdym momencie głosem graczy.Farmy, jak w przypadku u5 i u6 również mogą zostać przeniesione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Proponuję wyliczyć średnią wartość punktową w deuterze z top 100 na uni 6 oraz top 100 na uni7. Róznicę przelac graczom z UNI 7. Tak będzie sprawiedliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Nie no już napisze bo mnie bierzeja zacząłem grać na uni 6 jak już było rozwiniętei cierpliwie goniłem topkę Teraz słyszę że spadnę parę miejsc w statach bo na uni 7 są gracze z większą iloscią pktto jeszcze oni chcą bonusyto ja też chcę taki bonusinaczej to będzie paranoja/przekręt/itp/itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Owszem, Uni7 ma stratę w stosunku do U6, ale nie dramatyzujmy.... na U6 mamy jedną dużą flotę, która daje Nam przewagę, ale gdyby jej nie liczyć, to sojusze z uni7 są silniejsze. Podejrzewam, że po połączeniu zacznie się polowanie na top1 flot. Inna sprawa, że znajac życie sojusze się wymieszają, tu fuzja, tam fuzja... Banki? Podejrzewam, że na obu uniwersach te banki są spore - na uni6 niektórzy już kilkukrotnie swój bank opróżnili po stracie floty. Jedyna wyraźna przewaga U6 to ekspedycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Polowanie na top 1 flot trwa cały czas a to połączenie to do kitu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruse Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 OK polaczenie jest....ale U7 nie ma za duzo w plecy w stosunku do U6???i tak normalnie bedzie przeniesione i poprostu gramy dalej???? to do niczego takie polaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Deus nikt tego nie chce, nikt nie chce tego połączenia, ale CIEBIE TO NIC NIE OBCHODZI. Wiesz swoje i robisz po swojemu. Następnym razem nie rób żadnych ankiet bo tylko denerwujesz ludzi. [ciach] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja też chce bonusa z tego tytułu że musze przymusowo przejśc na uni 7... rozważy mi to ktoś ? nie będe miał tych farm co mam na uni 6. komedia i tyle... Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez linq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Ja też chce bonusa z tego tytułu że musze przymusowo przejśc na uni 7... rozważy mi to ktoś ? nie będe miał tych farm co mam na uni 6. komedia i tyle... Zostań - nie przechodź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Ja też chce bonusa z tego tytułu że musze przymusowo przejśc na uni 7... rozważy mi to ktoś ? nie będe miał tych farm co mam na uni 6. komedia i tyle... Farmy tez mają byc podobno przeniesione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruse Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Farmy mozna przenosic.....ale tak zgadzam sie z RGB nie przechodz...zostan tam...jestes tu ta potrzebny jak to polaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak farmy przejdą to ja też , inaczej nie da rady :] ale to nie jest postanowione czy przejdą bo w późniejszej fazie bedzie ankieta jakie top przenieść więc to potrwa [ciach]edit:Poczekamy zobaczymy co dalej będzie ...bez odbioru Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Panowie mimo emocji proszę o zachowanie kultury. Upomnien nie ma na razie ale to nie znaczy, że się nie pojawią przy następnej moderacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c2h5oh Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam Ja osobiście uważam iż można się przenieść na u7, ale z farmami W takim przypadku są same pozytywy, więcej farm, graczy, możliwości i wyzwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 21 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 deusx co z tymi farmami będą przenoszone czy nie bo sporo graczy chce wiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi