A no ta
A macie w PL ten sam nadajnik ze Śląska.a w Polsce to Wielkopolska
Kończę tą dyskusje, jest niedziala.
Pozdrawiam.
Moderator: zdoniu
A no ta
A macie w PL ten sam nadajnik ze Śląska.a w Polsce to Wielkopolska
Ale dziwne co?Gucio2 pisze: 23 sie 2026, 09:41 to jest odpowiedź? wspólny nadajnik? strach jechać w Polskę bo można bana za multi wyłapać
to ja się trzymam w zasięgu wzroku kominów i hałd na ślasku, po co ryzykować i jechać dalej
do wysłania surowców to się przyznaje i już wyjaśniłem jak i dlaczego to zrobiłem. Szperacze to raz mu ustrzeliłem bo nie zdążył ogarnąć gry po pracy i to nawet widnieje w korespondencji między nami, gdzie można zobaczyć brak wrogości między nami tylko wzajemny szacunek i z tego też powodu uznałem w późniejszym czasie że w ramach wspólnej rywalizacji w evencie też mu się należy kawałek tak zwanego toru i to był mój wyraz szasunku do gracza który nie jest mendą żeby podbierać złom albo skradać się flotą gdy złomujeCrazyFrog pisze: 23 sie 2026, 09:44Ale dziwne co?Gucio2 pisze: 23 sie 2026, 09:41 to jest odpowiedź? wspólny nadajnik? strach jechać w Polskę bo można bana za multi wyłapać
to ja się trzymam w zasięgu wzroku kominów i hałd na ślasku, po co ryzykować i jechać dalej
Wspólny nadajnik, wysyłanie sobie surowca, farmienie zostawionych surowców i szperaczy? To naprawdę musi być PRZYPADEK.
P.s cieszę się że potrafisz się wypowiadać kulturalnie.