Odwołanie się od bana
Moderator: zdoniu
Odwołanie się od bana
Witam. Ja też nie rozumiem dlaczego dostałem bana za Multikino. Tak jestem za granicą. Dokładnie w Niemczech i raz jestem na Wi-FI a innym razem jestem na transmisji danych. Nie rozumiem nie mam żadnego Multikonta
Re: Odwołanie się od bana
jemu nie przegadasz, ban zostanie a po chwili jak będziesz chciał dowody to wywali cię z forum
teraz też mamy te samo IP?
Nie rozumiem tego
Często podróżujesz. VPN najtańsze linie lotnicze.StoPro pisze: 23 sie 2026, 08:59 Witam. Ja też nie rozumiem dlaczego dostałem bana za Multikino. Tak jestem za granicą. Dokładnie w Niemczech i raz jestem na Wi-FI a innym razem jestem na transmisji danych. Nie rozumiem nie mam żadnego Multikonta
Ban został wyjaśniony w tamtym wątku.
Mogę jedynie zmienić kwalifikacje czynu na WIELOKROTNY PUSH + Multikonto, jeśli tak wam to przeszkadza.
Używasz VPN i tyle w temacie.
Na własne życzenie.Gucio2 pisze: 23 sie 2026, 09:01 jemu nie przegadasz, ban zostanie a po chwili jak będziesz chciał dowody to wywali cię z forum
Teraz to jestem na 100% pewny tego że stopro ma VPN. Dzisiaj logował się z 3 różnych lokalizacji.
Naprawdę ja i "Guciu" całkiem inna osoba .... nie rozumiem tak często jeżdżę do Polski i często jestem albo na WiFi albo transmisja danych i IP się zmienia
A nic nie poradzę że tutaj w Niemczech raz łapie mi Telekom a raz Vodafone albo o2 i IP może się zmienić
jeśli Administrator chce to mogę na meila wysłać skan dowodu z adresem niech sobie zweryfikuje czy to ta sama osoba
dawno tu takiego ruchu nie było na forum 
Nie wiem mam też dwa telefony i jeden mam na wi-fi a drugi na transmisji może przez to.