Skocz do zawartości

[U5] [Hussars] Hussars [0%] v [0%] [DS] Death Soldier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana.

[Hussars] Hussars v [DS] Death Soldier

2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają:

3.System liczenia: - procentowy %

4.Warunki zakończenia wojny:

Wojna zaczyna się 02.03.2012r. od 18:00

Wojna zakończy się 16.03.2012r. do 18:00

5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny.

50.000.000 %

6.Sojusz, któremu wojna została wypowiedziana ma 24h na odrzucenie bądź przystąpienie do niej ( w przypadku odrzucenia należy podać powód)

7. Podód wojny: Chcemy wam dokopać : )

Napisano

Życzę powodzenia. Ale czy sojusz DS akceptuje wojnę? Może być ciekawie. :)

PS: Proszę wyrazić zgodę lub nie na wojnę, a wszelki spam itp. pisać w osobnym temacie. ;)

Napisano

ja się absolutnie nie zgadzam. Nie jesteśmy sojuszem flotowym ale wypowiedzą się inni jeszcze

Napisano

ja się absolutnie nie zgadzam. Nie jesteśmy sojuszem flotowym ale wypowiedzą się inni jeszcze

Pękasz ?

Napisano

Ja bym powalczył ale na dobrą sprawę u nas latać potrafią ze 3-4 osoby a reszta to ekonowcy:) Więc nie wiem czy ma to sens. A złomować was można zawsze, niezależnie od wojny czy też nie. Więc ja osobiście jestem przeciw wojny, lepiej jak coś do nas macie to dajcie swoje kordy i powiedzcie gdzie flotę trzymacie:P

Napisano

, lepiej jak coś do nas macie to dajcie swoje kordy i powiedzcie gdzie flotę trzymacie:P

ha ha ha to się uśmiałem...:)

Macie w TOP50 flot z 6-8 osób wiec nie jest z wami chyba aż tak źle...

Napisano

Ja jestem przeciw wojnie. Powód jest prosty, żeby wojna miała sens to powinna się w nią zaangażować większa część sojuszu (czytaj --> powinno być więcej osób z konkretna flotą, niż tylko kilka). A jeśli ktoś komuś zalazł za skórę i druga strona chce dokopać to niech się "ścigają" indywidualnie.

Napisano

1. Weź pod uwagę że to praktycznie są Szperacze.

2. Zequ ma rację max 5 osób wie jak dobrze latać

3. Sojusznicy nadal piszą o używaniu skanera bo dostają skany co 1-2sekundy (nie będę mówił od kogo)

4. Marshal mocny jesteś bo masz konkretną flote i jesteś lotnikiem.

Napisano

ja osobiscie jestem na nie bo jestem ekonomem:P wiec nie mam czym latac zeby nie wiadomo jak zlomowac a stawiac flotke tylko na wojne to bez sensu jak dla mnie... szkoda zapasow. moze kiedys sie zaangażuję jak normalna flote postawie:P wystarczy spojrzeć na statystyki kto ilew ma pkt za flote:) wasz sojusz ma ich prawie 2 razy wiecej a na gracza wychodzi z tego niemal 3 razy wiecej:) no bez jaj ale to pali w oczy:D

Napisano

A jeśli ktoś komuś zalazł za skórę i druga strona chce dokopać to niech się "ścigają" indywidualnie.

nie będzie wtedy zabawy na skale uni tylko dalej zwykłe nudne loty...

Powód wojny jest taki a nie inny bo po prostu fajnie brzmi.. :)

Wybraliśmy Was bo jak to mówią"jak spaść to z wysokiego konia"-jesteście TOP1.

1. Weź pod uwagę że to praktycznie są Szperacze.

2. Zequ ma rację max 5 osób wie jak dobrze latać

3. Sojusznicy nadal piszą o używaniu skanera bo dostają skany co 1-2sekundy (nie będę mówił od kogo)

4. Marshal mocny jesteś bo masz konkretną flote i jesteś lotnikiem.

ok odmówiliście podając jakieś tam powody więc myślę ,ze temat po prostu jest do zamknięcia.

A szkoda....wieeeeelka szkoda :(

Was jest 22 osoby a nas 15 wiec średnia ciut "przekłamuje"..:)

Napisano

Również uważam że można zamknąć.

A jak wam nudzą się zwykle loty zrobię sobie wojnę z AMe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.