hhsnake0 Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana. [Hussars] Hussars v [DS] Death Soldier 2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają:3.System liczenia: - procentowy %4.Warunki zakończenia wojny:Wojna zaczyna się 02.03.2012r. od 18:00 Wojna zakończy się 16.03.2012r. do 18:00 5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny.50.000.000 % 6.Sojusz, któremu wojna została wypowiedziana ma 24h na odrzucenie bądź przystąpienie do niej ( w przypadku odrzucenia należy podać powód) 7. Podód wojny: Chcemy wam dokopać : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Wojna zaakceptowana przez administrację. Obu stronom życzę powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Życzę powodzenia. Ale czy sojusz DS akceptuje wojnę? Może być ciekawie. PS: Proszę wyrazić zgodę lub nie na wojnę, a wszelki spam itp. pisać w osobnym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeryf Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 No to mamy wojnę Coś się zacznie dziać POWODZENIA obu stronom i dobrej zabawy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Sie zobaczy No mapecie to się zabawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ja się absolutnie nie zgadzam. Nie jesteśmy sojuszem flotowym ale wypowiedzą się inni jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ja się absolutnie nie zgadzam. Nie jesteśmy sojuszem flotowym ale wypowiedzą się inni jeszcze Pękasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zequ Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja bym powalczył ale na dobrą sprawę u nas latać potrafią ze 3-4 osoby a reszta to ekonowcy:) Więc nie wiem czy ma to sens. A złomować was można zawsze, niezależnie od wojny czy też nie. Więc ja osobiście jestem przeciw wojny, lepiej jak coś do nas macie to dajcie swoje kordy i powiedzcie gdzie flotę trzymacie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 , lepiej jak coś do nas macie to dajcie swoje kordy i powiedzcie gdzie flotę trzymacie:P ha ha ha to się uśmiałem...Macie w TOP50 flot z 6-8 osób wiec nie jest z wami chyba aż tak źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja jestem przeciw wojnie. Powód jest prosty, żeby wojna miała sens to powinna się w nią zaangażować większa część sojuszu (czytaj --> powinno być więcej osób z konkretna flotą, niż tylko kilka). A jeśli ktoś komuś zalazł za skórę i druga strona chce dokopać to niech się "ścigają" indywidualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CASPERIUS Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 nom luydzie u5 sie rozkreca i tak byc powinno do boju chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 odpadam - zbyt szybki termin rozpoczecia wojny - doba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 1. Weź pod uwagę że to praktycznie są Szperacze. 2. Zequ ma rację max 5 osób wie jak dobrze latać3. Sojusznicy nadal piszą o używaniu skanera bo dostają skany co 1-2sekundy (nie będę mówił od kogo)4. Marshal mocny jesteś bo masz konkretną flote i jesteś lotnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisex123 Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ja osobiscie jestem na nie bo jestem ekonomem:P wiec nie mam czym latac zeby nie wiadomo jak zlomowac a stawiac flotke tylko na wojne to bez sensu jak dla mnie... szkoda zapasow. moze kiedys sie zaangażuję jak normalna flote postawie:P wystarczy spojrzeć na statystyki kto ilew ma pkt za flote:) wasz sojusz ma ich prawie 2 razy wiecej a na gracza wychodzi z tego niemal 3 razy wiecej:) no bez jaj ale to pali w oczy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A jeśli ktoś komuś zalazł za skórę i druga strona chce dokopać to niech się "ścigają" indywidualnie. nie będzie wtedy zabawy na skale uni tylko dalej zwykłe nudne loty... Powód wojny jest taki a nie inny bo po prostu fajnie brzmi.. Wybraliśmy Was bo jak to mówią"jak spaść to z wysokiego konia"-jesteście TOP1. 1. Weź pod uwagę że to praktycznie są Szperacze.2. Zequ ma rację max 5 osób wie jak dobrze latać3. Sojusznicy nadal piszą o używaniu skanera bo dostają skany co 1-2sekundy (nie będę mówił od kogo)4. Marshal mocny jesteś bo masz konkretną flote i jesteś lotnikiem. ok odmówiliście podając jakieś tam powody więc myślę ,ze temat po prostu jest do zamknięcia.A szkoda....wieeeeelka szkoda Was jest 22 osoby a nas 15 wiec średnia ciut "przekłamuje".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Również uważam że można zamknąć. A jak wam nudzą się zwykle loty zrobię sobie wojnę z AMe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CASPERIUS Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ale z nich damskie organy rozrodcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Druga strona nie zaakceptowała wojny.Spróbujcie innym razem chłopaki. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi