Neriel Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Wiedzieć będą ale i tak tyle samo czekania. Zapytoliłem spieriza czy by zadań nie "ugraficznił" żeby można było zaprezentować.Póki co są w wersji tekstowej dość nieprzyjemne do czytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Siema Powiedzcie mi czy mozna pominac zadanie ... ? Bo jestem przy 32 zadaniu wydobycie i infrastruktura i nie moge go pominac oraz z innymi mam to samo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agakir Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Powiedzcie mi czy mozna pominac zadanie ... ? Bo jestem przy 32 zadaniu wydobycie i infrastruktura i nie moge go pominac oraz z innymi mam to samo ... Tak, ale tylko niektóre. Pozatym to jest SPAM, pewnie sam dostanę warna za SPAM, ale trudno się mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi