NotEnough Napisano 4 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Neriel Dobry pomysł jak 90 % Twoich : >Co do Zadań wszystko jest ok , i też zadam pytanie jak wyżej , czy zrobicie kilka(naście) z Eko ?I Kiedy można się tego spodziewać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Temat sam w sobie jest odpowiedzią..To jest dział flot - dział eko i badań już dawno był gotowy i tylko floty zostały.Nie mam pojęcia kiedy deus to zrobi. Wątpię by on sam wiedział.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 6 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 temat jest z 25 lutego... wystarczajaco czasu minelo.malo kto sie tu wypowiada, widocznie dla kazdego jest ok, nie wiem na co jeszcze czekamy? aktualizowac zadania i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Aktualizować? Jak tu całkiem nowy system trzeba zrobić żeby to jakoś wyglądało..Deus powiedział, że jest teraz zajęty antybotami flotami itp., więc przewiduje zadania dopiero za miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 6 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 eeee szkoda... troche lipa to czekamy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 15 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) wiem ze teraz sa inne sprawy do zrobienia, system antybot, itd, ale nie mozna by tych zadan troche przyspieszyc? wiecej "fun" by bylo... deusx powiedz cos na ten temat... nie mowie ze jutro, ale czy dasz rade tak przed koncem miesiaca lub predzej ps: nie edytowalem starego postu bo troche czasu minelo od tamtego, niech widac ten okres czasu ktory czekamy niecierpliwie xd Edytowane 15 Marca 2012 przez DanielDz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Co najwyżej przesunąć, bo są ważniejsze rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 16 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 no dobra to chociaz przesunac do konca miesiaca dasz rade? czy chociaz jest nadzieja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Nie ma żadnej nadziei, to mało ważny projekt, a w zapasie jest sporo ważniejszych, m.in. technicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 16 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Deus...zadania to nie malo wazny projekt.....ale masz racjie sa wazniejsze zadania....coz bedziemy czekac cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 kiedyś zadań w ogóle nie było i nikt nie narzekał. nic się nie stanie jak poczekamy jeszcze miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 16 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 kiedyś liściami sie podcierali i nie narzekali że papier nie perfumowany... dziwne że do dyskusji sie mało kto włączał, a teraz jak jest już do wgrania to wszyscy tacy niecierpliwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GregoryHouse12 Napisano 25 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Moja gra na Uni 5 to tylko eko, zadania z flotą są o tyle trudne że liderzy zawsze wiedzą kiedy sprzątnąć flotę i tak dlugo jej szukają aż nie znajdą. Dltego na uni5 gram eko i byłbym za tym by powstały katergorie dla górników i flociarzy oraz kilka wspólnych zadań typu budowa budynków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 (edytowane) Ehh widzę nowy, więc możesz w temacie nie być :/ To są tak jak w tytule tematu - zadania z działu FLOT.Więc można się łatwo domyślić, że są inne działy, m.in badań, ekspedycji, moonów i eko.Jak chcesz zobaczyć to na PM zapodam. Edytowane 25 Marca 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 25 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 w koncu juz moze czas najwyzszy zadania wprowadzic w gre...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Zobaczymy.. deus coś tam robił dzisiaj to może znaczy, że już skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 w koncu juz moze czas najwyzszy zadania wprowadzic w gre......Gdzie jest oficjalne stanowisko administracji w tym konkretnym dziale, że nagrody jak i same zadania zostały w ogóle zaakceptowane i zostaną w ogóle wprowadzone ?Jeszcze nic nie jest przesądzone i nic w tym kierunku na razie nie zostało zrobione, bo jest to zbędny dodatek, który ma niski priorytet, dlatego trzeba na niego trochę poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) a co tam odswieze temat zeby deusx o nim nie zapomnial czekamy niecierpliwie na te zadania to tez wazny aspekt tej gry Edytowane 29 Marca 2012 przez DanielDz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 a co tam odswiesze temat zeby deusx o nim nie zapomnial czekamy niecierpliwie na te zadania to tez wazny aspekt tej gry Są rzeczy ważne i ważniejsze Deus na pewno sobie wpisał w kajeciku te zadanka więc spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ja mam takie małe pytanie będzie można pomijać zadania ?:> np te z acs ?:> bo np jak ktos nie ma sojuszu to cieżko jest mu zrobić takiego acs ?:.i jeszce jedno czy ja biorą np 3 osoby udział w acs to 3 osobą jest zaliczane zadanie czy tylko tej sobie co stworzyła acs ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ops... cos mi sie nawet "S" wkrecilo w tym "odswieze" sorry xd no dobra, mam nadzieje ze za dlugo nie bedziemy musieli czekac bo temat z konca lutego, a tu juz koniec marca mamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) To jak zadania będą działać nie jest zaplanowane.Wszystko można jeszcze przedyskutować. Ja jestem za tym, aby każda osoba biorąca udział w ACS dostawała zaliczenie zadania. Nawet jeśli nie będzie pomocna, bo wielkości tej pomocy chyba zmierzyć nie damy rady, by ustalić jakieś warunki. Edytowane 29 Marca 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ja mam takie małe pytanie będzie można pomijać zadania ? Pytałem się ostatnio Deusa i powiedział, że nie, ale wszystko jest możliwe (może go ubłagamy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 29 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 hehehe miałem właśnie pisać też o te zadanka a tu widze mały spamik jest.ale cóż, pisałem do deusa w jakiś poniedziałek zdaje sie jak liste zadań dostał czy zadanka wejdą do końca tygodnia.dostałem wtedy odpowiedź że nie wiadomo czy do końca miesiąca będą więc nie śpieszmy sie, skoro ich nie ma jeszcze to znaczy że coś ważniejszego do roboty jest. anuż wejdziemy kiedyś na ogama, klikniemy od niechcenia w zadania a tam nam drzewko wyskoczy z nowymi zadaniami ale i prośba do desua o odzew jest, czy jakiś mniej więcej termin jest czy sie narazie jeszcze odwlecze troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 ostatni post prawie miesiąc temu więc nie powinno być uwzględniane jako dublowanie postu, a chce odświeżyć temat troche bo w sumie troche namęczyliśmy sie z Nerielem (pewnie on bardziej bo z przemęczenia na koniec takie zadania wywalał że szok a powaznie kawał roboty porządnej odwalił), prawie 2 mce mijają od tego jak projekt zadań był gotowy, a tu nawet nie ma informacji czy coś już Deus działasz czy nie...więc może tym razem sie uda dowiedzieć czegoś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi