Skocz do zawartości

dementownia  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy jestes za tym zeby byla blokada dementowni po wybudowaniu floty na 48h?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam mam propozycje zeby dementowanie floty bylo zablokowane na okres np. 48h od jej wybudowania bo co sie spojrzy to ktos buduje flote i zaraz ja dementuje tak chociarz gra bedzie duzo ciekawsza :)

Bardzo prosze o wypowiedz kazdego kto to czyta;)

Napisano

Skoro prosisz:

Ja to bym najchętniej ją usunął. Wiem, że to nawet nie wchodzi w grę... Byłbym za tą propozycją. Jedyna luka to z mojego punktu widzenia jest to niewykonalne. Do każdego statku trzeba by było przypisać stałą czasową i porównywać w demontowni. Jest to nieco bardziej skompliwane niż opisałem. Wydaje mi się, że jest to nie do przejścia.

Napisano

Hmmm Pomysł w fajnym kierunku...ale...To i tak nie rozwiąże problemu ,już pisze dla czego...Ci co stawiają flote i ją demontują po RW to mały % graczy...i zdarza się to sporadycznie acz kolwiek wkurza to i to bardzo... ;) ale co za problem po takim RW wskoczyć na 2 dni na urlop i po 2 dniach demont... To musiał by być okres ze 2 tygodni ale wiadomo ,ze na to nikt nie pójdzie.. ot takie moje zdanie..:)

Napisano

po pierwsze pisze sie "demontuje". :D

a po drugie, nie widziałem tego "co sie spojrzy to ktos buduje flote i zaraz ja demontuje". :D raczej jak juz sie ktos decyduje budowac to po to zeby latac. :) no chyba ze ktos ma za duzo ee... powiedzmy ze surowców. :D

tak więc jestem na nie.

Napisano

temat zalozylem bo dzis gracz Solsoy na u 4 wybudowal walnal mnie z ukladu bo sie zagapilem i niema jak sie zrewanzowac bo zdementowal sie a to wkurza wiec mozna zrobic ze po wybudowaniu floty niemozna jej zdementowac przez jakis okres;)

Napisano

...

Mimo 60/100 z floty na debris demontownia 50/100 jest bardziej oplacalna. Wydaj na lot, poleć po to reckami, których bunkier nie rozwali bo czymś trzeba to zebrać. Z bardziej 'złożonych' statków nie będzie deuteru na debrisie. Może to każdy zebrać...

Ogólnie z Wami: Koń myślał i zdechł...

Napisano

A gdyby tak dodać do demontowni "Losowarkę"?

Losowałaby sobie 20% lub 100%

Tym sposobem można zamknąć usta zwolennikom likwidacji demontowni i zwolennikom 100% demonta

Napisano

Zmniejszyli by szanse na trafienie małego % tak jak robił to Poćka - w każdej kolejnej próbie więcej :P

Nadal byłoby to ryzyko ale już nie takie wielkie.

Napisano

Jedna demontownia w tygodniu to tez troche za duzo moze na 2 lub 3 tygodnie zawsze to wiecej flot bedzie latac, a nie jak teraz wiekszosc graczy z flota stoi na "u"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.